Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Hotspot?! Az tényleg elég meleg...

MasterMason 2015.09.19. 07:25

sin.jpg

Hotspot!

Hallhatjuk egyre gyakrabban az ellenzék által is támogatott "európai" megoldások egyikének szánt csodafegyvert, amelynek már a neve is nagyon beszédes:

Forrópont!

A forrópont egy olyan hely ahova bárhonnan a világból, sok esetben egyébként terroristák által uralt és több ezer kilométerre lévő háborús országokból is érkező emberek, akár tömegével, papírjaikat eldobva szabadon léphetnek majd be egy adott ország területére és tartózkodhatnak ott egészen a kérelmük elbírálásáig.

Természetesen a könnyes szemű, európai, éltanuló emberi jogi harcosoknak köszönhetően szabadon is járkálhatnának, hiszen egy demokrata azért mégsem zárhatja rá az ajtót "menekültekre", az nem európai és főleg nem kulturált befogadás. Nem bűnözők ők hanem háború elől menekülnek, tetszik tudni? De honnan tetszik ezt olyan biztosan tudni, ha se papírral se semmi mással nem rendelkeznek? És ha egy héttel ezelőtt még terroristaként vágta le valakinek a fejét, vagy akár bűnözők bemondva egy hamis nevet új személyazonosságot próbálnak majd menekültként szerezni?  

Miért gondolják azt bizonyos politikusok, hogy csorbíthatják az európai és az adott tagállam polgárainak alapvető biztonságához való jogát, hárítva rájuk elképesztő terror, járvány, pénzügyi és egyéb biztonsági kockázatokat is?

A terrorizmus elleni harcban részt vevő országok esetében már önmagában a terror veszély is olyan magas biztonsági kockázatot jelent, amely mind egy épeszű politikus mind pedig egy felelősséggel gondolkodó felnőtt, családja biztonságára ügyelő állampolgár számára is egyaránt vállalhatatlan. Pedig nem is a terrorizmus a legnagyobb veszély, hanem az esetek 70%-ban elutasítással végződő több ezer kilométert utazott emberek várható és nem kívánatos erőszakos vagy ellenálló reakcióinak lehetősége, hogy az elutasított visszamenni már nem akaró emberek esetleg tömeges lázongásokba kezdhetnek, vagy egy új bűnözői karrierbe már nincs mit veszíteniük alapon. A felmosó rongyként meg lábtörlőként kezelt tagállamok polgárainak életét kockáztatva megrostált tömegből kikerülő valóban menekült, és valamivel képzettebb emberek persze majd Németországba mehetnek. Mindeközben a halmozódó meg elutasított több tízezres gyakorlatilag azonosíthatatlan ember folyamatos napi ellenőrzését nem bíró hatóságok túlterheltségét kihasználva akár nagy mennyiségben fegyvereket, kábítószert, meg akár robbanó és egyéb hadianyagokat csempészésébe is vígan belekezdhetnek... Mindamellett, hogy mivel gyakorlatilag bárki bármiféle okmány nélkül beléphet egy hotspottal rendelkező ország területére, így még mielőtt egyáltalán a valódi nevét megtudhatták volna, rabolhat, gyilkolhat, vagy bármilyen más bűncselekményt elkövetve rögtön tovább is állhat... 

És ez tényleg ennyire meleg, nem véletlen hotspot a neve... 

Ki fogja tudni mindezen folyamatokat ellenőrizni és kontrollálni ott, ahol mindig lesz több tízezer menedékkérelemre váró "menekült", és a soha meg nem szűnő utánpótlás? Pár könnyes szemű uniós "emberi jogi" szervezet aktivistája? Vagy olyan "európai" német politikusok ígéreteire kell "biztosítékként" tekinteni, akik papírok nélküli messziről jött azonosíthatatlan emberek felé is feltétel nélküli bizalommal fordulnának a családod életét és biztonságát kockáztatva, miközben lefölözik a bármire használható valamivel képzettebb embereket? 

A hotspotok nemhogy megoldást nem jelentenek hanem éppen ellenkezőleg, az alapvető jogokat elvéve végérvényesen felszámolja a jogállamot, megfosztja az államot és erőszakszervezeteit a jogköreitől majd közel-keleti meg afrikai sin city-ket, totális, abszolút anarchiát telepít a jogállam helyére. Európa új és nagyon kulturált "megoldása" szerint, mostantól minden papírjait eldobó azonosíthatatlan terrorista és bűnöző menekültnek és áldozati báránynak tekintendő mindaddig, amíg egy sötét sikátorban akár a pénzért akár ideológiai okokból le nem vágja a fejed...

Köszi, de kösz nem! 

Címkék: EU Politika Anarchia Ellenzék Merkel Bevándorlás Bűnözés Migránsok Terror Hotspot Európai Megoldás Kvóta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr987799690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.