Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Az iszlám állam bázisa: Medina - Szaúd Arábia. (Ez pedig a hidzsra: Dicsőséges bevándorlás.)

MasterMason 2015.09.23. 07:41

dollar-isis2.jpg

Az elmúlt hetekben látott bevándorlással kapcsolatos média manipulációk után bizonyosan sok ember tette fel magában a kérdést, mi mindent hallgathat el és hamisíthat meg a média azon információk közül, amelyekkel bizonyos tévékben, újságokban és egyéb médiákban találkozhatunk?! Mindeközben a hitelesebbnek tűnő médiák és biztonságpolitikai elemzők invázióról és nemzetbiztonsági kockázatokról beszélnek:

Terrorizmus: Az iszlám állam. 

Valamit nem árt rögtön az elején tisztázni. Az iszlám különböző irányzatait és annak hívőit nem az különbözteti meg egymástól, hogy akarnak e az iszlám vallásjogon vagyis sarián alapuló országot (teokráciát), hanem az, hogy hogyan értelmezzék azt. Tehát ha az iráni siitáknál egy nő illetlenül hozzáért egy ismeretlen férfihoz abban az esetben börtönbe kerül, a legkeményebb vahabitáknál kapna még mellé száz botütést, de ha házasságtörésen érnek egy nőt akkor ahogy Iránban a siitáknál és Szaúd Arábiában a vahabitáknál úgy mindenhol máshol is megköveznék érte. És azért mert a siita csak háromszor imádkozik, attól még van kézlevágás ott is. Tehát amikor az iszlám különböző irányzatairól beszélnek a médiában, akkor tudnod kell, hogy ilyen jellegű különbségek vannak a különböző iszlám irányzatok között. Mind sariát akar csak máshogy értelmezné azt, mindegyik halálbüntetéssel sújtja azt ha valaki tagadja istent, csak az egyik felakaszt érte a másik pedig tradicionálisan levágja a fejed. 

Talán mondanom sem kell, hogy a nyugati médiákban azt nevezik "mérsékelt" iszlámnak, amelyik akasztja a hitetlent a fejlevágás helyett... 

Természetesen van egy harmadik lehetőség is ami fennállhat egy többségében iszlám vallású országban és ez pedig az, hogy valamely vallási kisebbség tagjai külföldi támogatással katonai diktatúrát vezetnek be. Amilyen volt Szíriában Assad rendszere, Egyiptom esetében Hoszni Mubarák, Irán esetében pedig Mohammad Reza Pahlavi rendszere. De még ezekben a rendszerekben is, ahogy a gyarmati kor egészében érvényben maradt a saria és a közemberekre ugyan úgy vonatkozott. Az atombombával rendelkező Pakisztán meg például "nyugati jogrenden alapul" csak a törvényük azt mondja, hogy az iszlám jog a saria magasabb rendű, vagyis ott is saria van, ott is van kézlevágás meg kövezés... Sajnos a nyugati embereknek a saját maguk által épített társadalmi közegben élve jóval kevesebb idejük marad más földrészek és kultúrák mindennapjait, politikáját és történelmét mélyebben megismerni. Az ismereteink nagy része bizonyos földrészekről és kultúrákról felszínes, ráadásul sok esetben ezen felszínes ismereteket sem a racionalitás, hanem a politikusok és médiamunkások által a társadalomra kényszerített "gondolatbűnökkel" formálják. Szerencsére azért biztonságpolitikai szakértők akik ismerik az arab félsziget, a perzsa öböl és a közel-kelet történelmét és kultúráját, már évek óta hangoztatják, hogy a médiák a terrorizmus elleni háborút és most a bevándorlást is elhazudják. Miért nem a több tucat iszlám ország valamelyikébe mennek? Mert ott már nem kell iszlámra téríteni...

Nem menekülés és nem is bevándorlás amit látunk hanem a hidzsra: A dicsőséges bevonulás. 

Miért tart 15 éve a terrorizmus elleni háború, meddig fog tartani, egyáltalán kik ellen harcolunk? Mi a céljuk és vajon hogyan szeretnék ezt tervet a cél érdekében végrehajtani? Mi az a szalafizmus? Sok sok kérdés van és ahelyett, hogy találgatnák, talán érdemes lenne elővenni a történelem könyveket és mellette a koránt, hiszen a történelem mint sok esetben most is ismétli önmagát. Hanyatló birodalmaknál és persze vallásoknál is szokás, hogy a sikeres történelmi időszakokat elemezve kísérelnek meg megújulást. Gyakorlatilag erről szól a szalafizmus is, a legsikeresebb elődökhöz való visszanyúlás. Ebben a korszakban folytatta a legnagyobb mértékű területhódításait az iszlám, és vált igazi világhatalommá. Az iszlám nem mindig fegyverrel terjedt, hanem kivándorlásokkal, a területekre fegyvertelenül bevándorolva az után tudatosan kezdték rákényszeríteni az őshonos lakosságra a Medinából irányított hódító iszlámot. 

Nem Bin Láden alapította az al-kaidát, hanem a legelső szaúdi király.

Szaúd Arábia a szalafizmus, a vahabita (hanbalita) szunnita iszlám tanok terjesztője és hazája, ami a legkeményebb és legembertelenebb iszlám irányzat ami a földön valaha is előfordult. Minden amit a médiákban az iszlám állam nevű terrorszervezetnek tulajdonítanak, az a Szaúd Arábiában alkalmazott iszlám és saria értelmezésen alapszik! Bin Láden és az al-kaida zászlaja nem csak egy ország (Szaúd-Arábia) hanem egy élő ember - az ország uralkodójának zászlaja. Ebben az országban van az iszlám háza (kába szentély), az ország mindenkori uralkodója pedig az iszlám állam kalifája. A iszlám állam nevű terrorszervezet vagyis Szaúd Arábia célja nem ea legszélsőségesebb saria törvényeken alapuló kalifátus létrehozása, hiszen az már régen megvan, hanem a terjeszkedés, fennhatóságának és az iszlám vallásának annak is a legdurvább irányzatának terjesztése. A szaúdi uralkodó zászlaja alatt beszélő Bin Ládenről minden iszlám hívő tudta, hogy tábornokként nem a saját hanem Szaúd-Arábia vagyis az iszlám állam uralkodójának nevében beszél, tolmácsolta annak felhívását a jihádra. Tehették és teszik is mindezt annak tudatában a szaúdi uralkodók, hogy országukat nem támadhatja meg az egyesült államok:

Miért?

Kétféle jihád létezik, a támadó és a védekező. Amennyiben az iszlám házának (Kába szentély) országát vagyis Szaúd Arábiát katonai támadás éri, abban az esetben a világ minden iszlám hívőjének több mint egymilliárd embernek kötelező lenne a jihád. Ezzel zsarolja Szaúd-Arábia az Usát és a nyugatot ezért történhetett meg az, hogy annak ellenére, hogy Bin Láden a szaúdi király zászlaja alatt tolmácsolta annak akaratát, majd hajtottak végre terrortámadást a többségében szaúdi terroristákkal, nem Szaúd-Arábiát hanem Afganisztánt támadta meg az USA, majd Irakot, miközben véletlenül az arab tavasz végigsöpört több arab országon. De ennek az arab tavasznak sem az volt a célja, hogy az USA hanem hogy Szaúd Arábia a totális iszlám állam terjessze ki hatalmát és befolyását.

Mégpedig úgy, ahogy a "nagy könyvben" is meg van írva és ahogy történt a "tiszta elődök" idejében:

Ugyanis véletlenül annak idején az egykori Afganisztán, Egyiptom és Szíriai területek elfoglalása után Szíriából kezdett kirajzani a további területekre az iszlám akárcsak ma láthatjuk. Egyértelműen másolják a szaúdi szalafisták a legsikeresebb iszlám időszakot, céljuk pedig most már a hidzsra: Elárasztani európát aztán rákényszeríteni az őslakosokra az iszlám vallást, vissza vezetve európát és a világot a sötét középkorba. Minden amit látunk a terrorizmus és a tömeges bevándorlás kapcsán, az egyszer már megtörtént ugyan úgy ahogy ma látjuk,hogy gyakorlatilag tapssal fogadták őket anno több mint 1300 évvel ezelőtt is (Ezért hívják dicsőséges bevonulásnak), és hamarosan mindenhol az iszlám uralkodott ahova betették a lábukat. (Akkoriban természetesen még nem Európára való terjeszkedés volt a célpontjuk)

Ezért nem a több tucat iszlám ország egyikébe akarnak "eljutni" a bevándorlók... 

Az egyesült államok sajnos nem a demokrácia, hanem az iszlám és annak is a legkeményebb szalafista válfajának terjesztésének záloga egy muszlim vezetővel az élen akit úgy hívnak, hogy Barack Hussein Obama. Aki igaz hitű muszlimként kötelességének érezte együttérzését kifejezni egy olyan embertelen ország, Szaúd Arábia uralkodójának halála kapcsán, amely országban nők fejét és emberek kezét-lábát vágják le a nyílt utcán karddal, és ahol a becsületgyilkosság miatt nyilvánosan vízbe fojtott sok esetben kiskorú lányok halálát taps és üdvrivalgás követi. Ahol a tv adókból szabadon folyik a felhívás a hitetlenek, keresztények és zsidók lemészárlására! 

Amerika az elmúlt 50 évben elképzelhetetlenül gazdaggá tette, aztán még fel is fegyverezte ezáltal az iszlám világ és a közel-kelet legerősebb katonai erejét faragta a valaha látott legkegyetlenebb szélsőségesek csoportjából:

A szalafista vahabitákból, az iszlám állam kalifájából és annak terroristáiból:

Szaúd-Arábiából.    
 

    

Címkék: USA Középkor Diktatúra Bevándorlás Iszlám Szunnita Hidzsra Vahabita

Szólj hozzá!

Hotspot?! Az tényleg elég meleg...

MasterMason 2015.09.19. 07:25

sin.jpg

Hotspot!

Hallhatjuk egyre gyakrabban az ellenzék által is támogatott "európai" megoldások egyikének szánt csodafegyvert, amelynek már a neve is nagyon beszédes:

Forrópont!

A forrópont egy olyan hely ahova bárhonnan a világból, sok esetben egyébként terroristák által uralt és több ezer kilométerre lévő háborús országokból is érkező emberek, akár tömegével, papírjaikat eldobva szabadon léphetnek majd be egy adott ország területére és tartózkodhatnak ott egészen a kérelmük elbírálásáig.

Természetesen a könnyes szemű, európai, éltanuló emberi jogi harcosoknak köszönhetően szabadon is járkálhatnának, hiszen egy demokrata azért mégsem zárhatja rá az ajtót "menekültekre", az nem európai és főleg nem kulturált befogadás. Nem bűnözők ők hanem háború elől menekülnek, tetszik tudni? De honnan tetszik ezt olyan biztosan tudni, ha se papírral se semmi mással nem rendelkeznek? És ha egy héttel ezelőtt még terroristaként vágta le valakinek a fejét, vagy akár bűnözők bemondva egy hamis nevet új személyazonosságot próbálnak majd menekültként szerezni?  

Miért gondolják azt bizonyos politikusok, hogy csorbíthatják az európai és az adott tagállam polgárainak alapvető biztonságához való jogát, hárítva rájuk elképesztő terror, járvány, pénzügyi és egyéb biztonsági kockázatokat is?

A terrorizmus elleni harcban részt vevő országok esetében már önmagában a terror veszély is olyan magas biztonsági kockázatot jelent, amely mind egy épeszű politikus mind pedig egy felelősséggel gondolkodó felnőtt, családja biztonságára ügyelő állampolgár számára is egyaránt vállalhatatlan. Pedig nem is a terrorizmus a legnagyobb veszély, hanem az esetek 70%-ban elutasítással végződő több ezer kilométert utazott emberek várható és nem kívánatos erőszakos vagy ellenálló reakcióinak lehetősége, hogy az elutasított visszamenni már nem akaró emberek esetleg tömeges lázongásokba kezdhetnek, vagy egy új bűnözői karrierbe már nincs mit veszíteniük alapon. A felmosó rongyként meg lábtörlőként kezelt tagállamok polgárainak életét kockáztatva megrostált tömegből kikerülő valóban menekült, és valamivel képzettebb emberek persze majd Németországba mehetnek. Mindeközben a halmozódó meg elutasított több tízezres gyakorlatilag azonosíthatatlan ember folyamatos napi ellenőrzését nem bíró hatóságok túlterheltségét kihasználva akár nagy mennyiségben fegyvereket, kábítószert, meg akár robbanó és egyéb hadianyagokat csempészésébe is vígan belekezdhetnek... Mindamellett, hogy mivel gyakorlatilag bárki bármiféle okmány nélkül beléphet egy hotspottal rendelkező ország területére, így még mielőtt egyáltalán a valódi nevét megtudhatták volna, rabolhat, gyilkolhat, vagy bármilyen más bűncselekményt elkövetve rögtön tovább is állhat... 

És ez tényleg ennyire meleg, nem véletlen hotspot a neve... 

Ki fogja tudni mindezen folyamatokat ellenőrizni és kontrollálni ott, ahol mindig lesz több tízezer menedékkérelemre váró "menekült", és a soha meg nem szűnő utánpótlás? Pár könnyes szemű uniós "emberi jogi" szervezet aktivistája? Vagy olyan "európai" német politikusok ígéreteire kell "biztosítékként" tekinteni, akik papírok nélküli messziről jött azonosíthatatlan emberek felé is feltétel nélküli bizalommal fordulnának a családod életét és biztonságát kockáztatva, miközben lefölözik a bármire használható valamivel képzettebb embereket? 

A hotspotok nemhogy megoldást nem jelentenek hanem éppen ellenkezőleg, az alapvető jogokat elvéve végérvényesen felszámolja a jogállamot, megfosztja az államot és erőszakszervezeteit a jogköreitől majd közel-keleti meg afrikai sin city-ket, totális, abszolút anarchiát telepít a jogállam helyére. Európa új és nagyon kulturált "megoldása" szerint, mostantól minden papírjait eldobó azonosíthatatlan terrorista és bűnöző menekültnek és áldozati báránynak tekintendő mindaddig, amíg egy sötét sikátorban akár a pénzért akár ideológiai okokból le nem vágja a fejed...

Köszi, de kösz nem! 

Címkék: EU Politika Anarchia Ellenzék Merkel Bevándorlás Bűnözés Migránsok Terror Hotspot Európai Megoldás Kvóta

Szólj hozzá!

Amúgy az iszlám békés demokratikus vallás. (De tényleg.)

MasterMason 2015.01.11. 07:36

thank_you_fuck_you_by_element_spirits-d3iopag.png

A kötelező látszólagos felháborodások - kirohanások után, miután teljes mértékben azonosultunk a terror újabb áldozataival csak egyetlen dolog maradt hátra.

Felvilágosítani az európai polgárokat a politikailag nagyon korrekt, nagyon szabad és nagyon demokratikus tényekről, amelyekről még ezen szörnyű pillanatokban sem feledkezhetünk el. Ahogy Francois Hollande francia miniszterelnöktől és az európai értelmiségi újságíróktól is megtudhatta már minden uniós állampolgár (amit egyébként már régóta illene tudni), hogy ezek a barbárságok valójában soha nem egy vallás és pláne nem az iszlám vallás sugallatára történnek. Szóval ha legközelebb valahol valakik allah akbar felkiáltásokkal kitáraznak akkor ebből már tudni fogjuk, hogy az iszlám valláshoz tuti biztos semmi közük nincs. Hiszen az a próféta nem is az a próféta, és nem is azt az allah akbart kiabálták. És különben is még azt sem tudhatjuk biztosan, hogy ezen barbárságok elkövetői nem e talán az emberi jogok nyilatkozatának, vagy a máltai szeretetszolgálat gyilkos uszításait olvasgatva váltak mészárosokká. 

Az iszlám ugyanis egy végtelenül békés demokratikus vallás. A béke vallása. 

Amely az európai hagyományokkal és az évszázadok alatt kialakult emberi jogokkal is olyan szépen összeillik. És mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy a világban található iszlám valláson alapuló országok 99.9%-ban a polgárok máig szabadon választhatnak Allah és a halál között. Eme igen hatékony demokratikus választási rendszer által nyújtott szabadság, és az iszlám vallási demokráciák emberi jogok mellett elkötelezett imámjainak köszönhetően, a szabad szólásszabadság az iszlám országokban korbácsütések formájában szó szerint vért virágzik. Az pedig, hogy egy ateista és keresztény hívő egyformán számíthat hitetlennek, ezzel biztosíthatják azt mindenkinek, hogy a muszlimok másokat vallásukban és hitükben, esetleg vallástalanságukban meg ne sértsenek. És még az a szerencse, hogy a kulturálatlan európai polgárokkal szemben legalább a melegek jogaiért kiálló európai politikusok és újságírók nagyon hamar megtalálták a demokratikus értékeket a melegek és hitetlenek felett is halálos ítéletet mondó vallási tanításban, így hát a békés iszlám vallás, a melegek, és hitetlenek mellett is kiállhat mindenki egyszerre.

