Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Ungváry és a náci nagypapa.

MasterMason 2014.01.21. 17:15

A mai napon újabb fejezetéhez érkezett az az évek óta húzódó borzalmasan rossz baloldalinak is nevezhető politikai dráma, amely az "árja németek" felelősségét próbálja relativizálni a magyar emberek és nemzet kárára. 

A holokauszt értékelésében mára már egészen odáig jutottunk, hogy a náciknak valójában nem is volt semmi felelőssége csak ezeknek a "csúnya" magyaroknak. Ahhoz, hogy megérthessük Ungváry Krisztián történész nyilatkozatait a témában, ahhoz nem árt egy pár dolgot rögtön az elején tisztázni: 

Adott egy Ungváry Krisztián nevű "történész", és persze kevesen mernék azt elképzelni, hogy ennek a történésznek egészen véletlenül az a Monspart Gábor ezredes a nagyapja aki ezredesi rangban a náci Németország oldalán harcolt.

De, bizony.

Ungváry édesanyja Monspart Éva, akinek az apja egészen véletlenül a náci Németországért harcolt (el is ítélték aztán). Ennek fényében talán végre már mindenki számára világos lesz, hogy mi a valódi értelme azoknak a mondatoknak amelyet ez a történész rendszeresen megfogalmaz. Ugyanis Ungváry Krisztián valójában az "árja német faj" és a népirtó náci halálosztag felelősségét próbálja relativizálni. Nézzük meg mit is nyilatkozott Ungvári Krisztián és tegyük fel a megválaszolatlan kérdéseket:

Ungváry Krisztián: 

"A német hadsereg semmilyen tömegmészárlással nem érkezett Magyarországra. Azt, amit tömegmészárlásnak nevezünk, teljes egészében a magyar hatóságok készítették elő és részben ők is hajtották végre."

Rögtön fel kell tennünk egy pár nagyon fontos kérdést, Ungváry Krisztián szerint nem volt német terv a zsidók megsemmisítésére?  Ez az egyik nagyon fontos kérdés. A másik pedig az, hogy azt akarja mondani jól fizetett történészünk, hogy ezzel szemben a magyarok készítették elő és tervelték ki ezt a bizonyos tömeggyilkosságot, amelyet a németek aztán a magyar hatóságoknak alárendelt szerepben végrehajtottak?

A történésznek csúfolt náci ezredes unokája valójában évek óta mást sem tesz itt a médiában, mint történelmet hamisítva nyíltan olyan valótlan állításokat tesz amiből lassan már egyenesen az következik, hogy a németek voltak itt az alárendelt végrehajtó szerepben. Most már tényleg csak egy két kört kell futni ahhoz, hogy végre leírhassák, valójában még dr Mengelének is könnybe lábadt a szeme amikor megtudta, hogy ezek a magyarok mennyire kegyetlenek voltak azokkal, akiknek ők annyira a szívükön viselték a sorsát...

Vajon miért mindig ugyanazt az egyetlen történészt engedik nyilatkozni a médiában erről a kérdésről? És miért éppen egy náci ezredes unokája diktálhat le a németek felelősségét teljes egészében relativizáló hamis történelmet? És vajon miért bólogatnak a zsidó szervezetek a náci ezredes unokájának történelemhamisítására?

Persze kápókat mindig is könnyű volt találni és persze ma is az a feladatuk mint a háború előtt, kiszolgálni a németeket. Ma náci ezredesek unokáival karöltve kell relativizálniuk a nácik bűneit, ez a feladata korunk jól fizetett zsidó kápóinak. 

Az egykori népirtó náci Németország ma a világ 4. legnagyobb gazdasága, elképesztő a magyar emberek számára elképzelhetetlen jólétben élnek, ez az a gazdaság amelyet még a világválság is alig érintett. Ezt a gazdasági nagyhatalmat kihasználva hamisítanak ma történelmet azon náci ezredesek unokái, akik eme már akkor is gazdasági nagyhatalom érdekeit védve harcoltak a nácik oldalán. Sajnos a következő években is ugyan ezt fogjuk majd látni, a németek gazdasági hatalmukat kihasználva fogják áthárítani saját felelősségüket másokra, azokra a nemzetekre amelyeket megszálltak.

Képzelje el mindenki azt a elképesztő szituációt, hogy egy nemzet megszáll egy másikat, majd az általa elkövetett bűnöket teljes egészében a megszállt ország és nemzet számlájára írja. Olyan ez mintha kirabolnának a sarkon, majd nem sokkal később megérkezne a rendőr személyében ugyan az a rabló, aki aztán még felelősségre is akarna téged vonni mert 20 perccel azelőtt kirabolt téged. Elképesztő, nevetséges. Amennyiben továbbra is így haladunk akkor a náci "történész"unokáknak és zsidó kápóiknak köszönhetően hamarosan eljutunk majd egészen odáig is, hogy valójában ezek a felsőbbrendű árja németek voltak itt az áldozatok. 

UI: És aki szerint engem bűn terhel, illetve kollektív felelősségem van olyan háborús bűncselekmény miatt ami akkor történt amikor én még meg sem születtem, az akkor kollektíven vállaljon bűnt a saját náci nagyapjával még mielőtt felettem meg egy egész nemzet felett ítélkezne. 

Címkék: Sas Krisztián Náci Ungváry Unoka Gábriel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr795773757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.