Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Németországban börtönbe kerülnél Németh Gábor!

MasterMason 2014.01.28. 17:43

logo.png

"Az auschwitzi táborparancsnok panaszkodott, hogy a magyarok túl sűrűn küldik a szerelvényeket, „nem így volt megbeszélve..."

Tényleg hihetően hangzik, hogy azok akik kitervelték a végső megoldást a zsidók teljes kiirtását, akik gázkamrába küldték emberek millióit azok valójában a magyar "kollégák" túl jó teljesítményére panaszkodtak volna.  

Ugye, hogy hihető? Aha, hogyne! 

Ezzel szemben a valóság az, hogy a "mai hivatalos történetírás szerint" addigra a zsidók nagy részét már régen kiirtották Európában mire a magyar zsidók sorra kerültek.

Magyarországon még soha senki nem alázta meg úgy a zsidókat, mint a Németh Gábor ezzel a cikkel. A végső megoldást kitervelő, népirtó, gázzal gyilkoló náci halálosztag 5 millió zsidó ember kiirtása után szerinte még panaszkodott a magyar "kollégáira", hogy ne küldjenek már annyi zsidót. Eszem ágában nincs védeni Horthy-t és a politikájával sem értek egyet, de konkrétan az ellenkezője igaz annak amit az egyenlítő tv állít. Követelték Horthy Miklóstól a deportálások minél hamarabbi megkezdését, hogy az SS tisztjei lehetőség szerint minél több zsidóval végezhessenek a végső megoldás nevű német terv keretében.

Amely addigra már több mint 5 millió áldozattal járt. 

Németh Gábor szerint meg Hitler katonái a végső megoldás valódi értelmi szerzői, akik gázzal végezték ki zsidók millióit, panaszkodtak a magyarokra, hogy miért küldenek ennyi zsidót?! 

Lehet ennél lejjebb süllyedni? Nem lehet e, hogy azok a németek voltak inkább túlbuzgóak akik már 5 millió zsidó ember kiirtásánál jártak, mikor megszállták Magyarországot és a tömeges deportálásokba kezdtek?! 

Legutóbb egyébként a HVG irt a nácik "emberségéről" egy ehhez hasonló cikket, amikor a zsidókat gázzal gyilkoló náci halálosztag tagjai "szörnyülködtek" a korbácsos Csatári László embertelenségén, persze, hogy akkor is éppen két zsidó csoport gázzal történő kivégzése közben volt idejük ezeknek az emberséges SS katonáknak borzongani a Csatári embertelenségén... 

Most már tényleg csak egy két kört kell futni ahhoz, hogy leírhassák, hogy valójában még dr Mengelének is könnybe lábadt a szeme amikor megtudta, hogy ezek a magyarok mennyire kegyetlenek voltak azokkal, akiknek ők annyira a szívükön viselték a sorsát...

Címkék: Egyenlítő TV Fasizmus Németh Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr195786850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.