Nem csodás? 

Persze az idillinek tűnő, multikulturális, a más vallásúakat és másként gondolkodókat vallási fatvákkal halálukig dicsérő imámok és muszlim hívők demokratizmusába, már csak a kulturálatlan antiszemita és rasszista európai ember antidemokratikus gondolkodása rondít bele. Tudni illik ezek idegenellenesek. Elutasítják a demokratikus választás lehetőségét Allah és a halál között, nem osztják az emberekkel az iszlám demokráciákban is annyira szelíden és békésen bánó hitüket, a tiszta és önzetlen mások érzékenységére oly kényes vallási szeretetüket. 

Persze volna megoldás a feszültségekre. 

Azonnali és mély társadalmi változásokra volna szükség. Fejlődésre. Például ha már muszlim emberek olyan messziről bevándorolnak hozzánk Európába, akkor legalább arra vehetnénk mi őslakosok a fáradságot, hogy leszokva a haszontalan pingálásról megpróbálunk alkalmazkodni hozzájuk, ehhez a nagyon békés demokratikus valláshoz és kultúrához. Miért is ne? Ki tudja, idővel akár még a kövezésekre is együtt járhatnánk, a felvilágosodáskori humanisták undorító olvasmányai helyett pedig olvasgathatnánk a koránt, és vele együtt a Sariát. És akkor többé nem történhetne meg az sem, hogy a szatíra műfaját művelő művészek az emberi jogok nyilatkozatainak és a szólásszabadság hamis szólamainak hatására szinte öngyilkos merénylőként szaladnak bele az amúgy nem is az iszlám vallási tanok miatt gyilkossá vált, nem is arra a prófétára hivatkozó, nem is azt az allah akbart kiabáló, és nem is az iszlám vallási érzékenységükben megsértett iszlamisták golyózáporába. 

Különben is, két mészárlás között azért mégiscsak észre kéne azt vennünk, hogy a nagyon demokratikus iszlám országok nagyon demokratikus imámjai nem az erőszakot hanem a békét hirdetik. És valójában már csak a rasszista, idegengyűlölő, kirekesztő európai polgárok állnak az iszlám nevű békés és nagyon demokratikus, immár csak pár kőhajításnyira lévő emberi-jogi vívmány útjába: 

Amely ezeket a haladó szellemű és igazán modern iszlám demokráciákat exportálja. 

 

Címkék: bevándorlás Béke Vallás Szeretet Francois Hollande Origo Mandiner HVG Iszlám Muszlim Cink Szatíra Charlie Hebdo Polkorrekt.

Szólj hozzá!

Amerika és a korrupció?

MasterMason 2014.10.19. 21:17

obama-muslim-honor.jpg

A korrupciónak sok formája lehet, és mivel Barack Obama valamint kormányának tagjai a top tíz legkorruptabb politikusok listáján évek óta szerepelnek, mégpedig a legnagyobb Amerikai anti-korrupt jogvédő szervezetnek köszönhetően, így hát elég sanszos, hogy már akkor korrupcióval találja szembe magát a gyanútlan választó, amikor az ellenzéki médiák és politikusok a korrupció elleni harc felkent szentjeiként akarják eladni nekünk Amerikát, és vele együtt a Wall Street-i oligarchiát. 

A Wall Street-i oligarcháknak azzal soha nem volt és lesz bajuk, ha valaki antidemokratikusan "uralkodik" az emberek felett. Ezeknek is mindig csak azokkal van a bajuk, akik felett éppen nem ők uralkodnak... De egy olyan állam elnöke, aki nyíltan fogad el kilós aranyláncot olyan ország uralkodójától, akinek a hazájában soha nem volt és nem is lesz választás, ahol nőket korbácsolhatnak meg vallási ítéletek alapján, ahol a melegeknek börtön jár, ahol civil szervezetekről még csak hírből sem hallottak, na az ilyen elnöknek csúfolt kétes alakok biztos nem véletlen szerepelnek a legkorruptabb amerikai politikusok listáján.

Afelől se legyenek kétségeink, hogy azok a magyar médiák, akik a Julian Assange, Edward Snowden, Bradley Manning, az NSA, a civileket gyilkoló dróntámadások, a titkos amerikai börtönök és a Guantanamói kínzások nemzetközi felháborodása ellenére, máig is a demokrácia apostolaiként és a demokrácia őreként akarják számunkra eladni Amerikát, azok sem különbek a listán szereplő korrupt és antidemokrata Wall Street-i gazdáiknál, nem különbek a jelenlegi magyar kormánynál. 

 

Címkék: korrupció Amerika Index HVG Diplomácia Kitiltás

3 komment · 1 trackback

Pride - Melegek vagy őrültek?

MasterMason 2014.07.03. 01:19

gay_nazis.jpg

Valljuk be őszintén teljesen mindegy, hogy egy ember meleg e vagy sem a lényeg talán még is az volna, hogy egyetlen ember sem lehet annyira arrogáns, hogy azt gondolja, ha ő meleg akkor mindenki másnak csak pozitív véleménye lehet a homoszexualitásról.

Nem gondolhatja azt egyetlen punk sem, hogy azért mert ő punk akkor mindenkinek szeretni kellene a punkokat meg a punk zenét. Nem gondolhatja azt egyetlen szubkultúra tagja sem, hogy azért mert ő annak tagja, akkor ha bárki másnak nincs pozitív véleménye arról, az azért van mert a másik ember bűnös.

Egyszerűen csak más az ízlése, a gondolkodása, a neveltetése.

Nem az a baj ezekkel az emberekkel, hogy melegek, az a baj ezekkel az emberekkel hogy pont ugyan olyanok mint akik köveket dobálnak. Nem titkoltan küzdenek valamiért amit soha nem érhetnek majd el, hogy a társadalom minden egyes tagjának ugyan olyan pozitív véleményük legyen a saját szexuális orientációjukról - ízlésükről, amilyen pozitív véleménnyel ők maguk vannak.

De ez már jóval több mint utópia és jóval több mint arrogancia. Ez őrültség.

A szexnek több tucat fajtája van a lábfétistől kezdve az egészen durva dolgokig, miért ne mondhatná azt egyikről másikról bárki, hogy ez neki már sok? Hova jutna a világ ha mindenki azzal állna elő, hogy az általa kedvelt szexről mindenkinek csak pozitív véleménye lehet? 

A pride-ot szervezők céljai valójában megegyeznek a köveket dobálok vezetőinek céljaival, a saját kicsinyes világnézetüknek megfelelően a társadalom bármely tagja csak olyan véleményt fogalmazhasson meg a szex általuk kedvelt formájával kapcsolatban, amit ők gondolnak arról.

Az utcán egymásnak feszülő csoportoknak a céljaik mellett, a látszat ellenére még az eszközeik is nagyjából megegyeznek, mert miközben a saját világnézetét hirdetve az egyik vérszomjasan köveket dobál, addig a másik vérszomjasan karriereket és életeket törne ketté még a legkisebb hibáért is. Elképzelhetetlen számukra, hogy bárkinek más véleménye lehessen a szexről mint nekik. Mind a kettő csoport számára csak az általuk megálmodott "tökéletes ember és társadalom létezhet", amelyben a tökéletes emberi faj tökéletes egyedei rózsaszín vagy fekete uniformisba bújva egyformán elítélnek vagy elfogadnak valamit.

 

UI: Ahogy az alábbi képen is látható, az elfogadás és a tolerancia jegyében az indulatok felesleges korbácsolása helyett, a megbékélés jegyében telt ez a felvonulás is:

pride.jpg 

Címkék: AI TASZ Pride Nácik Melegek

1 komment

Emberkísérletek, vagy szoba a nyolcban?

MasterMason 2014.07.01. 21:58

tasz.jpeg

A napokban médianyilvánosságot kapott és a TASZ által a társadalom elé terjesztett törekvésekkel szemben szeretném megfogalmazni azon érveket, amelyek ismeretében talán több ember számára világos lehet, hogy a TASZ által javasolt belövőszobák létrehozása és fenntartása az általuk felvázolt módon sajnos nem egyéb célt szolgál, minthogy a nagyon súlyos betegjogi és társadalmi problémákat a valódi megoldások helyett elkendőzze. Betegjogaiktól megfosztott emberek számára kegyként - lehetőségként tüntessen fel az alapvető jogaikat továbbra is figyelmen kívül hagyó nagyon súlyos jogtalanságokat, hamis emberjogi színezetet kölcsönözve annak.

Az orvostudomány és az orvosi szakirodalom tanulmányok, könyvek, és egzakt tudományos vizsgálatok által is kellően alátámasztott ismeretekkel rendelkezik arról, hogy az emberi szervezet akár önhibájából akár önhibáján kívül kapcsolatba kerülve bizonyos vegyi vagy kémiai anyagokkal, akkor ezen anyagok összetevői milyen káros hatással vannak az emberi szervezetre, milyen megbetegedéseket okoznak. Vagyis az orvostudományok által ismert, jegyzett, a tudományos követelményeknek is megfelelő módon bizonyított tény, hogy különösen veszélyes kémiai anyagok összetevői által okozott tömeges megbetegedésekről van szó. Az intravénás droghasználat pedig ezen betegségek az életet fokozottan veszélyeztető végstádiuma.

Amennyiben tudjuk, hogy egy az orvostudomány által ismert betegséggel állunk szemben, akkor már csak azt a kérdést kellene feltennünk, hogyan is lehetne bármely betegség bűnnek tekinthető?! A betegség nem lehet bűn.

Nem lehet bűn beteg embernek lenni, és hogy ma mégis az az annak köszönhető, hogy egy rovott múltú amúgy faji törvényekkel rabszolgatartó és emberirtó állam (USA) fegyverekkel kényszerítette a világra és Magyarországra ezt az embertelenséget, jogtalanságot. Sem a TASZ sem pedig az általuk terjesztett ismeretterjesztő anyagok nem kívánják felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy bármely betegség orvosi helyett erkölcsi alapon történő osztályozása jogtalanság.

Mi a valódi probléma a TASZ által javasolt belövőszobákkal?

Hogy továbbra sem ismeri el az orvostudomány által rögzített tényt, hogy betegségről van szó és továbbra is teret enged annak, hogy betegekké vált emberektől betegségüket erkölcsi alapon osztályozva vonják meg a betegjogokat. Nyilván ha a TASZ tisztelné vagy elismerné az emberi jogokat akkor nem egy lehetséges opcióként, hanem a minimálisan elvárható alapvető követelményként tekintene a betegség egy formáját, és az azokkal küszködő betegeket krimianalizáló törvények megszüntetésére. Nem éppen jogvédőkre jellemző módon, minden egyes alkalommal elmulasztja felhívni mind az érintett betegséggel rendelkező mind pedig a társadalom figyelmét arra, hogy betegjogi kérdésről van szó.

Betegjogokról, arról, hogy az emberi jogi törvények értelmében sem erkölcsi sem pedig etikai alapon nem osztályozhatóak sem betegségek, sem pedig a betegek. Elsőre talán úgy tűnhet sokak számára, hogy a TASZ a probléma megoldásán fáradozik, de a probléma valódi megoldásának ismeretében kétlem, hogy bárki erre a következtetésre juthatna.

Ugyanis van megoldás a nagyon súlyos problémára és a probléma megoldásának kulcsa abban rejlik, ha a "jogvédők" hallgatásával szemben mi azért kimondjuk, hogy az államnak semmiféle "kemény drogot" nem kellene legalizálnia ahhoz, hogy ezen belövőszobákban az intravénás végstádiumban lévő drogbetegek által használt
nem regisztrált, ebből adódóan rendkívül veszélyes és hihetetlenül drága anyagokat kiválthassák, a gyógyulásukat elősegítve és megkezdve ezáltal. Akárcsak a TASZ úgy a média is hallgat a tényekről és nem tudni milyen megfontolásból azt a látszatot keltik, azt a hamis tévképzetet sugallják a társadalomnak, hogy mivel a kormányoknak nem lenne joga legalizálni semmilyen körülmények között "kemény-drogot", ezért az egyetlen "emberi-jogi" lehetőség itt az volna, ha az egyébként ki tudja hol és kik által gyártott kemény-drogok orvosi felügyelet melletti használatát engedélyeznék?! Ebben a javaslatban alapból is nagyon súlyos ellentmondások vannak, mert miközben azt a hamis tévképzetet ülteti el a társadalomban, hogy a gyógyszeripar által jelen pillanatban is gyártott és használt "kemény-drognak" minősülő regisztrált orvosi készítményeket az állam nem adhatna súlyos betegeknek orvosi felügyelettel sem, ellenben nagyon veszélyes utcai "kémiai hulladékokkal" meg igen. 

Senki ne gondolja, hogy ezen belövőszobákkal ebben a formában akár csak egy centivel is közelebb kerülnénk a probléma megoldásához, hogy csökkenne a bűnözés, vagy hogy a regisztrálatlan mesterségesen drágán tartott ismeretlen eredetű és összetételű szerek használatának orvosi felügyelete által bármely drogbeteg közelebb kerülne a gyógyuláshoz, senki ne gondolja, hogy azért mert a TASZ jogvédelemre hivatkozik, ezért aztán joga lenne bármiféle alku tárgyává tenni betegjogokat, és senki ne gondolja, hogy a TASZ által vázolt koncepciót ebben a formában államilag támogatott emberkísérleteken kívül bármilyen más jelzővel lehetne illetni.

Röviden összefoglalva a kendőzetlen tények a következők, egy idegen állam nyomása által Magyarországra kényszerített embertelen törvények értelmében, a kémiai anyagok által megbetegedett emberek betegségüket erkölcsileg osztályozva bűnös embernek tekintendőek. Betegjogi státuszukat megvonva nem kaphatnak a betegségük gyógyulását elősegítő vagy a betegségüket okozó anyagokat kiváltó orvosi készítményeket, emberi-jogi humbuggal etetve őket, "kegyként és esetleges lehetőségként" a legjobb esetben is csak arra számíthatnak a betegjogokon kívül, hogy a társadalommal együtt emberi jogi vívmányként ünnepelhetnék ha orvosi felügyelet mellett adagolhatnák tovább a betegségüket előidéző drognak nevezett csillagászati árú utcai kémiai hulladékokat.

Ismeretlen kémiai anyagokkal végzett emberkísérleteket talán azért mégsem kéne állami szintre emelni, éppen ellenkezőleg, ezen belövőszobákat felhasználva lehetne kimenteni a kísérleti nyúlként használt embereket. 

UI: És bárki elhiszi e vagy sem, de ezen vélemény illetve kritika megosztása azonnali kitiltással járt a TASZ oldaláról, úgy látszik, hogy aki a TASZ számára kedvezően zsidózva-cigányozva-drogosozva erősíti a TASZ lételemének legfontosabb "kirekesztő társadalomról" hirdetett képét, azokat tárt karokkal mindig szívesen látják, akik pedig érveket hangoztatva fogalmaznak meg kritikákat, azt már nem díjazzák. 

Címkék: TASZ Egészségügy Nyolcker KÉK PONT Drogpolitika Sárosi Péter

Szólj hozzá!

Bajnai és a Bilderberg.

MasterMason 2014.05.27. 18:24

bilderberg-1.jpg

Összeesküvés elmélet Off:

Árulja már el valaki, ha ezek a nagyon demokratikus politikus urak tényleg annyira demokratikusak, akkor mi a francokat keresnek ehhez hasonló titkos (zártkörű) találkozókon?!

A demokrácia egyik alap pillére a nyilvánosság, a társadalomnak pedig igen is joga van tudni egy demokráciában arról, hogy a politikusok milyen elvek szerint hoznak döntéseket. 

Persze az rendben is volna, ha üzletemberek vagy cégek saját berkeiken belül üléseznek, de ha politikusok is részt vesznek ezeken, és ezekről teljes mértékben kizárják a sajtót és a nyilvánosságot, akkor ott bizony már nagyon komoly demokratikus deficit van. 

Szögezzük le, hogy nem demokratikus hanem antidemokratikus politikusok azok, akik úgy gondolják, hogy a társadalomról és gazdaságról a nyilvánosság teljes kizárásával tárgyalhatnak - dönthetnek. 

Érdekes az is, hogy valahogy mindig a demokráciára és sajtószabadságra legjobban hivatkozó és a szabadságért annyira aggódó politikusok közül kerülnek ki azok, akik semmibe véve a legalapvetőbb demokratikus elveket is a nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásában vesznek részt. Joggal merülhet fel bárkiben az a gondolat, ha a demokratikus elvek mentén szerveződik egy ilyen találkozó, és az ott elhangzó beszédek vállalhatóak is lennének, akkor mégis milyen akadálya lehetne annak, hogy az állampolgároknak is tudomása lehessen az ott elhangzottakról? A Bilderberg összeesküvés elméletek táptalaja és generátora valójában nem más, mint a magukat demokratának csúfoló résztvevők, valamint a nyilvánosság és a sajtó antidemokratikus módon való kizárása. 

