Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Bajnai és a Bilderberg.

MasterMason 2014.05.27. 18:24

bilderberg-1.jpg

Összeesküvés elmélet Off:

Árulja már el valaki, ha ezek a nagyon demokratikus politikus urak tényleg annyira demokratikusak, akkor mi a francokat keresnek ehhez hasonló titkos (zártkörű) találkozókon?!

A demokrácia egyik alap pillére a nyilvánosság, a társadalomnak pedig igen is joga van tudni egy demokráciában arról, hogy a politikusok milyen elvek szerint hoznak döntéseket. 

Persze az rendben is volna, ha üzletemberek vagy cégek saját berkeiken belül üléseznek, de ha politikusok is részt vesznek ezeken, és ezekről teljes mértékben kizárják a sajtót és a nyilvánosságot, akkor ott bizony már nagyon komoly demokratikus deficit van. 

Szögezzük le, hogy nem demokratikus hanem antidemokratikus politikusok azok, akik úgy gondolják, hogy a társadalomról és gazdaságról a nyilvánosság teljes kizárásával tárgyalhatnak - dönthetnek. 

Érdekes az is, hogy valahogy mindig a demokráciára és sajtószabadságra legjobban hivatkozó és a szabadságért annyira aggódó politikusok közül kerülnek ki azok, akik semmibe véve a legalapvetőbb demokratikus elveket is a nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásában vesznek részt. Joggal merülhet fel bárkiben az a gondolat, ha a demokratikus elvek mentén szerveződik egy ilyen találkozó, és az ott elhangzó beszédek vállalhatóak is lennének, akkor mégis milyen akadálya lehetne annak, hogy az állampolgároknak is tudomása lehessen az ott elhangzottakról? A Bilderberg összeesküvés elméletek táptalaja és generátora valójában nem más, mint a magukat demokratának csúfoló résztvevők, valamint a nyilvánosság és a sajtó antidemokratikus módon való kizárása. 

Összeesküvés elmélet On.

UI:

Az sajtószabadságért rettegő atv-től és Bokros Lajostól végre megtudhattuk, hogy bizony mindenki szélsőséges és fasiszta is egyben aki kíváncsi arra, vajon a politikusok miről tárgyalhatnak a zárt ajtók mögött, miért zárják ki antidemokratikus politikusok a sajtót és a nyilvánosságot egy demokráciában:

http://www.atv.hu/videok/video-20140604-bokros-lajos

"Minden zártkörű összejövetel mögött összeesküvést sejtenek a szélsőségesek, akiket nem hívnak meg"

Félve teszem fel a kérdést, nem kéne a sajtó szabadságáért aggódni az ilyen zártkörű események kapcsán is? Azért is jó volna érte aggódni, mert akkor ugyan ezen embereknek a választások alkalmával aztán nem kellene csodálkozniuk, ha a választók jogosan elküldik őket oda ahova valók:

A picsába! 

Címkék: Bajnai Bilderberg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr156220434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.