Összeesküvés elmélet On.

UI:

Az sajtószabadságért rettegő atv-től és Bokros Lajostól végre megtudhattuk, hogy bizony mindenki szélsőséges és fasiszta is egyben aki kíváncsi arra, vajon a politikusok miről tárgyalhatnak a zárt ajtók mögött, miért zárják ki antidemokratikus politikusok a sajtót és a nyilvánosságot egy demokráciában:

http://www.atv.hu/videok/video-20140604-bokros-lajos

"Minden zártkörű összejövetel mögött összeesküvést sejtenek a szélsőségesek, akiket nem hívnak meg"

Félve teszem fel a kérdést, nem kéne a sajtó szabadságáért aggódni az ilyen zártkörű események kapcsán is? Azért is jó volna érte aggódni, mert akkor ugyan ezen embereknek a választások alkalmával aztán nem kellene csodálkozniuk, ha a választók jogosan elküldik őket oda ahova valók:

A picsába! 

Címkék: Bajnai Bilderberg

Szólj hozzá!

Az új világrend a régi!

MasterMason 2014.05.12. 21:41

vilagrend.jpg

Egyre többet hallani az új világrendről, amely persze nem is annyira új ha jobban megvizsgáljuk a tényeket:

Mivel kezdődik a biblia? Minden ember bűnös... Mivel kezdődik a holokauszt, a nemzet amelybe születtél bűnös...

Mi történt azokkal akik nem akarták elfogadni, hogy ők kollektíven bűnösök más bűne és egy alma miatt? Kirekesztették, mondván, hogy a két lábon járó patás ördöggel a sátánnal cimborál.

Mi történik ma azokkal, akik nem akarják elfogadni, hogy ők kollektívan bűnösök mások bűnei vagyis a holokauszt miatt? Kirekesztik, mondván, hogy a két lábon járó patás ördöggel, magával a sátánnal Adolf Hitlerrel cimborál.

Mit mondtak régen a kirekesztetteknek? Azt mondták, ti a gyilkosok Káin leszármazottjai követői vagytok, és mit mondanak ma a kirekesztetteknek? Azt mondják ti a gyilkosok nácik leszármazottjai követői vagytok...

A jól bejáratott séma a régi:

Mások által elkövetett bűnre hivatkozva bűntudatra felszólítás, aztán a vád hogy te a gyilkosok szellemi követője vagy. 

Jött a beszélő kígyó és ezért mindenki bűnös lett. Aztán elment a beszélő kígyó és jött helyette a sas, és persze ez is a te bűnöd és már megint legyilkosoznak, ha nem fogadod el a kollektív bűnösséget:

A régi új vallási dogmát amiről nem lehet vitázni, amiről nem lehet beszélgetni, amiről csak felkent emberek nyilatkozhatnak ki a kollektív bűnösség elvét hirdetve "megkérdőjelezhetetlen igazságokat". 

Tudod mit, sem az almáért, sem pedig a holokausztért nem vagyok hajlandó kollektíven felelősséget vállalni! 

Nincs itt semmiféle új világrend, az új világrend a régi!

Címkék: kereszténység rabszolgaság papok Vallás Új Világrend Holokauszt Kereszténység Kollektív Bűn

Szólj hozzá!

Oligarchák Vs Bankárnácik.

MasterMason 2014.03.05. 01:04

atom.jpg

Az Ukrajnai forradalom után kialakult háborús helyzetet elemezve, gyakorlatilag két hazug propagandával ismerkedhettünk meg a "teljesen független" és a politikai kézi vezérléstől mentes magyar sajtónak köszönhetően, amelyben természetesen ki-ki egyik vagy másik szereplőben megláthatja a jót vagy a gonoszt. Amennyiben jobban megvizsgáljuk a tényeket, akkor sajnos rá fogunk jönni, hogy nem a gonosz és a jó harcát látjuk:

Ez bizony a gonoszok harca.

A nyugati és a keleti politikai rendszerek az oligarchák és a bankárnácik között az az alapvető különbség, hogy nyugaton elméletileg szabadon elmondhatod, hogy a bankárnácik kiraboltak.

Ezzel szemben keleten még a pofádat is be kell fognod ha ha valamelyik oligarcha csoport rabolt ki téged (és úgy komplett az egész nemzetet), mert ott egyébként nagyon könnyen még az életedbe is kerülhet mindez. Számtalan gyilkosság és embertelen kínzás kapcsolódik a keleti oligarchák eszköztárába, amelyekkel igyekeznek elhallgattatni az elégedetleneket, de persze mindez nem jelenti még azt, hogy nyugaton a helyzet rózsás lenne, vagy hogy bármi változás is történhetne annak kapcsán, ha a bankárnácik ellen lázadoznál.

Na most nyilván, ha egy van egy olyan rendszer amelyben ugyan elmondhatod, hogy kiraboltak, de nem történik semmi változás, akkor csak nem akarod lecserélni egy olyan rendszerre, ahol még el sem mondhatod? Sokkal inkább egy olyan rendszert szeretnél, amelyben már nem csak elmondhatod, hogy kiraboltak, hanem következményei is lesznek annak, olyan következmények amelyek nem a te testi épségedben keletkezett károkban, hanem a rablók jogi felelősségre vonásában öltene inkább testet.

Ehhez képest ma azt kéne itt elhinni az egyik oldalon, hogy vannak a Putyin bábja alatt a svájciak életszínvonalán élő ukránok, de a gaz nyugati politikusok most felbujtották őket, és most ezáltal veszélyeztetik a biztos és nagyon jó megélhetést, meg Ukrajna jövőjét. Egészen nyilvánvaló, hogy egyetlen nemzetet sem lehet felbujtani ha tisztességesen élhet a saját hazájában, a valóság az, hogy oligarchák nyúzzák lassan két évtizede azt a nemzetet (akárcsak a miénket) és eljött az a pont, hogy úgy érezték nekik már soha nem lesz normális emberhez méltó életük.

A másik oldal ezzel szemben viszont azt akarja elhitetni velünk, hogy van a gaz Putyin, aki kivérezteti bábkormányaival azokat a nemzeteket amelyekre rátette a kezét, de majd most jön az emberséges nyugat és az IMF a bankárnácikkal együtt, és ők aztán majd megmutatják a helyes utat. 

Persze, hogy mindkettő hazugság, mind a kettő agymosás. 

Én nem szeretném a bankárnácikat lecserélni orosz típusú oligarchákra, és nem szeretném azt sem, ha továbbra is egy olyan rendszerben kéne élni, amely csak annyiban különbözik az orosztól, hogy szabadon elmondhatod, hogy a bankárnácik kiraboltak. 

Legjobb lenne atomot dobni mindkettőre, és ha más remény nincs is ebben a helyzetben, ez talán még össze is jöhet ennek a háborúnak köszönhetően. Annál jobb dolog ezzel a világgal már úgy sem történhetne, minthogy oligarchák vagy bankárnácik atombombát dobjanak egymásra.  

Címkék: Ukrajna Gazdaság Háború Forradalom Oligarchák Bankárnácik.

Szólj hozzá!

Németországban börtönbe kerülnél Németh Gábor!

MasterMason 2014.01.28. 17:43

logo.png

"Az auschwitzi táborparancsnok panaszkodott, hogy a magyarok túl sűrűn küldik a szerelvényeket, „nem így volt megbeszélve..."

Tényleg hihetően hangzik, hogy azok akik kitervelték a végső megoldást a zsidók teljes kiirtását, akik gázkamrába küldték emberek millióit azok valójában a magyar "kollégák" túl jó teljesítményére panaszkodtak volna.  

Ugye, hogy hihető? Aha, hogyne! 

Ezzel szemben a valóság az, hogy a "mai hivatalos történetírás szerint" addigra a zsidók nagy részét már régen kiirtották Európában mire a magyar zsidók sorra kerültek.

Magyarországon még soha senki nem alázta meg úgy a zsidókat, mint a Németh Gábor ezzel a cikkel. A végső megoldást kitervelő, népirtó, gázzal gyilkoló náci halálosztag 5 millió zsidó ember kiirtása után szerinte még panaszkodott a magyar "kollégáira", hogy ne küldjenek már annyi zsidót. Eszem ágában nincs védeni Horthy-t és a politikájával sem értek egyet, de konkrétan az ellenkezője igaz annak amit az egyenlítő tv állít. Követelték Horthy Miklóstól a deportálások minél hamarabbi megkezdését, hogy az SS tisztjei lehetőség szerint minél több zsidóval végezhessenek a végső megoldás nevű német terv keretében.

Amely addigra már több mint 5 millió áldozattal járt. 

Németh Gábor szerint meg Hitler katonái a végső megoldás valódi értelmi szerzői, akik gázzal végezték ki zsidók millióit, panaszkodtak a magyarokra, hogy miért küldenek ennyi zsidót?! 

Lehet ennél lejjebb süllyedni? Nem lehet e, hogy azok a németek voltak inkább túlbuzgóak akik már 5 millió zsidó ember kiirtásánál jártak, mikor megszállták Magyarországot és a tömeges deportálásokba kezdtek?! 

Legutóbb egyébként a HVG irt a nácik "emberségéről" egy ehhez hasonló cikket, amikor a zsidókat gázzal gyilkoló náci halálosztag tagjai "szörnyülködtek" a korbácsos Csatári László embertelenségén, persze, hogy akkor is éppen két zsidó csoport gázzal történő kivégzése közben volt idejük ezeknek az emberséges SS katonáknak borzongani a Csatári embertelenségén... 

Most már tényleg csak egy két kört kell futni ahhoz, hogy leírhassák, hogy valójában még dr Mengelének is könnybe lábadt a szeme amikor megtudta, hogy ezek a magyarok mennyire kegyetlenek voltak azokkal, akiknek ők annyira a szívükön viselték a sorsát...

Címkék: Egyenlítő TV Fasizmus Németh Gábor

Szólj hozzá!

Ungváry és a náci nagypapa.

MasterMason 2014.01.21. 17:15

A mai napon újabb fejezetéhez érkezett az az évek óta húzódó borzalmasan rossz baloldalinak is nevezhető politikai dráma, amely az "árja németek" felelősségét próbálja relativizálni a magyar emberek és nemzet kárára. 

A holokauszt értékelésében mára már egészen odáig jutottunk, hogy a náciknak valójában nem is volt semmi felelőssége csak ezeknek a "csúnya" magyaroknak. Ahhoz, hogy megérthessük Ungváry Krisztián történész nyilatkozatait a témában, ahhoz nem árt egy pár dolgot rögtön az elején tisztázni: 

Adott egy Ungváry Krisztián nevű "történész", és persze kevesen mernék azt elképzelni, hogy ennek a történésznek egészen véletlenül az a Monspart Gábor ezredes a nagyapja aki ezredesi rangban a náci Németország oldalán harcolt.

De, bizony.

Ungváry édesanyja Monspart Éva, akinek az apja egészen véletlenül a náci Németországért harcolt (el is ítélték aztán). Ennek fényében talán végre már mindenki számára világos lesz, hogy mi a valódi értelme azoknak a mondatoknak amelyet ez a történész rendszeresen megfogalmaz. Ugyanis Ungváry Krisztián valójában az "árja német faj" és a népirtó náci halálosztag felelősségét próbálja relativizálni. Nézzük meg mit is nyilatkozott Ungvári Krisztián és tegyük fel a megválaszolatlan kérdéseket:

Ungváry Krisztián: 

"A német hadsereg semmilyen tömegmészárlással nem érkezett Magyarországra. Azt, amit tömegmészárlásnak nevezünk, teljes egészében a magyar hatóságok készítették elő és részben ők is hajtották végre."

Rögtön fel kell tennünk egy pár nagyon fontos kérdést, Ungváry Krisztián szerint nem volt német terv a zsidók megsemmisítésére?  Ez az egyik nagyon fontos kérdés. A másik pedig az, hogy azt akarja mondani jól fizetett történészünk, hogy ezzel szemben a magyarok készítették elő és tervelték ki ezt a bizonyos tömeggyilkosságot, amelyet a németek aztán a magyar hatóságoknak alárendelt szerepben végrehajtottak?

A történésznek csúfolt náci ezredes unokája valójában évek óta mást sem tesz itt a médiában, mint történelmet hamisítva nyíltan olyan valótlan állításokat tesz amiből lassan már egyenesen az következik, hogy a németek voltak itt az alárendelt végrehajtó szerepben. Most már tényleg csak egy két kört kell futni ahhoz, hogy végre leírhassák, valójában még dr Mengelének is könnybe lábadt a szeme amikor megtudta, hogy ezek a magyarok mennyire kegyetlenek voltak azokkal, akiknek ők annyira a szívükön viselték a sorsát...

Vajon miért mindig ugyanazt az egyetlen történészt engedik nyilatkozni a médiában erről a kérdésről? És miért éppen egy náci ezredes unokája diktálhat le a németek felelősségét teljes egészében relativizáló hamis történelmet? És vajon miért bólogatnak a zsidó szervezetek a náci ezredes unokájának történelemhamisítására?

Persze kápókat mindig is könnyű volt találni és persze ma is az a feladatuk mint a háború előtt, kiszolgálni a németeket. Ma náci ezredesek unokáival karöltve kell relativizálniuk a nácik bűneit, ez a feladata korunk jól fizetett zsidó kápóinak. 

Az egykori népirtó náci Németország ma a világ 4. legnagyobb gazdasága, elképesztő a magyar emberek számára elképzelhetetlen jólétben élnek, ez az a gazdaság amelyet még a világválság is alig érintett. Ezt a gazdasági nagyhatalmat kihasználva hamisítanak ma történelmet azon náci ezredesek unokái, akik eme már akkor is gazdasági nagyhatalom érdekeit védve harcoltak a nácik oldalán. Sajnos a következő években is ugyan ezt fogjuk majd látni, a németek gazdasági hatalmukat kihasználva fogják áthárítani saját felelősségüket másokra, azokra a nemzetekre amelyeket megszálltak.

Képzelje el mindenki azt a elképesztő szituációt, hogy egy nemzet megszáll egy másikat, majd az általa elkövetett bűnöket teljes egészében a megszállt ország és nemzet számlájára írja. Olyan ez mintha kirabolnának a sarkon, majd nem sokkal később megérkezne a rendőr személyében ugyan az a rabló, aki aztán még felelősségre is akarna téged vonni mert 20 perccel azelőtt kirabolt téged. Elképesztő, nevetséges. Amennyiben továbbra is így haladunk akkor a náci "történész"unokáknak és zsidó kápóiknak köszönhetően hamarosan eljutunk majd egészen odáig is, hogy valójában ezek a felsőbbrendű árja németek voltak itt az áldozatok. 

UI: És aki szerint engem bűn terhel, illetve kollektív felelősségem van olyan háborús bűncselekmény miatt ami akkor történt amikor én még meg sem születtem, az akkor kollektíven vállaljon bűnt a saját náci nagyapjával még mielőtt felettem meg egy egész nemzet felett ítélkezne. 

Címkék: Sas Krisztián Náci Ungváry Unoka Gábriel

Szólj hozzá!

A kuruc infó igazi bája.

MasterMason 2013.12.27. 15:39

kuruc_1.jpg

Sok sok dolgot megélt már a kuruc infó nevű oldal, elég például Szegedi Csanádra gondolni, s persze ha az ember az ünnepektől meghatódva áll neki cikket írni, akkor nagyon könnyen megszaladhat a keze alatt az elektronikus penna. Így történt hát, hogy a Hering József nevű kegyetlen zsidó üldöző azzal kezdte karácsonyi jézuskás meséjét, hogy e sorok írója hosszú hosszú évekig élt Jeruzsálemben. 

Nyilván még az a szerencse, hogy senki nem szegezte neki a kérdést, ugyan mit kerestél te Jeruzsálemben hosszú évekig?

Nyilván előfordulhatott volna, hogy mondjuk oda utazik egy 3 hónapos vízummal, de hát ő nem csak egy utazás erejéig tette mindezt, hanem állítása szerint hosszú évekig ott is lakott ami egyetlen módon volna lehetséges számára. Igen, ha igazolja zsidó származását és állampolgárságot kap. Nyilván ha valaki annyira utálja a zsidókat mint ahogyan Szegedi Csanád is, akkor azok általában Jeruzsálembe költöznek ezzel is bosszantva őket. 

De persze nem ilyen egyszerű ez a dolog, ugyanis köztudott dolog, hogy Hering József egy izraeli katona aki 20 évet élt Jeruzsálemben, és persze 20 évig nem volt baja Izrael általa emlegetett bűneivel csak most itt a kurucon: Hering_katona.jpg

Persze lassan már érthetővé válik, hogy kik és miért írják ezt az oldalt, nyilván ha nem lenne a kuruc infó nevű oldal, nem írná azt egy és még egy tucat egykor Izraelben szolgált katona, akkor nem vizsgálhatnák olyan mélyen a "magyar" antiszemitizmust sem. De mivel van kuruc infó és mivel egy Izraelben szolgált katona írja sok társával együtt, így hát vizsgálhatják a "magyar" antiszemitizmust.

Ez a feladata.

Nem akarok egy összeesküvés elméletet ezekbe a véletlenekbe belelátni, de nyilván azért nem lehet annyi véletlen, hogy hosszú évekig Jeruzsálemben lakó izraeli katonák meg holokauszt leszármazott Szegedi Csanádok itt a leghangosabb nácik és a legnagyobb "hazafiak", miért ne pont véletlen az ilyen emberek írnák a kuruc infó nevű oldalt, és miért ne pont ezek miatt vizsgálná a Times a "magyar" antiszemitizmust? 

Vajon van e ennyi véletlen? 

Címkék: bukta karácsony kuruc infó Jeruzsálem Hering József

Szólj hozzá!

A magyar NSA! Figyelnek, és kémkednek utánad!

MasterMason 2013.12.04. 11:33

438112729_640_1.jpg

Napokban jelent meg a hír, hogy alakult Magyarországon egy olyan hatósági jogosítványokkal nem rendelkező szervezet, amely állampolgárokat kíván megfigyelni jogtalanul mindenféle hatósági jogosítvány és törvényes felügyelet nélkül.

Szögezzük le a tényeket már az elején:

Hatósági vizsgálatokat és eljárásokat, beleértve személyek megfigyelését kizárólag hatósági jogosítványokkal rendelkező állami szervezetek végezhetnek, mégpedig szoros ügyészségi és bírósági felügyelet mellett:

1. A kuruc infó portál Amerikából üzemel.

2. A kuruc infó portál által tudatosan hirdetett antiszemitizmusra hivatkozva akar ma egy ismeretlen eredetű szervezet jogtalan megfigyeléseket végezni, mégpedig olyan módon ahogyan azt a titkosszolgálatok teszik. Ip cím alapján akarják azonosítani, hogy szerintük ki milyen antiszemita bejegyzést tett közzé közösségi vagy egyéb oldalakon.

A kérdés a következő, melyik állami hatósági szerv biztosítja és felügyeli majd azt, hogy ez a szervezet nem végez majd egyéb titkos adatgyűjtést az antiszemitizmus álcája mögé bújva, arra hivatkozva?! Hogyan lehetséges az, hogyan fordulhat az elő egy jogállamban, hogy egy hatósági jogosítványokkal nem rendelkező civil szervezet akar kutakodni állampolgárok bejegyzései után konkrétan IP címek megfigyelésével - azonosításával megvalósítva mindezt, holott ehhez még a rendőrségnek is bírósági engedélyre van szüksége? 

Ez a rendfenntartó szervek feladata volna, nem pedig szedett-vedett civil szervezeteké.

Ma lehullt a lepel, és ma már tisztán látható mi volt a célja az Amerikából üzemeltetett kuruc infó valódi gazdáinak, miért volt rá szüksége a Szegedi Csanád által vezetett csoportnak. Mert így az antiszemitizmusra hivatkozva egy hatósági jogosítványokkal nem rendelkező új civil titkosszolgálat felállítását készíthették elő Amerikai mintára. 

Egyértelműen az Amerikai NSA-ra hajaznak ezzel az "adatgyűjtő" és állampolgárokat jogtalanul megfigyelő civil titkosszolgálattal és kizárólag csak a nagyon olcsó hivatkozási alap más. Itt nem a terrorizmusra hanem antiszemitizmusra hivatkozva vennék el és vonnák ki az állam felügyelete alól ezeket a titkosszolgálati tevékenységeket. S persze mire majd észbe kapsz, akkora már zsarolnak is téged a jogtalan megfigyelésekkel szerzett különféle személyes és bizalmas információkkal. Jogkövető állampolgárként talán fel kell tennünk a kérdést, hogy mégis ki ez a Bodnár Dániel, miféle hatósági felhatalmazása van megfigyeléseket és titkosszolgálati tevékenységeket végezni, milyen jogi végzettséggel rendelkezik, melyik bíróság, melyik ügyészség felügyeli majd az ö és titkosszolgálati tevékenységet végző szervezete munkáját?! 

Címkék: politika botrány parlament NSA MNO Magyar NSA Titkosszolgálat Megfigyelések

Szólj hozzá!

Steiner Pál és a Csatári Molinó.

MasterMason 2013.08.29. 14:24

gyurcsidos02.jpg

Friss hír, hogy a stadionban kifeszített Csatári molinó miatt felszólaló Steiner Pál beszédét feljelentésként értelmezte Polt Péter legfőbb ügyész.

Gondolkodó emberként mindenképpen fel kell tennünk egy pár nagyon fontos kérdést:

1997-ben a Horn kormány idején Csatári László benyújtott a belügyminisztériumba egy kérelmet, amelyben afelől érdeklődött, hogy indul e eljárás ellene amennyiben hazatelepül. Ezek a tények a HVG-ben is megjelentek és Csatári László valóban kapott egy menlevelet a Horn kormány által irányított belügyminisztériumtól.

Hogy hogy nem, mindezek után még 15 évet élt büntetlenül Magyarországon emberünk, amiből közel tíz évet konkrétan az MSZP kormányzott.

A találós kérdés a következő: Nyilván ha Csatári László ennyire bűnös volt meg náci, meg olyan nagy bűn kifeszíteni egy ilyen molinót, hogy akár eljárás is indulhat, akkor nem kéne bíróság elé állítani azokat is akik a Horn kormány idején menlevelet adtak ennek a náci háborús bűnösnek? Mégis hogyan fordulhat az elő, hogy az az ember, nevezetesen Steiner Pál aki már a Horn kormány idején is parlamenti képviselő volt, éppen ezért jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik azért, hogy egy náci háborús bűnös menlevelet kaphatott, ma egy Csatáris molinóért kiakad? 

Valami nagyon nincs itt rendben.

Önök szerint kit terhel itt valamiféle jogi felelősség, melyik a súlyosabb? A futballhuligánok által kifeszített molinó, vagy azon emberek tette, akik a Horn kormány tagjaként az erkölcsi mellett még jogi értelemben véve is közösséget vállaltak Csatári László egykori háborús bűneivel akkor, amikor menlevelet adtak számára? Éppen Steiner Pál kormányainak köszönhetően úszhatta meg a felelősségre vonást, és élhetett itt háborítatlanul több mint tíz évet ez a végtelenül kegyetlen náci háborús bűnös.

Nem érdekes? 

15 éven keresztül parlamenti képviselőként nem jutott az eszébe Steiner Pálnak, hogy a Csatári egy rettenetes náci háborús bűnös? Miközben egyértelműen azért utasították ki Kanadából mert ez kiderült, majd kért és kapott egy menlevelet, hogy Magyarországon nem folyik ellene semmiféle eljárás. Nem éri a saját felelősségét Steiner Pál az miatt, hogy egy háborús bűnös az ő kormányainak köszönhetően úszhatta meg folyamatosan a felelősségre vonást? 

Mégis mi az, ha nem egy nyílt koncepciós per, hogy azok náciznakma akik egyébként egy háborús bűnöst bujtattak több mint tíz évig, csak nem a saját bűneiket akarják a magyar emberek nácizmusaként interpretálni? 

Talán így már érthető lesz sokak számára, hogy miként lehetséges az, hogy csak egyetlen dolog népszerűtlenebb ebben az országban az Orbán kormánynál:

Az ellenzék. 

Címkék: László Pál Péter Steiner Nácik Polt Mszp Csatári Molinó

Szólj hozzá!

A romák valódi gyilkosai, megvannak a felbujtók is.

MasterMason 2013.08.18. 09:01

kulka_az_egyik_gyilkos_java.jpg

Nincs könnyű dolga ma annak, aki a roma gyilkosságokkal kapcsolatban szeretne még írni. Ennek ellenére én egy kísérletet szeretnék tenni most arra, hogy a romák valódi gyilkosaival és a rasszista bűncselekmény-sorozat hátterében meghúzódó felbujtókkal, a társadalmat gyűlöletbe vezető kevésbé ismert faji politikusokkal ismertessem meg önöket.

Ugyanis a valódi tettesek mint sok esetben, most is visszatértek az általuk elkövetett bűncselekmény színhelyére.

Egyre többen értik és látják, hogy a Jobbiknak nevezet jelenség nem az ok hanem az okozat, valójában pedig csak egy tükörkép, amely a társadalmat a háttérből rasszista bűncselekményekre indirekt módon uszító csoportokra, és az általuk képviselt faji politikára inverz módon reflektál.

Miről is van szó?

Számtalan kutatás és egyéb statisztika áll rendelkezésre amelyből világosan kiolvasható, hogy a szegénység és a mélyszegénység etnikai és kulturális hovatartozástól függetlenül sajnos igen nagy számban van jelen úgy az egész világon, mint a mi kis társadalmunkban. Vagyis a szegénység bőrszínre, nemre, nyelvre, vallásra és politikai meggyőződésre való tekintet nélkül egyaránt szedi az áldozatait. Mindeközben a Helsinki bizottság (ahogy sok más jogvédő szervezet és politikus is), a faji szegregációt megvalósítva azt hirdeti, hogy a szegénység etnikai és kulturális gyökerekből ered. Erre a hamis sztereotípiára építették faji politikájukat majd tettek különbséget etnikai és kulturális, hogy ne mondjam bőrszín alapján szegény és szegény ember között. Az általuk hangoztatott pozitív diszkriminációval valósítják meg az egyéb etnikai és kulturális csoportokhoz tartozó emberek negatív diszkriminációját.

Amellyel rasszista és gyilkos indulatokat keltettek.

Hova tovább a mélyszegénység a szemünk előtt az utcán és a köztereken hever, így még statisztikusokra sincs szüksége a társadalom tagjainak ahhoz, hogy tisztán láthassák: A mélyszegénység csúcsa, vagyis a hajléktalanság sem mutat nagy mértékű azonosságot a Helsinki bizottság által etnikai alapon megkülönböztetett csoporttal. 

Akkor hát mégis miből ered a szegénység és a mélyszegénység, ha nem etnikai és kulturális gyökerekből?

Egyrészt a rossz oktatás politika, de legnagyobb részt a rossz gazdaságpolitika következményeinek köszönhetően kell ma mindezekkel szembesülnünk, amely tényeket aztán a politikusok fillérekért kilóra megvásárolható filozófusokkal, szociológusokkal, a jogászi diplomájukat ajándéktárgyként kezelő zugügyvédekkel és megrendelésre íratott hamis tanulmányokkal próbálnak leplezni. 

Jogászként mostanra ők már bizonyosan értik, bár mint a bűnösök többsége a végsőkig tagadni fogják, hogy ők valójában nyílt faji politizálással etnikai és kulturális alapon diszkriminálva vonják meg a társadalom egyes csoportjaitól a szociális jogegyenlőséghez való jogot, etnikai - faji diszkriminációval sújtanak embercsoportokat. És pontosan az általuk hirdetett és gyakorolt diszkrimináló faji politikának az eredményeként nyerhetett teret Magyarországon egy olyan párt, amely valójában nem tesz egyebet, mint a Helsinki bizottság inverz faji politikájával tematizálja a politikai közbeszédet. 

Az a szélsőséges politikai párt, amelyet egyébként szintén jogosan szélsőséges eszme hirdetésével vádol a közvélemény, az bizony nem más mint a Helsinki bizottság és a Tasz tükörképe, saját faji politikájuk gyilkos és mérgező gyümölcse. És csak annyiban tér el diszkrimináló faji politikájuk, hogy a Jobbik a Helsinki bizottság által negatív diszkriminációval sújtott etnikai csoportot részesíti pozitívan, és az általuk pozitívan diszkriminált etnikai csoportot sújtja negatívan. Önök a Helsinki bizottság, ahogy általában az egyéb jogvédő szervezetek is csúnyán elvétették a helyes utat, jogvédelem helyett a faji politizálás útjára lépve faji diszkriminációval faji politikát teremtettek. Rasszista bűncselekményekre bujtottak fel társadalmi csoportokat, megszülték a Jobbikot és az egyéb szélsőséges szervezeteket, majd pedig faji szegregációval és diszkriminációval erősítették és igazolták a szélsőséges csoportok által hangoztatott kirekesztő elveket. 

Szociális érzéketlenség és hidegvérű kegyetlenség, így lehetne leginkább jellemezni azt a mézes-mázos jogi humbugba csomagolt megosztó faji politikát, amelyet a Helsinki bizottság, az egyéb jogvédők és sajnos a politikusok és pártok máig folytatnak. A magyar társadalom meghatározó részét alkotó létminimumon és annak határán élő szegény rétegeket uszítják és bujtják fel rasszista bűncselekményekre azzal, hogy szegény és szegény emberek között bőrszín alapján tesznek különbséget. Nem hagyva más lehetőséget ezeknek az embereknek, minthogy arra a pártra szavazzanak, és egy olyan egyébként szintén hamis ideológiát válasszanak, amely nem őket teszi a faji szegregáció célkeresztjébe.

Nézzünk szembe azzal, hogy többek között a Helsinki bizottság faji politikusai által képviselt szociális jogegyenlőtlenség olyan mértékű rasszista gyűlölethez vezetett, amelynek mára halálos áldozatai is vannak. Roma családokat irtottak ki Magyarországon annak következményeként, hogy a jogvédelem álcája mögé bujtatott faji szegregációt hirdető szervezetek nyílt faji politikát folytattak és folytatnak, etnikai és kulturális alapon osztályoznak és diszkriminálnak társadalmi csoportokat. Mindezek után a Helsinki bizottságnál még nem szégyellték azt sem, bár ahogy a faji politikusok, úgy általában a múltjukkal zsarolható ügynökszínészek sem a szégyenlősségről ismertek:

Így hát saját faji politikájuk gyilkos gyümölcseit, a rasszizmust és a gyűlöletet mások, a saját reflektáló tükörképük, de főként a társadalom bűneként határozzák meg.

Ma már tudjuk, hogy kik követték el a roma gyilkosságokat, azt is tudjuk, hogy rasszista indíték vezette őket. Itt az idő, hogy kimondjuk: Megtaláltuk a rasszista gyilkosság sorozat felbujtóit is, azokat akik a társadalom egy részét faji diszkriminációval sújtva megszülték a Jobbikot, a gyűlöletet, és a szélsőséges csoportokat. Hiába is töröd össze az undorító faji politikát reflektáló tükröket, a rendőr sem a bank ablakáról visszaverődő rabló tükörképére fogja a fegyverét. 

A kiirtott roma családoknak nem a bőrük volt a bűnük, de a bőrükre megy a játék. A bőrükkel játszottak és játszanak még ma is azon politikusok, jogvédők és ügynökszínészek, akik a politikusok és pártok 20 éve tartó sikertelenségét leplezendő a faji szegregáció mellett teszik le a voksukat.

És hogy miért egy merő csurom véres Kulka János ruhája? 

Mint ahogyan ez a gyilkosoknál is lenni szokott, biztos nem véletlenül. Biztos nem véletlen, hogy nyakig véresen tért vissza felbujtóként saját bűntette, vagyis a tettestársaival képviselt bűnt kiváltó faji ideológia bölcsőjének színhelyére. Azért úszik Kulka János ruhája a lemészárolt roma családok vérében, mert az a faji politika amit a bűntársaival együtt máig képvisel, hát az bizony embert ölt, egész családokat irtott ki. És ki máson száradhatna a lemészárolt roma családok vére, hacsak nem a felbujtókon? A társadalom utasította el az önök képében azokat, akik a jogvédelemnek csúfolt faji politizálással olyan nagy mértékben erodálták a szociális jogegyenlőségen túl, az általános emberi jogokba és a demokráciába vetett hitet is, amelynek köszönhetően a társadalom tagjainak egy része már népirtó diktátorokért, embercsoportok millióit kiirtó örültekért rajong.

Én személy szerint nem kérnék sem a Helsinki bizottság, sem pedig az inverz tükörképük a Jobbik által képviselt faji politikából.

Ellenben azon oknál fogja, hogy az általuk képviselt faji politika rasszista gyilkosságsorozathoz is vezetett, így hát talán érdemes volna a közvélemény figyelmét felhívni, hogy a valódi gyilkosok, a felbújtok, elsősorban a társadalmat indirekt módon rasszista bűncselekményekre uszító családirtó faji politikusok.

Például: A Helsinki Bizottság.

Címkék: Jobbik Ellenzék Roma Gyilkosságok Helsini Bizottság Felbujtók Gyilkosok Faji Politika Tasz Szabad Sajtó

Szólj hozzá!

A nácik karma.

MasterMason 2013.04.09. 14:28

a-nácik-karma.jpg

A náci motorosok egyébként tényleg ízléstelen adj gázt nevű rendezvénye kapcsán mára mindenki felhördült. Talán már csak az hiányzik, hogy nem felvonulásként hanem ünnepként hirdessék az ehhez hasonló a rendezvényeket.

Nyilván ha vannak olyan emberek akik egyébként máig minden évben megünneplik, hogy egy nemzet minden egyes családja elvesztette legalább egy hozzátartozóját mert Mózes vezetésével legyilkolta őket "az úr", hát akkor most nincs is min csodálkozni azon, amikor náci motorosok gyakorlatilag pészahot ülve vonulgatnak megünnepelve azt, hogy Hitler Mózeshez hasonlóan a "10.", az utolsó, "végső" megoldás keretében lemészárolta Ehnaton fáraó népét, a zsidókat.

De bizony, a holokauszt volt a 10. csapás. Az történt Auschwitz-ban, amit addig amúgy minden évben megünnepeltek az elkerülés, vagyis pészah ünnep alkalmával.

Persze sokan egészen addig még jó dolognak, sőt, "isteni" kinyilatkoztatásnak megünnepelni valónak tartották egy nemzet fiainak lemészárlását, Mózes végső megoldását, amíg nem velük történt. Bezzeg most, így már rögtön ízléstelennek és barbár dolognak tartják. Félve teszem fel a kérdést, nem ugyanolyan ízléstelen és barbár dolog minden évben megünnepelni az egyiptomi nép első szülött fiainak lemészárlását, mint adj gázt néven motoros felvonulást tartani? 

S ezek közül a barbárok közül kell majd nekünk 2014-ben választani? Ezek így együtt közösen teremtették nekünk azt az élhetetlen világot, amelyben nincs jó választás, ha az egyik ízléstelenséget teszed szóvá lezsidóznak, ha a másikét akkor pedig lenáciznak. S persze különbség nem igazán van közöttük, az egyik azt mondja ő árja, a másik pedig azt, hogy kiválasztott. Biztos nem lehet véletlen az sem, hogy végtelenül barbár és végtelenül ízléstelen módon mind a kettő valósággal boldogan ünnepli egy-egy nemzet fiainak legyilkolását, szabadságának zálogaként, jó és elfogadható, 10., végső megoldásként tekint arra. 

Milyen alapon válogatnak ma politikusok a holtak között, hogy ki volt zsidó és ki nem? Nyilván ha 25 millió civil áldozatból kiválogatnak 6 milliót és véletlenül mind zsidó, akkor az mi ha nem a holtak között faji alapon válogató fasizmus? A második vh-nak több mint 25 millió civil áldozata volt nem pedig 6 millió, de az első világháborúban is legalább ennyi civil halt meg nem beszélve azokról, akik kaptak egy behívónak csúfolt kivégzési paranccsal felérő halotti könyvet. De nekik legalább volt annyi esélyük, hogy fegyverrel a kezükben küzdhettek az életükért vagy halhattak meg. S mintha ennyi halott és szörnyűség nem is lenne elég, mára már a holtak között is faji alapon válogatnak.

Nézzünk szembe a tényekkel, Hitler és Mózes könyvének is ugyanaz a címe:

"Harcom"

Hitler a zsidó, Mózes pedig az egyiptomi nép elleni harcát vetette papírra. Mind a kettő a kiválasztottságra-árjaságra hivatkozó vezető feltétel nélküli imádását követeli, mind a kettőben vannak faji tisztaságra vonatkozó törvények. Hitler úgy mészároltatta le az SA lázadó vezetőit ahogy Mózes leérve a hegyről meglátván az aranyborjút imádó követőit, a hosszú kések éjszakája mellett a kristályéjszaka is megtalálható az ószövetségben, amikor is az egyiptomi nép egyik reggelen arra ébred, hogy a raktáraikban található ételeik tönkre mentek. Hitlerrel ellentétben Mózes nem csak életükben mondott halálos ítéletet a melegek felett, de még haláluk után is örökké tartó kínzó fájdalmakra, pokolra kárhoztatta őket. S végezetül akárcsak Hitler, úgy Mózes is egy 10., utolsó, "végső" megoldás keretében jónak és elfogadhatónak találta egy nemzet fiainak lemészárlását. Még a gyors villámháborúk is benne vannak az ószövetségben. Most azt kérik tőlünk, hogy azt vegyük észre, hogy mennyire szörnyű Hitler fasizmusa és végső megoldása, de ne vegyük észre, hogy ezt a kiválasztottságra - árjaságra hamis nemzeti mítoszra hivatkozó nemzetszocializmust valójában teljes egészében Mózestől és az ókori Egyiptomból kölcsönözte?  

Vegyük észre együtt, hogy milyen mélyre süllyedtek mára azok a politikusok, amelyek már nem csak élő és élő ember között tesznek faji alapon különbséget, de még a holtak között is. Vegyük észre, hogy a sunyi fasiszta politikusok gyalázatos holtak között faji alapon válogató fasizmusa keltette életre újra Hitlert és faji politikáját.  

Ide vezettek minket a diktátorok és örültek által erőszakkal a társadalmakra kényszerített ordas vallási eszmék, amelyeket ti máig szent tanításoknak neveztek, és amelyektől továbbra is gyilkolni fogják egymást az emberek.

Mondjuk ki együtt, hogy a háború a holokauszt, emberek fegyverekkel a kezükben irtják egymást és azokat, akiknek ezekből a fegyverekből nem jutott. Aki nem fasiszta az nem válogat faji alapon sem az élők sem a holtak között, viszont aki kardot ránt kard által vész, a fasiszták pedig a fasizmus által. 

Címkék: pészah Motoros Adj Gázt Felvonulás

Szólj hozzá!

Anyád a zsidó!

MasterMason 2013.01.13. 08:22

Pope.jpg

Szokták volt mondani, hogy kétféle zsidó ember létezik, a nagyon hülye meg a nagyon okos. A nagyon hülye zsidó azt mondja, hogy az isten fia megváltotta az ő bűnét szenvedéssel, és rögtön hozzá is teszi, hogy a Barabást kiáltó zsidókat ki kell irtani. Az okos zsidó pedig azt mondja, hogy esze ágában sincs elfogadni azt az égbekiáltó igazságtalanságot, hogy a bűnösök bűnét egy bűntelen váltsa meg szenvedéssel, hiszen azzal Barabást kiáltana. 

Persze a Barabást kiáltó mellét döngető buta zsidó még mindig nem érti, hogy miért vannak rablógyilkos bankárok és politikusok a feje felett, közben pedig isten segítségét kéri, hogy kiirtassanak a bűnös zsidók akik Barabást kiáltottak Róma helytartójának.

Hát szerinted miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért egy bűntelen szenved? Soha nem jutott még eszedbe, hogy feltedd a kérdést, hogy mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök feloldozásáért az egyetlen bűntelent áldozzák fel?! Tudod egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök bűneinek feloldozásáért, hogy miért?

Mert az égbekiáltó igazságtalanság!

Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért. Aki pedig elfogadja, hogy a bűntelen keresztáldozatával és embertelen szenvedésével a bűnösök bűnét meg lehet váltani, az a bibliai értelemben vett Barabást kiáltó zsidó.

Barabás rabló volt és gyilkos, és mivel a keresztény hívők Barabás bűneit oldozzák fel isten bűntelen fiának szenvedésével, így hát nem is maradt más ezeknek a Barabást kiáltó zsidóknak, minthogy rablók és gyilkosok vannak a fejük felett. Isten soha nem áldozna fel egy bűntelent (pláne nem a fiát) rablógyilkosok és egyéb bűnök feloldozásáért, isten világában a bűnösöknek kell felelniük a bűneikért nem pedig egy bűntelennek. 

Nektek Barabást kiáltó zsidóknak "a hazugság és az ördög a ti atyátok" nem pedig az isten. Az ördög kínálja nektek a bűntelen szenvedését a bűneitek feloldozásáért, miközben bibliai hazugságok tömkelegével mérgezi az elméteket. A keresztény emberekkel kiáltatnak még mai is Barabást Róma helytartójának, a rabszolgatartó császár, a pápa prelátusainak, és abban a pillanatban szabad prédává - zsidó rabszolgává válnak egy olyan világban, amelyben egy soha senki által nem látott lény és a rabszolgaság az úr. Csak nézd meg a pápa címerében azt a néger rabszolgát koronával a fején, a pápa a négerek vagyis a rabszolgák királya. 

A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgáknak és gyermekeiknek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

Olyan büntetést kérjetek hát a Barabást kiáltó zsidókra, amit hívőként el tudtok majd viselni. Bocsáss meg zsidó anyádnak és apádnak, mert úgy kiáltottak és kiáltanak még ma is Barabást, ahogy a keresztény anyád és apád tette-teszi. Becsapottan. Azért is bocsáss meg nekik, mert az a földönkívüli lény amit te istennek hívsz, az biztos nem fog. A keresztény hívők a Barabást kiáltó zsidók, s jutalmuk pedig az, hogy minden korban rablók és gyilkosok vannak a fejük felett.

Génkárosító méreg az iskolákban, hát ez a kötelező hittan.

 

Címkék: kereszténység Jobbik Zsidók Rabszolgaság

1 komment

Az Újszövetség az egyiptomi holtak könyve. (A vallások eredete 1. rész)

MasterMason 2012.12.24. 07:43

prometheus-600_1.jpg

A biblia szó az ógörög biblion többes száma ami a biblosz szóból ered, és azt jelenti egyiptomi tekercs. Vagyis a biblia szó mivel többesszám már önmagában is azt jelenti, hogy egyiptomi tekercsek. Ezeknek az egyiptomi tekercseknek vagyis a bibliának pedig véletlenül az címe, hogy testamentum, ami pedig azt jelenti végrendelet - a holtak rendelkezése. Az a könyv amit mi bibliának hívunk valójában nem más, mint ahogy már a neve is konkrétan tartalmazza:

Egyiptomi tekercsek. A holtak könyve. 

Természetesen Sigmund Fraud nem véletlen állította Mózes és egyistenhit című művében, hogy Mózes egyiptomi volt, és nem véletlen kötötte össze a mózesi monoteizmust Ehnaton fáraó uralkodásának idejével. Mózes vagyis Mose az egyik leggyakoribb név volt Egyiptomban, jelentése pedig fia valakinek. Mózes valójában beazonosítható történelmi személy és a sírja is ismert, Ré fia volt Ramósze vezír. III. majd fiának IV. Amenhotep, a későbbi Ehnaton fáraónak a legmagasabb rangú tisztségviselője volt. Többek között pedig a nagy építkezések munkafelügyelője, aki hadba-indulása előtt meghallgatva a panaszkodó zsidó munkásokat letartoztatta azt a bizonyos munkavezetőt a zsidó rabszolgákkal történő rossz bánásmód miatt.

A biblia soha nem volt a zsidóké, és nem létezik sem "keresztény" sem "zsidó" vallás.

Mózes vízből kimerített élettörténete konkrétan az egyiptomi vallásból származik. Anubisz a holtak birodalmának főistene volt Ozirisz és Nebethet fia, akit anyja a mocsárban a sásban rejtett el a folyó mellett, hogy megvédelmezze Széth haragjától. Majd az "isteni" gyermeket Ízisz találta meg és nevelte föl, pont úgy ahogy Mózes történetében olvashatjuk. Akárcsak Mózes vízből kimerített története, úgy a gilgamesh eposz a bibliai özönvízről szóló történetek sem véletlen jelentek meg később Akkád, Hettita, Hurri és egyéb más nyelveken is. Hiszen már jóval Ehnaton fáraó uralkodása előtt nagyrészt szövetségesek vagy vazallus államok voltak, és ez mind az egyiptomi Ozirisz történetéből és az Amarna levelekből is világosan kitűnik tudatosan terjesztették vallásukat.

AmenhotepIV-Goblet.jpg

A zsidó vallás Sigmund Freud szerint ahogy sok más kutató szerint is megegyezik Ehnaton fáraó monoteista vallásával és természetesen mindez bizonyítható. 

Ehnaton fáraó monoteista vallása kitörölhetetlen nyomott hagyott a "zsidó" valláson.

A zsidó vallás egyik legszentebb ereklyéje a menóra nem más, mint a felkelő nap sugarai, és csupán a stilizált ábrázolás módja változott és fejlődött Ehnaton fáraó korától. A zsidók valójában a napot Atont imádják. A zsidó naptár is igazolja az egyiptomi és Ehnatoni napkultuszt, hiszen a zsidók számára a napok nem éjféltől éjféléig, hanem naplementétől naplementéig tartanak. Egyebek mellett pedig a 6 ágú zsidó csillag ahogy láthatjuk is konkrétan egy napot formáz. A zsidó vallás ereklyéi már önmagukban is hiteles bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy Sigmund Freudnak és sok más kutatónak is igaza volt, és valóban Ehnaton fáraó napkultuszáról van szó.

0l.jpg

A zsidókkal ellentétben a keresztények nem Atonhoz imádkoznak, hanem Ámon-hoz és fiához, Ámon neve azt jelenti „elrejtett” de hívták „egyetlen”-nek is, férfi és nő alakban is ábrázolták ö jelképezi a szélt és az eget, később aztán egybeforrt Ré-vel a napistennel így lett Amon-Ré. Mi atyánk ki vagy a mennyekben szenteltessék meg a te neved Ámon. (Ámon, Ámun, Ámen)

Az Ámen az Ámon egyik alakja.

A keresztények minden ima végén meg is nevezik ki is ejtik szájukon Ámon isten nevét miután az ima tartalmával fiát dicsőítettek. De Jézus nem volt és nem is lehetett Hórusz és nem jelképezheti a napot sem ahogy a zeitgeist mozgalom filmje állítja, hiszen Jézus tanításaiból világosan kiolvasható, hogy Jézus fényes hajnalcsillagként határozza meg önmagát (Jel 22,16), és aki követi öt azé lesz majd az élet világossága. Jézus valójában az atya fia aki utat mutat a sötétségben. Ámon vagyis az atya fia pedig Honszú, a holdisten. Ő volt az akit gyógyítóként tiszteltek, ő a kezdet és a vég vagyis az időt kiszámító isten, hiszen az egyiptomiak a holdciklusok mérésével számolták ki a hónapokat, és a hold volt az ami a bibliai történetben súgott a halászoknak a jó fogást illetően (a holdciklusok mai napig is nagyban befolyásolják a halászatok eredményét), és persze ezért volt olyan nyugodt az arca Jézusnak midőn a bibliai viharban a bárka végében "aludt", mielőtt lecsendesítette azt. 

Jézus (vagyis a hold) valóban tudott a vízen járni, nem süllyedt el! ;)

Az egyiptomi vallásban Honszút a holdistent ábrázolták tövis koronával a fején, "a vándort" aki vándorol az égen. Egyebek mellett pedig varázserőt is tulajdonítottak Honszúnak amit azért nagyon fontos megemlíteni, mert a Giordano Bruno elleni per egyik legfontosabb vádjáról van szó, Giordano Bruno szintén Honszút azonosította Jézusban, és természetesen állítása mely szerint Jézus egy varázsló volt az egyiptomi vallásból történő azonosításból származott, és nem magától találta azt ki. 

jakob-bot.jpg

A ma látható kereszt nagymértékben hasonlít a Jákob bothoz és az Ankh kereszthez, de az Ámon vagyis a katolikus papok áldásos tevékenységének köszönhetően az emberek nagy részének még ma sincs fogalma arról, hogy ezek az eszközök valaha hordozható idő-szög-távolság-fok vagyis csillagászati és egyéb mérő eszközök voltak.

Közismert tény, hogy az egyiptomiak életében kulcsszerepet játszott a csillagászat és a Nílus áradása, amit kevesen tudnak és kevesen láttak a saját szemükkel is, hogy hogyan nézet ki az a nagyon fontos égi jelenség, amiből az Ámon papok előre tudták jelezni az áradást. Azért nagyon fontos megismernünk ezt a jelenséget, azon túl, hogy az egyiptológusok és történészek minden esetben hivatkoznak rá, hogy feltehessük a kényelmetlen és máig megválaszolatlan kérdéseket.

Amikor a Szíriusz először tűnik fel az év során a hajnali égbolton – vagyis a Nappal együtt kel föl, úgynevezett heliákus kelés, akkor pár nap múlva beköszönt a Nílus áradása. Ez az összefüggés szigorúan a papok titka volt.

Ahogy bárki által leellenőrizhető a modern csillagászati programokban és planetáriumokban, a Szíriusz valóban együtt kell és együtt mozog a nyári napforduló körüli időpontban a nappal, tehát egy valóban rendszeresen előforduló csillagászati eseményről van szó, és egyetlen történész vagy egyiptológus sem vonja azt kétségbe, sőt, ők állítják, hogy ehhez kötötték Egyiptomban a vetés kezdetének idejét. Amiről az egyiptológusok és történészek máig nem beszélnek az az, hogy sem az egyiptomi papok sem más ember szabad szemmel soha semmit nem láthatott a Szíriusz heliákus keléséből.

Hogy miért?

A nappali égen az egyik leggyakrabban tapasztalt és legkönnyebben megfigyelhető jelenség az égbolt kék színe. Ennek kialakulásában két tényező játszik fontos szerepet: a Föld légköre és a nap sugárzása. A bolygónkat övező légburok megváltoztatja a belépő sugarak irányát, és a csillagászatban ezt hívják úgy, hogy fénytörés. A fénytőrés a horizont alatt 18 fokkal megjelenő nap fényével kezdődik, és mire eléri a horizontot már csak a hozzánk közel lévő 3 legfényesebb égitesteket láthatjuk az égbolton:

A Napot, a Holdat és nagy ritkán a Vénuszt.

A távolabbi bolygók és csillagok nappal nem figyelhetők meg, mivel a horizont felett járó nap levegőben szóródó tört fénye már jóval erősebb, és elnyomja fényüket.

A Szíriusz héliákus kelése Egyiptomban pedig minden esetben csak akkor "válna láthatóvá", amikor a nap már jóval több mint tíz fokkal van a horizont felett, vagyis szabad szemmel soha senki semmilyen körülmények között nem láthatta még a Szíriusz heliákus kelését. Talán az sem lehet véletlen, hogy sem történészek sem pedig egyiptológusok soha nem készítettek videót arról a jelenségről, amelyből az egyiptomi csillagászok megállapították, hogy mikor jön az áradás. Kizárólag még ma is csak számítógépes animáción, illetve programmal képesek szemléltetni az egyiptológia alapját képező tanítást, és azt a csillagászati anomáliát, amelyet szerintük az egyiptomi papok szabad szemmel is láttak, és amely valójában a nappali csillagászat tárgykörébe tartozik, ami a tudományos élet szerint a 19. század vívmánya. 

De ha úgy gondolják, akkor próbáljanak önök is fotót vagy videót készíteni a Szíriusz heliákus keléséről, de a fénytőrés miatt mindig csak annyit fognak belőle látni, amennyit a második képen:

sirius-heliakus.jpg

Az Ankh kereszt a fáraók hatalmának jelképe valójában egy olyan csillagászati konstelláció, ami a Szíriusz helyzetét mutatta a naphoz viszonyítva mégpedig délben, annak a Szíriusznak amelynek a héliákus kelését és azt, hogy a nappal együtt mozog, szabad szemmel ember még soha nem láthatta! Szabad szemmel senki ember fia nem figyelhette meg azt a nappali égbolton, hogy a nap mozgásával párhuzamosan együtt mozog az év azon napján a Szíriusz. 

sirius-heliakus12.jpg

Az ókori Egyiptom Junu városát Héliopolisznak hívták (a nap városa), a bibliában már On néven szerepel és egyike volt a legrégebbi városoknak, már a predinasztikus korban is lakott volt. Ámon Nut és Honszú az egyiptomi Héliopoliszi 'enneád' szentháromsága, ennek a Hélipolosznak pedig van egy csoportja enneádja 9 istene. De, bizony. Már az egyiptomi Ámon papok és a fáraók is tisztában voltak azzal, hogy a naprendszerünkben kilenc égitest található, és ezeket egykor élt istenekről mai nevén fáraókról-királyokról nevezték el.

Héliopolisz valamikor a tudás fellegvárának számított, az emberek pedig már 5000 ezer évvel ezelőtt az emberi tulajdonságokkal felruházott (antropomorfizmus) Atumot, vagyis a napot és 8 boygólyát tisztelték istenként. Mars, Szaturnusz, Jupiter és minden egyéb bolygónk ma már egykori római istenek neveit viselik, amelyek természetesen a Héliopoliszi enneád kilencségének felelnek meg. (szinkretizmus) Akárcsak a naprendszerünkben található bolygók számának pontos ismerete, úgy azok heliocentrikus mozgása is évezredekkel ezelőtt ismeretes volt már Héliopoliszban. (Nem azért üldözték és állították bíróság elé Gallilei-t sem, mert pontos csillagászati ismereteket szolgáltatott, hanem azért, mert ezek az ismeretek titkosak voltak, és mint a Szíriusz héliákus kelése csak a papok számára voltak elérhetőek, a rabszolgák nem élhették meg szabad emberként a valóságot, nem lehetett tudomásuk róla. Az egyház érdekeit szem előtt tartva használták fel a tudományt, és persze minden mást is arra, hogy továbbra is fenntarthassák az Ámon papok a hatalmukat. 

nap-megtaláltatott.jpg

Ehnaton fáraó időszámítás előtt 1352-ben jutott hatalomra és uralkodásának első éveiben nem került sor drasztikus intézkedésekre, de időszámítás előtt 1342-ban történt valami, Ehnaton fáraó a napistenen kívül minden más istent betiltott és bevezette az Aton napkultuszt.

1342-ben a téli napforduló előtt közvetlen a Merkúr a Vénusz és a Szaturnusz pályája mindegyik pontosan 3 fokos eltéréssel a nyilas csillagképen tökéletes egyenest alkotva szinte "rámutatott" a napra, miközben a hold eltakarta napot. Ezt a három királyt látták a kenyér házából, vagyis abból a templomból amelyből a nappal együtt kellő és amúgy szabad szemmel nem is látható Szíriusz jelezte az áradást. 

Az Aton napkultusz bevezetésével együtt egy új nevet is felvett az addig 4. Amenhotep néven uralkodó fáraó, és elsőként a történelemben megjelent Ehnaton nevében(!) a ma már közismert kereszt, amely az időszámítás előtt 1342-ben még egy csillagászati konstelláció volt. Persze így már érthető válik mindenki számára a bibliában található írás, hogy miért is sötétült el az ég midőn Jézust a holdat keresztre "feszítették": 

Napfogyatkozás. 

(Jelenések könyve 11:8 "És az ő holttesteik feküsznek ama nagy városnak utcáin, a mely lélek szerint Sodomának és Égyiptomnak hivatik, a hol a mi Urunk is megfeszíttetett.")

Jézust vagyis a holdat Egyiptomban "feszítették meg", ahogyan ez világosan le van írva a jelenések könyvében is. A katolikus egyház vagyis máig működő Ámon papság által használt Ehnatoni napkereszt amelyen Jézus látható a feje fölött egy napkoronggal, annak a csillagászati mellett szimbolikus politikai és vallási jelentése is van-volt. Sötétség borult a világra. (Azért keveri Hórusszal a Zeitgeist film Jézust, mert fogalmuk sem volt arról, hogy mind a nap mind pedig a hold ott van a kereszten, és hogy ez így együtt valójában a napfogyatkozást jelképezi. Sötétséget.) Nem csak csillagászati értelemben, hanem abban az értelemben is sötétségbe borult a világ, amit a történelemben láttunk, és ez egyben jelképezi azok a szörnyűségeket amelyet az Ámon papok a katolikus egyház tagjai tudatosan követettek el. (Egyiptomban még nem egyháznak hanem nagy-háznak hívták őket) Akárcsak a szimbolikus politikai és vallási jelkép jelentése, úgy Ehnaton megítélése sem volt egységes, de mindenképpen egy hihetetlennek tűnő ellentmondásokkal teli történet bontakozik ki a kutatok és egyiptológusok számára. 

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de a ma ismert újszövetség vagyis az egyiptomi holtak könyve évezredekkel régebbi annál, mint amit mi bibliaként ismerünk. Mind a zsidó mind a keresztény, mind pedig az iszlám vallás Egyiptomból származik. Miért nem lehet minderről beszélni közel 5 évszázaddal Giordano Bruno meggyilkolása után, milyen titkokat rejt még az egyiptomi holtak könyve? Miért borította vérbe a világot az Ámon papság mind az egyiptomi mind pedig a későbbi korokban? A cikk további részeiből kiderül, emellett megismerkedhetünk majd az egyiptomi Széth-el, az idegenek(!) istenével a sötétség urával, aki a bibliában már Sátán néven szerepel, és aki úgy jött erre a világra, hogy durván kihasította magát anyja testéből.

A 2. rész

 

Címkék: kultusz Egyiptom Idegenek Ámon Rabszolgaság

Szólj hozzá!

Mi lenne velük a fasizmus és Vona nélkül?

MasterMason 2012.12.03. 11:02

NEMsz.jpg

Mi lenne velük a fasizmus és Vona nélkül? Tehetné fel a címben is szereplő kényes kérdést az egyszerű választó, és bizony nagyon könnyű arról elmélkedni, hogy mi lenne ha a fasiszta eszme tovább terjedne, de arról persze senki nem akar beszélni, hogy mi lett volna akkor, ha nem is kap szárnyra. Nyilván ha nincs fasizmus meg náci beszéd, akkor az elmúlt 60 és 20 évet elkúró pártok és politikusok tegnap nem válhattak volna hőssé.

Már rögtön meg is találtuk az okát annak, hogy valójában miért olyan a jobbik amilyen.

A két nagy pártnak, vagyis a nemzeti és a szocialista pártnak, és vezetőiknek áll leginkább az érdekében, hogy a jobbik ilyen legyen. A 4 éves ciklus végére így is lesz 60 millió forintja Vonának, és mint Csurka, évtizedekre előre megalapozhatja az ugyan mindig kicsi de biztos parlamenti jelenlétet, amivel végső soron minden párt csak jól járhat. A szocialista politikusok majd minduntalan fenyegethetik a választóikat a fasizmussal, hogy majd akár össze is írhatnak titeket ha nem őket választjátok, de a "nemzeti" politikusok és Orbán Viktor is sokkal szebbnek és vonzóbbnak látszhat, ha valaki mellette azért a családod kiirtásával is fenyeget. Ennek köszönhetően pedig mint eddig, ezután is bármit megtehetnek majd az emberekkel, miközben annak mindig lehet majd örülni, hogy a "családokat kiirtani akaróktól" ők így együtt a nemzeti és a szocialista párt azért majd "megvédenek". Persze, hogy megvédenek, hiszen pont azért fenyegettek, hogy aztán megvédhessenek. 

De ennek a "védelemnek" nagyon súlyos ára volt és lesz.

Ahogy Bajnai mondaná, "a demokrata nem fél és nem is akar másokban félelmet kelteni." Ehhez képest a valóság az, hogy józanul gondolkodva csak egyetlen pártnak nem állna érdekében olyannak lenni amilyen, a jobbiknak. A két nagy pártnak volt és van a legnagyobb szüksége arra, hogy a családok kiirtásával fenyegessen a kuruc infó és annak a kreált pártnak a vezetője, amelyet a két nagy párt koalíciója azért tett a nyakadba, hogy ők jónak és demokratának látszhassanak az elmúlt 60 és 20 év ellenére is. A magyar embereken kívül eddig minden pártnak politikai haszna származott belőle, jól és jókor jött az a vállalhatatlan párt és beszéd, és kellett is ahhoz, hogy újra túl tudjanak politikailag élni.

Ti féltek! Féltek szembe nézni a tényekkel:

A két nagy pártnak és az egykori állampárti politikusoknak állt és áll érdekében mind a jobbik, mind pedig a kuruc infó. Valójában túl sokat is köszönhetnek Vona Gábornak, és nem is tudják, hogy mi lenne ma velük nélküle! Lehetne beszélni azokról a valódi problémákról, amelyet Vona Gáborral azért a fasizmusba csomagoltattak, hogy azokat a problémákat soha ne engedjék nekünk magyar embereknek megoldani. 

Persze amikor "gyilkos nácik" családok kiirtásával fenyegetőznek a kurucon, akkor azért elgondolkoznak az emberek azon, hogy milyen jó is volt egy olyan demokráciában élni, amelyben 80 évre titkosíthatták az állam által elkövetett bűncselekményeket, ahol pár millióért el lehetett adni a milliárdos gyárakat, ahol arra hoztak törvényeket, hogy ezermilliárdok kerülhessenek ki olaj és egyéb bűncselekményeknek köszönhetően az államkasszából, ahol az állami vállalatok háromszoros áron vettek és negyedáron bármin túladtak.

Talán el kéne gondolkodni azon is, hogy nem e ugyanazok fenyegetnek ma családok kiirtásával? No, ugye látod már te is bátor demokrata, hogy mire kellett ezeknek a kuruc infó és Vona Gábor? Így lettek Vonának köszönhetően a totalitárius diktatúrát építő többszörösen bukott állampárti politikusokból újra hősök, a magyarok gyerekeiből pedig újabb 40 évre letaszított bűnös fasiszták. 

2.56

Fogalmazhatnék úgy is, hogy csak a legszebb álmában reménykedhetne egy többszörösen bukott politikai elit olyan lázadókban, akik "hátrakötött kézzel" a diktatúra áldozataiként a bűnös fasiszta képében vonulnak fel ellene. Márpedig a jobbik ilyen. A nemzeti és a szocialista koalíció nem neonáci ellenes mozgalom, és természetesen ők soha nem akarnának semmiféle listát, csak olyat, amelyen azok az emberek szerepelnek akiket máig is zsarolnak:
 

Címkék: Orbán Bajnai Vona Mesterházy

1 komment

Együtt mindannyian a vándorcirkuszért.

MasterMason 2012.12.02. 16:52

bolhacirkusz.jpg

Rogán Antalon kívül már csak Bayer Zsolt Bencsik és Lovas András hiányzott a vörös posztón utazó, kelet Európában 60 éve turnézó vándorcirkusz színpadáról.

Mint a mesékben, ebben a cirkuszban tényleg egy kis bolhából lett az elefánt.

S Miközben ez az apró kis bolha ugrált a parlamentnek csúfolt vándorcirkusz színpadán, közben a cirkusz elszabadult elefántja taposta halálra a tömeget, a konferanszié pedig a cirkusz dolgozóival együtt ezzel az ugráló kis bolhával rémisztgette a tátott szájú halálra taposott embereket.

Taps. 

Címkék: Bajnai Tüntetés Rogán Mesterházy Fasizmus Cirkusz

Szólj hozzá!

A zsidózás és a jobbik az állampárt törvénytelen gyermeke.

MasterMason 2012.11.28. 08:14

Azt gondolnád, hogy politikusaink kihagynának egy nagyszerű alkalmat egy jó kis halottgyalázásra? Dehogy!

A nemrég kipattant újabb jobbikos botránynál már nem lehetett nem észrevenni azt, hogy egy tudatosan mértani pontossággal megszerkesztett akcióról volt szó. A magyar emberek nagy része eddig talán még észre sem vette, de a máig is politizáló állampárti politikusok megrendelésére, az egykori kommunista titkosszolgálat emberei az elmúlt években faji és vallási gyűlölet-bűncselekmények tömkelegét elkövetve, egy valódi és hamisítatlan koncepciós per keretében tudatosan terjesztették azokat az eszméket, amelynek köszönhetően 1956 után immár másodszor is hősök válhattak az állampárti politikusokból, és újabb 40 évre fasiszta bűnössé válhattak a magyar emberek gyerekei. Mindez ráadásként még egy igazi parlamenti halottgyalázásba is torkollt.  

A jobbik kizárta a soraiból Lenhardt Balázst mert feljelentette Szegedit.

Egészen nyilvánvaló, Lenhardt Balázs kizárása után szükség volt valamire a csak látszólag szélsőjobboldali pártnak ahhoz, amivel elkendőzheti majd azt, hogy el akarta és el is tusolta Szegedi Csanád Uniós pénzekkel és vesztegetésekkel történő visszaéléseit, és azt, hogy ennek kapcsán kizárta Lenhardtot. Természetesen ez a párt valóban gusztustalanul szélsőséges, de azt azért észre kell venni, hogy ez a párt valójában nem a zsidókat gyűlöli hanem a magyarokat, szándékosan okoz kárt Magyarországnak, tudatosan kelti rossz hírünket a világban, politikai megrendelésre szabotálja az egykori kommunista vezetőkkel és állampárttal szembeni ellenállást. 

halottgyalázás.jpg

Szemmel látható, hogy a két nagy párt az MSZP és a FIDESZ politikusainak is lételemük, a megmaradásuk záloga, hogy azoknak a fiataloknak akiknek már elege van belőlük, mindenképp és kizárólag csak fasiszta bűnösként bírálhassák őket. Micsoda kiváló alkalom volt ez a Gyöngyösi felszólalása arra, hogy politikusaink meggyalázva a kiirtottak emlékét, a biztos politikai védelem és a politikai túlélés reményében vehessék magukra azt a jelképet, amely másoknak a biztos halált jelentette. 

Hadd idézzek Dániel Péter egyik meghívottjától: "Sárga csillagban? A belem fordul ki tőletek!"

Tehát a jobbik kizárta képviselőjét, aki a jog keretei között próbált megoldást találni a valóban nagyon súlyosnak tűnő visszaélésekre. Feljelentést tett. Teljesen mindegy Szegedi származása, a bíróság előtt nem a származás számít hanem az, hogy Szegedi Csanád valóban vesztegetett és sikkasztott e Uniós pénzeket. A jobbiknak hívott párt pedig még annak a lehetőségét is elvetette, hogy vizsgálat indulhasson. Nehéz lenne azt bárkivel is elhitetni, hogy a jobbik faji gyűlöletből nem indított a Szegedi Csanád ellen eljárást. Persze hamar megtalálták a megoldást Lenhardt kizárása után, hogy a vallásból eredő zsidógyűlöletre rászoktatott fiatalokat visszaédesgessék és továbbra is fenntartsák az antiszemita-zsidóellenes párt látszatát. Gyöngyösi Márton kiállt és egy hatalmas piros pöttyös labdát dobott Dániel Péternek és a két nagy párt politikusainak is, akik aztán nem is haboztak a szépen megkreált politikai fleshmob részeként magukra tűzni a sárga csillagot, majd kiszaladni a Kossuth térre fasizmust kiáltani az egyébként Rosenfeld Mátyás-Singer Ernő egykori kommunista vezetők még ma is politizáló pártitkárai (Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás) által fémjelzett jobboldal ellen. Akik nem is olyan régen egyébként, még a saját pártvezetőik voltak.  

A zsidózás és a jobbik az állampárt törvénytelen gyermeke.

Két célja volt valójában a Gyöngyösi Márton akciójának, egyrészt fenntartani azt a hamis látszatot, hogy ők zsidóellenesek, ami egyértelműen nem igaz hiszen akkor nem zárták volna ki Lenhardtot, a másik és legfontosabb cél pedig valójában az volt, hogy azt a hamis látszatot tartsák fent, hogy itt Magyarországon és főként a fiatalok között terjed a zsidóellenesség és a zsidó közösséget üldözik. Ami egész egyszerűen így ebben a formában nem igaz. Nem terjed a zsidóellenesség hanem terjesztik, méghozzá azok akiknek aljas halottgyalázó politikai szándékoktól vezérelve szükségük van rá: Az egykori állampárti politikusok. Azok akik ma az Mszp-ben és a Fideszben ülnek tevékenyen vettek és vesznek részt abban, irányítják azt a folyamatot ami biztosítja számukra a politikai túlélést, csak a holtakat meggyalázva fel kell venni egy sárga csillagot és az elmúlt 60 és 20 év ellenére hősökké is váltak, védve lesznek. Ráadásul zsidónak is látják majd őket, így legalább ha jön a magyar lázadó kölyke, akkor ennek az aljasul gusztustalan halottgyalázó koncepciós pernek köszönhetően a fasizmusára hivatkozva rá tudja majd húzni a vizes lepedőt. Erre kellett eddig is a jobbik látszat zsidóellenessége, és erre kellett nekik a kuruc infó és a holokauszt tagadás is. Azokat akik még nem estek a fasizmus bűnébe zsidóként üldöztetik, akik pedig már hibáztak, azokat pedig egy életre megfoszthatják az alapvető állampolgári jogaiktól, attól: 

Hogy beleszólhassanak a politikába.

Természetesen ettől még nem lesz vállalható sem a jobbik, sem pedig Adolf Hitler eszméje, pedig szemmel láthatóan nagyon szeretnék azt az állampárti politikusok, hogy újra meg újra a szándékosan kreált hivatkozásra lehessen a lázadásokat leverni, elfojtani. 

Nincs baloldal és sajnos nincs valódi politikai ellenzék sem!

Beszéljünk még egy kicsit a fasizmusról, és ezekről a csúnya zsidó vérvádakról: Tény, hogy egy idegen vallási állam azt hirdeti, hogy a zsidók alantas és aljas ösztönöktől vezérelve megölték isten fiát majd összeesküdtek a világ ellen, hogy uralják azt. Na most biztos csak a véletlen műve lehet az, hogy amit az egyik percben a politikusaink még szentnek és a szabad vallásgyakorlás részének neveznek, az a második percben hirtelen valami csoda folytán fasiszta és üldözendő eszmévé válik számukra és a terjesztőik a papok számára is. Most akkor vérvád e az az újszövetségi tanítás, hogy a zsidók tudatosan ölték meg isten fiát és összeesküdtek a világ ellen, vagy sem?

Persze amíg a szádba adják addig szabad vallásgyakorlás, de onnantól már egy törvénytelen koncepciós per része.

Az antifasizmus egyik leghangsúlyosabb és egyébként is nagyon helyesen hangzó de sajnos valódi tartalom nélküli üzenete ma az, hogy emberirtó múltú szervezettekkel ne lehessen nyíltan közösséget vállalni. Rendben, legyen így! A probléma azzal van kedvesnek nem nevezhető képviselő urak és hölgyek, kedves antifasiszták, hogy Hitlerrel ellentétben a Pápák nem csak szóban, hanem írásban is adtak utasításokat emberirtásra, olyan emberek legyilkolására, aki nem fogadták el azt, hogy olyan tanítást kényszeríthessenek a gyerekeikre, ami hosszútávon rosszindulatú génmódosítással taszítja rabszolgaságba a nemzetüket:

Rosszindulatú génmódosító rabszolgatanok, zsidógyűlöletbe csomagolva.

Biztos nem véletlen nem lázadnak ellene a politikusok a nagyon súlyos zsidó vérvádak ellenére sem. Tehát, akkor itt van az amit mi antifasizmusnak hívunk, s miközben azt hirdeti, hogy emberirtó múltú szervezetekkel demokratikusan gondolkodó emberek számára nem vállalható közösség, közben kettős beszédet alkalmazva egy olyan rovott múltú szervezetet támogatnak, amely 9 millió nőt boszorkányságra, és több millió férfit pedig eretnekségre hivatkozva gyilkolt és vadászott le. Ráadásként pedig mintha ez nem lenne elég, még ez a szervezet "jegyzi" a valaha volt legsúlyosabb vérvádat is, amit egy nemzet ellen meg lehet fogalmazni.

Egészen nyilvánvaló a konklúzió:

Amennyiben a politikusoknak semmi problémája azzal a nagyon súlyos vérváddal amit a katolikus egyház terjeszt, de közben pedig a katolikus papokkal összekacsintva egy és ugyanazon tanok miatt a fasizmusra hivatkozva akarja a magyar emberek gyerekeit kirekeszteni a politikából, akkor a politikusok (vagyis az állam) valójában vallási gyűlölet bűncselekményt követnek el, egy valódi vallási-politikai koncepciós perben vesznek részt. Természetesen csak a mesékben létezik szabad vallásgyakorlás, ami az egyik percben még szabad vallásgyakorlás volt, az a második percben már egy jól megkreált koncepciós per és fasizmus.

Sajnos az is tisztán látható, hogy az antifasisztáknak nem a vallási gyűlölettel vagy a vérvád valódi terjesztőivel van problémájuk, hiszen kimondottan a vérvád valódi terjesztőivel a papokkal karöltve lépnek fel azok ellen akik magukévá teszik ezeket a tanokat. A politikusoknak az áll érdekében, és kézzelfogható politikai és anyagi haszna származik abból, ha az egyház által terjesztett vérvádról és arról a vállalhatatlan múltról hallgasson. Azt mondják a magyar népet bűn terheli a zsidók ellen elkövetett népirtás miatt, de majd akkor, ha előtte megbeszéltük, hogy a pap bácsiknak miféle bűneik vannak és melyik bolygóról jöttek. Mert egészen véletlenül, ezeknek az embereknek semmi de semmi bajuk azzal a szervezettel, ami a nagyon súlyos vérvádat hirdetve előkészítette és irányította az évszázadok óta tartó népirtást, és nem csak a zsidók ellen elkövetett népirtást. Egy népirtó emberirtó múlttal rendelkező szervezet törvénytelenül van jelen az államban.

Ezért volt, és lesz újra meg újra népirtás.

A politikusok számára a magyar nép múltja az bűnös ugyan, és szembe is kéne vele nézni, de az egyház múltja és az a rettenetes vérvád az nem bűn, és azt még megemlíteni sem szabad. Nem érdekes? Sőt, ha a valaha volt legsúlyosabb vérvádat hirdető emberirtó múlttal rendelkező szervezetet megvádolod a bizonyíthatóan elkövetett népirtásaival, akkor rögtön nem akar szembenézni a múlttal, és feldolgozni azt.

Címkék: parlament diktatúra Jobbik Csillag Fasizmus Állampárt Sárga

7 komment

Gyöngyösi Márton Schindler listája.

MasterMason 2012.11.27. 02:35

Gyöngyösi-listája_1.jpg

Alighogy a jobbiknak hívott gittegyletet Lenhardt Balázs gyakorlatilag a nullával tette egyenlővé, a szélsőjobboldali fasiszta nézeteket valló "izraeli likud testvér-testvérpártjának" megint egy nagyon olcsó kényszerigazolásra volt szüksége.

Mekkora magyar hazafi vagy te Gyöngyösi Márton, te aztán jól megmondtad a csúnya zsidóknak megint, bár hozzá kellett volna tenni ehhez a listához azt is: "Titeket jobbikosokat valóban érdekel egy ilyen lista, csak a Szegedi Csanád ellen ne lehessen feljelentést tenni."

Gyöngyösi Márton Schindler listáján Szegedi Csanád volt az első. 

Látjátok, ez a Vona Gábor és antiszemita pártja ebben a nagy fajgyűlöletében már egészen odáig jutott, hogy színtiszta faji alapú gyűlölettől vezérelve nem akarnak Szegedi Csanád ellen büntető feljelentést tenni, méghozzá a jobbiknak csúfolt legrosszabb párt vezetésével együtt. Persze most aztán a 8 bites agyú jobbikosoknak kellett valami olcsó kényszerigazolást adni.

Csak azt a látszatot akarja fenntartani a nagyon súlyos fajgyűlöletétől vezérelve pénzügyi visszaéléseket eltusoló, meg amúgy is kurva olcsó párt és elnöke, hogy ők aztán majd fellépnek a "Szegedi Csanádok ellen." De először meg akarják őket találni. Érted már? Mivel a jobbiknak nincs ilyen listája, így nem tudják ki zsidó meg ki nem. Azért kell nekik egy ilyen lista, hogy el tudják dönteni Szegedi rajta van e, mert ha igen, csak akkor kell majd feljelenteni. 

És már látom is az olcsó címlapokat: "Odáig jutott ez a zsidóellenes antiszemita párt, hogy már faji megfontolásokból teszi ki a pártból a szűrét azoknak, akik Szegedi Csanád pénzügyi visszaélései miatt feljelentést mertek tenni." Persze, hogy nem ezt fogják írni a lapok, mert hiába is ez az igazság, de ezzel mégsem lehetne félelemben tartva "gyilkos nácikkal" rákényszeríteni a választókat arra, hogy elfogadják: Azért az elmúlt 20 év, a rablóprivatizáció, az olajbűncselekmények, a robbantgatások és a 800 évre titkosított iratokkal együttvéve is igazi demokrácia és jogállam volt.

Csak amíg nem jöttek ezek a gyilkos nácik, na látod addig nem is vetted észre!

Sőt, Schmuck Andor most elmagyarázza, hogy csak most jelent meg a fasizmus a parlamentben, ezzel belecsapva a régóta a csapban száradó szarba, ami a melegen tartástól azért még most is csak úgy fröcsköl. És ez a mindennek a legaljából való politikus alkat pofátlanul még a "katolikus hitére hivatkozik az antifasizmusa közben." Mert hát bezzeg az nem vérvád, akárcsak a Juhász Petikének, hogy a zsidók megölték az isten fiát és aztán összeesküdtek még a világ ellen is, nem bazmeg, ez valójában nem is fasizmus, ez csak egy koncepciós per része! Bizony. Tudod mi tényleg antifasiszták vagyunk, csak máig hirdetjük a valaha volt legsúlyosabb vérvádat amit egy népre rá lehet zúzni, aztán azokra a vallási tanokra hivatkozva amit az egyik percben még szentnek neveztek, és a szabad vallásgyakorlás címén adták a gyerekeitek szájába, csodával határos módon a másik percben már fasizmussá válik és arra hivatkozva egyben le is taszíthatják őket! Anyádat. De tudjátok, azért ha nekem kiirtották volna a családomat egy haláltáborban, miközben lenne egy olyan könyv, amelyben ilyen súlyos vérvád volna az én népem ellen mint a bibliában, hát én bizony felszólalnék ellene.

Te vajon miért nem szólalsz fel az ellen Dániel Péter? 

Milyen kurva olcsó ez a színjáték mindenki részéről az valami egészen döbbenetes, és ilyen olcsón "odavetett aprópénzzel" meg lehet etetni ezeket az agyatlan zombi tömegeket, amit a jobbikos vezetők hazafiaknak, a baloldaliak pedig demokratáknak csúfolnak? A fideszesekről meg ne is beszéljünk, azokat ha kirabolják a sarkon akkor azt hiszik nyugdíjjárulékot fizettek. 

Címkék: Márton Gárda Balázs Gyöngyösi Lenhardt Zsidólista Héber

Szólj hozzá! · 1 trackback

Egyenes beszéd: Hát ez Kálmán Olga "antifasizmusa".

MasterMason 2012.10.31. 06:53

Az-antifasizmu.jpg

Sajnos ellenzéki gondolkodóként kell azt megállapítanom, számtalan alkalommal megtörtént már, hogy Kálmán Olga tudatosan és módszeresen szelektált, de Jeszenszky Géza esete talán egy új fordulatot hozhat majd az antifasizmusnak nevezett jelenség és az arra való hivatkozások tekintetében is.

Létezhetne annál súlyosabb vérvád, hogy a zsidók megölték isten fiát?

Persze értem én, ez a nagy "fasizmus elleni küzdelem" mindig csak addig tart, amíg nem teszed fel az igazán kényes kérdéseket. Se a jobbik, se Adolf Hitler, soha senki a büdös életben nem fogja tudni űberelni a vallás által megfogalmazott vérvádat, és a képmutatás netovábbja, amikor világszerte egyházi vezetőket tüntetnek ki antirasszista és antifasiszta díjjakkal, majd a díjak átvétele után visszatérve a templomba tovább hirdetik a valaha megfogalmazott legsúlyosabb vérvádat.

Azok tetszelegnek ma leginkább az antifasiszta szerepekben, akik amúgy a létező legsúlyosabb vérvádat is hirdetik, és persze azokat az egyházakat tartják erkölcsi példának, amely a "zsidó-veszélyre" való hivatkozás közepette egy aljasul ordas eszmére hivatkozva több tíz millió embert kiirtott. Persze eszem ágában nincs megvédeni a Jeszenszky Gézát vagy azt amit a könyvében állított, engem csak az érdekel, hogy milyen érdek mentén szelektálunk a vállalhatatlan nézetek, előítéletek és vérvádak között. Mitől vállalható Kálmán Olga számára az egyik és mitől nem a másik, miért beszél az egyikről és miért hallgat a másikról? 

Vajon Kálmán Olga mennyire lehet elkötelezett "antifasiszta", amikor a valaha volt legsúlyosabb vérvádra papként és lelkészként is felesküdő Donáth Lászlónak ad át Radnóti díjat? Vagy képzeljük el azt, hogy Kálmán Olga felteszi a kínos kérdést Erdő Péter bíborosnak, ha ön szerint nem fér össze a kereszténység az antiszemitizmussal akkor vajon miért hirdetik, hogy a zsidók miután megölték isten fiát utána még összeesküdtek a világ ellen is? Persze Olga ilyen kérdést nem fog feltenni, mert nem szabad neki, nem azért fizetik.  

Egészen nyilvánvaló kell legyen minden gondolkodó ember számára, ha olyasvalakik hirdethetik a világban az "antifasizmust" és a fasizmus elleni küzdelmet, akik mindeközben még a valaha volt legsúlyosabb vérvádat is magukénak vallják, nem mellesleg pedig több tíz millió halott van már a hátuk mögött, akkor azért ott valami nagyon nincsen rendben.

Mivel kezdődött a keresztény vallás? Minden ember bűnös.

Mivel kezdődik az antifasizmus, a nemzet amelybe születtél bűnös... Mutasson nekem valaki egyetlen antifasiszta embert, aki tiltakozna az újszövetségben megfogalmazott legsúlyosabb vérvád ellen? Hát persze, hogy azok az egyházi vezetők hivatkoznak legfőképp a magyar nemzet zsidók ellen elkövetett bűnére, azok riogatnak a két lábon járó patás ördöggel akik a legsúlyosabb vérvád hirdetése mellett az elmúlt 2000 évben szervezetten és szisztematikusan irtották Európa lakosságát, szabotálták a társadalmakat a tudományt és minden mást. A papok egyik fele hirdeti-életben tartja a vérvádat, a másik fele pedig nemzetközi "antirasszista és antifasiszta" díjakkal teletömve taszítják le az általuk hirdetett érdek és jogtalan vallási eljárás részeként hol szentnek, hol pedig szélsőségesnek nevezett vallási tanok áldozatait. Ennek a mi Kálmán Olgáknak meg fel sem tűnik, vagy ha mégis eszébe nincs beszélni arról, hogy az a szervezet amelyet egyháznak hívunk az olyan súlyú bűnökkel és olyan rettenetes múlttal rendelkezik, amely mellett amúgy Hitler halálosztagai és a nemzetiszocialista párt tagjai is csak kezdő kiscserkészeknek tűnnek.

Nagyon oda kell figyelni, nehogy náci veszélyre való hivatkozás közben irtsák tovább Európa lakosait a papnak csúfolt xenomorphok! A történelem rá a bizonyíték, hogy a legszebbnek tűnő eszmék hirdetése közben lehet a legjobban népet irtani. Eddig is a szegény Jézuskára, szeretetre, meg a "jóságos és kegyelmes" istenre hivatkozva gyilkolták és kínozták az embereket. 

Kedves Kálmán Olga, tehát akkor ugye többé az ATV nem hirdet majd a műsoraiban olyan eszméket és vallásokat amelyben egyébként a valaha volt legsúlyosabb vérvád is szerepel? Ugye Robert Pattinsont is azonnal letiltják hiszen ön szerint az vállalhatatlan, hogy nemzeteket bármiféle vérvádakkal illessenek? Ugye soha többé egyházi személyeket nem engednek a tv és a közélet közelébe, hiszen miféle múltú szervezettel vállalnak közösséget és miféle vérvádat hirdetnek? Kálmán Olga egy olyan tv csatorna műsorvezetője, ahol a csatorna dolgozói a Németh vagyis náci Sanyi bácsival karöltve napi rendszerességgel tesznek hitet egy egészen elképesztő vérvád mellett, és egy több tíz millió embert kiirtó szekta múltjával vállalnak nyíltan közösséget. Kálmán Olga valójában számító és pénzért bármire kapható riporter, akinek rendszerint csak akkor van problémája bármiféle vérvádakkal, ha az illető nem a saját politikai táborához tartozik vagy ha jól megfizetik érte. Aki a legsúlyosabb vérvádakat és legelvetemültebb eszméket (monoteista-vallásokat) elutasítja az ugye szélsőséges, akik pedig a történelem legvéresebb tömeggyilkos szektájának tagjaiként a valaha volt legvérmesebb várvádakat hirdetik, és több millió ember kiirtását irányító szervezetekkel vállalnak közösséget azok pedig antifasiszta és antirasszista hősök?!

Na ne már!

Nem, nem létezik antifasizmus kedves Olga, kicsit átköltve kicsit átcsomagolva ugyan, de az antifasizmus az ugyanaz az a régi-új emberirtó eszme a monoteista vallás, és persze a máig működő "szent" inkvizíció meg egy nemzetek ellen zajló koncepciós per jogtalan ítélete, ami a vallási tanoknak megfelelően megint emberirtásba fog torkolni:

Excommunicatio-Kiközösítés. A vallási elöljáró személyek törvénytelen eljárása a magyar közösséggel szemben, amelynek célja tudatosan olyan vállalhatatlan eszmék terjesztése, ami után az általuk hirdetett vállalhatatlan nézetekre hivatkozva faji-nemzetiségi-vallási alapon rekeszthetnek ki törvénytelenül embercsoportokat, személyeket a politikából-közéletből. Ez az antifasizmus ma, aljas szándékból előre megfontoltan az egyház és vallási személyek által a magyar közösség ellen elkövetett faji-vallási-politikai inditatású bűncselekménye:

"Szellemi kerékbetörés", sanyargatás.  

Vagy az alkotmány és törvények értelmében közösség elleni uszítás és a kollektív bűnösség hirdetésének vádjával eljárás alá vonnak minden papot, a múltban, a jelenben is zajló törvénytelen tevékenysége és a vállalhatatlan nézetek terjesztése miatt teljesen kirekesztik az egyházi személyeket a közéletből, politikából, az igazságszolgáltatás rendszeréből, vagy minden más esetben nincs joguk fasizmus elleni küzdelemről beszélni, arra hivatkozni, és nincs joguk kiközösíteni a vallási tanoknak áldozatul esett magyar embereket és gyermekeit. 

inquisition.jpg


Címkék: díj ATV Kálmán Géza Radnóti Olga Fasizmus Jeszenszky Antifasizmus

Szólj hozzá! · 1 trackback

Kanada nem fasiszta.

MasterMason 2012.10.22. 02:28

Welcome-To-Canada.jpg

Az Origó a kanadai határőrizet (CBSA) felderítési jelentéstervezetére és a CBC News televízióra hivatkozva nemrégiben azt állította, hogy a Magyarországról érkező roma menedékkérők jó része csalással és kisszerű bűnözéssel igyekszik pénzt szerezni.

Egészen nyilvánvaló, hogy a világ egyik legdemokratikusabbnak és leginkább előítéletmentesnek tartott országának hatóságai nem fasizmusukról híresek. Ez a jelentés pedig valójában pofon minden magyarországi politikusnak és nagyon jól rávilágít a problémákra. Két "eszme" körül csoportosulnak ma a pártok Magyarországon, az egyik csoport azt állítja, hogy nincs szervezett bűnözés a roma közösségen belül, a másik csoport pedig azt, hogy van, és egy valós problémára ráépülve szándékosan rossz-önsorsrontó válaszokat adnak.

Van szervezett roma bűnözés, és ez a BBC dokumentum filmje óta nem titok.

A látszólagos politikai "megosztottság" egyik problémájának is kulcs eleme, hogy az egyik politikai csoport folyamatosan letagad és szőnyeg alá söpör minden létező problémát, míg a másik fele ugyan megnevezi, de aljas módon arra használja azt fel, hogy el tudja fogadtatni és el tudja hitetni az emberekkel, hogy csak olyan megoldás létezik a felmerülő problémákra, amelynek alapkövetelménye egy Hitlerhez hasonlóan tejhatalmú felhatalmazással rendelkező vezér vagy diktátor, és egy olyan eszme, amely kizárólag a korlátlan hatalom megszerzéséről-megőrzéséről szól. 

Emlékezzünk csak vissza kicsit a Jobbik és a Kuruc-infó tevékenységére:

Sokak számára egészen nyilvánvaló volt már az elején, hogy mi volt a valódi feladata a Jobbiknak. Valóban voltak olyan próbálkozások Magyarországon, amelyek arra irányultak, hogy Izrael államát és politikusait még kulturált jogos kritikával se lehessen illetni. Ahhoz pedig, hogy a magyar emberek még kritikával se illethessék az Izraeli politikusokat és az Izraeli államot, ahhoz szükségük volt és van egy olyan csoportra, amely a problémák megnevezésével együtt tudatosan zsigeri gyűlöletet és indulatot szít. Természetesen nem véletlen szállt be a légtérbe anno azaz Izraeli repülő, nem véletlen tett olyan kijelentést az Izraeli miniszterelnök, hogy felvásárolják Magyarországot, és az sem volt véletlen, hogy Feldmayer Péter azt találta mondani:

"A Magyarországi zsidóknak saját magukat kéne eltartaniuk."

Feldmayer Péter tudta nagyon jól, hogy akik utánaismétlik majd az ominózus mondatot, azokra a világ valaha élt leggonoszabb és legsátánibb emberének árnyéka, a holokauszttagadás, és a kuruc infó nem túl dicső fénye vetül majd. Nagyon jól látszik, hogyan használnak és áldoznak fel a politikusok valós társadalmi problémákat alantas politikai céljaik megvalósítására. Magyarországon szándékosan teremtették meg a lehetőségét annak, hogy a fasizmusra-szélsőségességre hivatkozva élve temethessék el a kritikákat, és egyéb más fontos problémák megoldásának lehetőségét is. Bele kellett és bele akarták égetni az emberek elméjébe azt, hogy aki kritizálja Izraelt vagy az Izraeli politikusokat, netán a romák társadalmi szociális és egyéb gondjait előtérbe hozza, az biztosan a Hitlert éltető Kuruc infós-holokauszttagadó-antiszemita csoporthoz tartozik. Azért élteti Hitlert a jobbik és a kuruc infó, látszólag azért tagadják a holokausztot is, hogy bárki aki jogos kritikával merné illetni Izraelt, vagy megoldásra váró valós társadalmi problémákat fogalmazna meg, azokat a problémával együtt a szándékosan kreált amúgy hamis és sunyi hivatkozással élve temethessék el. 

Ez a kanadai jelentés valójában azt tartalmazza, hogy hazudik a baloldal is. 

A baloldal egy nagyon súlyos társadalmi problémákkal terhelt országban a valós problémák semmibevételével, egy továbbra is megosztott ország fenntartásán fáradozik. Nézzenek szembe a tényekkel, vagyis a kanadai hatóságok állításaival. Persze erre akár azt is mondhatnák csak éppen senki nem hinné el, hogy most már a kanadaiak is fasiszták? A jobbik állításai ellenére pedig nincs szükség a problémák megoldásához sem Hitlerre, sem pedig egy olyan államformára, amely korlátlan hatalommal ruházza fel a politikust. Vajon kiknek és milyen szándékból állt érdekükben összekötni ezeket a nagyon fontos társadalmi kérdéseket a fasizmussal és Hitlerrel? Mint annak idején 1956-ban, úgy most is ezt követelte az egyszer már jól bevált aljas politikai pártérdek. A végkövetkeztetés valójában az, hogy a jobboldal a valós és létező problémák megoldásának hamis ígéretéért cserébe tejhatalmat és a szabadságodat kéri, a baloldal pedig minden jogos kritikát és valós problémát a jobbik és kuruc infóra való hivatkozással próbál semlegesíteni illetve démonizálni azt.

Ahogy az a régi és nagyon "demokratikus" állampárt eszköztárához olyan jól illik. 

Addig lesz államilag(!) szervezett bűnözés és addig nem lehet majd beszélni róla, addig tart majd ez a politikai abuzió amíg bele nem fáradsz és el nem fogadod, hogy azok akik 40 éven keresztül a fasizmusra hivatkozva tarthattak fent diktatúrát, most majd a zsidókra hivatkozva tegyék ugyanezt. Ezeknek teljesen mindegy, hogy szocialista vagy fasiszta képében lehet e diktatúrát csinálni, valójában egyetlen dolog érdekli őket, a korlátlan hatalom! Aztán ha elhiszed, hogy egy párt és egy ember korlátlan hatalma segíthet majd megoldani a problémákat, akkor egyik nap "zsidóként ébredsz" mégpedig egy olyan országban, amelyben Singer Ernő és Rosenfeld Mátyás egykori pártitkárai a nácik! 

Kösz, nem kérek belőle! 

Címkék: Kanada Diktatúra Cigányok Bűnözés

Szólj hozzá!

Kertész Imre eszköz.

MasterMason 2012.10.12. 18:33

mtv.jpg

Továbbra is folyik az olcsó filléres színjáték a kormány és ellenzéke részéről, ennek a színjátéknak az alap feltétele és követelménye, hogy az egykori állampárti politikusok náci-zsidó kérdést csinálhassanak a politikából.

Nem az a kérdés, hogy magyar e Kertész Imre, az a kérdés mikor esik le az embereknek, hogy a köztévé és egyéb jobboldali sajtóorgánumok tudatosan politikai megrendelésre támadnak folyamatosan zsidó származású embereket, hogy folyamatosan tiltakozásra kényszerítve őket Orbán Viktor ezáltal igazolhassa híveinek, hogy az ellenzéke a zsidók, ők pedig a magyarok. Az a cél, hogy a zsidó emberek folyamatosan tiltakozzanak, hogy ezáltal egy hamis képet fessenek a jobboldali szavazóknak. Szó nincs arról, hogy Orbán Viktor fasiszta lenne vagy hogy utálná a zsidókat, csak eszközként használja fel a magyarországi kisebbségeket mert szereti a hatalmat, akárcsak a körülötte lebzselő egykori mszmp-s vezetők. A szintén mszmp-s politikusokból válogatott ellenzék pedig tudatosan adja Orbán alá a lovat.

Ez a Suchman Tamás által meghirdetett nagykoalíció.

A kormány szándékosan zsidó érdekeket és érzelmeket sért, a látszat ellenzék pedig kisajátítva az ellenzéki szerepkört ezekre a sérelmekre hivatkozva kizárólag zsidó embereket engednek felszólalni és kizárólag csak a "nácizmus és fasizmus" ellen. De valójában nincs itt semmiféle fasizmus, hiszen Gerő Ernő alias Singer Ernő vagyis egy zsidó származású politikus még ma is élő és politizáló cimborái Pozsgay Imre és Szűrős Mátyás fémjelzik a jobboldalt. Bolsevik terror van, a bolsevik terror lényege pedig az, hogy azok akik 40 éven keresztül a fasizmusra hivatkozva idegen nemzet katonaságával tartottak fent diktatúrát, azok ma már nem átallnak lezsidózni a lázadó magyar embereket sem a hatalom megtartásáért, ahhoz pedig, hogy lezsidózhassák lezsidóbérencezhessék ezeket a lázadó magyar embereket, ehhez szükség van a látszat ellenzéki fasizmust kiáltó emberek folyamatos nácizására is.

Valójában azok zsidóznak ma hatalmi érdekből akik 40 éven keresztül náciztak. 

A Szűrös Mátyás és Pozsgay Imre féle egykori állampárti politikusok és ügynökeik próbálják a 60 év szabad-rablás után megosztva tartani a nemzetet, azt a képet sugározza a kormány két vén bolsevik tanácsára hallgatva, hogy aki nem minket támogat az zsidó és zsidó érdekekért küzd. Kertész Imre és a magyarországi zsidó kisebbség nem áldozata a mai kormánynak csak eszköze. Nincs joga kisajátítani az ellenzéki szerepkört a magyarországi zsidó kisebbségnek, hiszen a valódi áldozatok ma azok a magyar emberek, akiket a látszat ellenzék aljas és álszent magatartása miatt kirekeszthetnek még az ellenzéki oldalról is. Fasisztaként és vagy zsidóként engednek lázadni,  és mind a két esetben a bűnösség látszata vetül a lázadó állampolgárra. Vagy deklarálod a zsidó ellenességed, hogy náci bűnösként taposhassanak el, vagy lezsidózva terrorizálnak. Nem véletlen, hogy a  magát demokratikusnak meghatározó ellenzék kizárólag csak fasizmust enged kiáltani, miközben egészen nyilvánvaló, hogy Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás által jegyzett jobboldal nem lehet fasiszta, hát Singer Ernő (Gerő) és Rosenfeld Mátyás (Rákosi) egykori pártitkárai hogyan lehetnének fasiszták?

Ezt a kérdést valamiért nem szabad feltenni a "demokratikus" ellenzéki oldalon. 

Nincs valódi ellenzék, tudatosan és hazug módon fasisztázák le az egykori állampárti politikusokat, hogy lezsidózhassanak téged ha nem akarsz fasisztaként lázadni. Tudják nagyon jól a magukat ellenzékinek kiadó személyek, hogy Singer és Rosenfeld egykori pártitkárai nem lehetnek fasiszták. A látszat ellenzék egyik felének az a feladata ebben az aljas játékban, hogy zsidóként tüntesse fel az Orbán kormány ellen lázadó embereket, a másik fele pedig mindeközben megpróbálja a fasizmust a lázadó emberek szájába adni. Nem volt véletlen az sem, hogy Szegedi Csanádék Hitler szavait próbálták a szánkba adni. Szegedi Csanád, akárcsak az állampárti politikusok tudták és tudják nagyon jól, hogy a kirabolt lázadó magyar emberek ellen akkor lesz a legkönnyebb küzdeni, akkor tudnak majd az egykori állampárti politikusok megint túlélni, ha a diktatúra áldozataira a kirabolt magyar emberekre újra rá tudják erőszakolni a fasiszta szerepet. Újra meg újra kirabolnak minket, aztán a lázadás közeledtével újra és újra a magyar emberek szájába próbálják adni a zsidózást, hogy aztán fasizmusra hivatkozva idegeneket hozhassanak a kirabolt és lázadó magyar emberek ellen, ahogy tették 1956-ban. 

Azzal zsarol minket az állampárt, hogy vagy fasisztaként lázadsz eleve vesztes pozícióba taszítva magadat, vagy lezsidózva terrorizáltat téged Orbán Viktor két vén mentora, Rákosi Mátyás és Gerő Ernő bizalmas még ma is élő és politizáló barátai, politikai pártitkárai:

Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, és a 60 éve működő ügynökhálózat tagjai, a politikusok. 

Címkék: Imre MTV Kertész Ellenzék

Szólj hozzá!