Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

A romák valódi gyilkosai, megvannak a felbujtók is.

MasterMason 2013.08.18. 09:01

kulka_az_egyik_gyilkos_java.jpg

Nincs könnyű dolga ma annak, aki a roma gyilkosságokkal kapcsolatban szeretne még írni. Ennek ellenére én egy kísérletet szeretnék tenni most arra, hogy a romák valódi gyilkosaival és a rasszista bűncselekmény-sorozat hátterében meghúzódó felbujtókkal, a társadalmat gyűlöletbe vezető kevésbé ismert faji politikusokkal ismertessem meg önöket.

Ugyanis a valódi tettesek mint sok esetben, most is visszatértek az általuk elkövetett bűncselekmény színhelyére.

Egyre többen értik és látják, hogy a Jobbiknak nevezet jelenség nem az ok hanem az okozat, valójában pedig csak egy tükörkép, amely a társadalmat a háttérből rasszista bűncselekményekre indirekt módon uszító csoportokra, és az általuk képviselt faji politikára inverz módon reflektál.

Miről is van szó?

Számtalan kutatás és egyéb statisztika áll rendelkezésre amelyből világosan kiolvasható, hogy a szegénység és a mélyszegénység etnikai és kulturális hovatartozástól függetlenül sajnos igen nagy számban van jelen úgy az egész világon, mint a mi kis társadalmunkban. Vagyis a szegénység bőrszínre, nemre, nyelvre, vallásra és politikai meggyőződésre való tekintet nélkül egyaránt szedi az áldozatait. Mindeközben a Helsinki bizottság (ahogy sok más jogvédő szervezet és politikus is), a faji szegregációt megvalósítva azt hirdeti, hogy a szegénység etnikai és kulturális gyökerekből ered. Erre a hamis sztereotípiára építették faji politikájukat majd tettek különbséget etnikai és kulturális, hogy ne mondjam bőrszín alapján szegény és szegény ember között. Az általuk hangoztatott pozitív diszkriminációval valósítják meg az egyéb etnikai és kulturális csoportokhoz tartozó emberek negatív diszkriminációját.

Amellyel rasszista és gyilkos indulatokat keltettek.

Hova tovább a mélyszegénység a szemünk előtt az utcán és a köztereken hever, így még statisztikusokra sincs szüksége a társadalom tagjainak ahhoz, hogy tisztán láthassák: A mélyszegénység csúcsa, vagyis a hajléktalanság sem mutat nagy mértékű azonosságot a Helsinki bizottság által etnikai alapon megkülönböztetett csoporttal. 

Akkor hát mégis miből ered a szegénység és a mélyszegénység, ha nem etnikai és kulturális gyökerekből?

Egyrészt a rossz oktatás politika, de legnagyobb részt a rossz gazdaságpolitika következményeinek köszönhetően kell ma mindezekkel szembesülnünk, amely tényeket aztán a politikusok fillérekért kilóra megvásárolható filozófusokkal, szociológusokkal, a jogászi diplomájukat ajándéktárgyként kezelő zugügyvédekkel és megrendelésre íratott hamis tanulmányokkal próbálnak leplezni. 

Jogászként mostanra ők már bizonyosan értik, bár mint a bűnösök többsége a végsőkig tagadni fogják, hogy ők valójában nyílt faji politizálással etnikai és kulturális alapon diszkriminálva vonják meg a társadalom egyes csoportjaitól a szociális jogegyenlőséghez való jogot, etnikai - faji diszkriminációval sújtanak embercsoportokat. És pontosan az általuk hirdetett és gyakorolt diszkrimináló faji politikának az eredményeként nyerhetett teret Magyarországon egy olyan párt, amely valójában nem tesz egyebet, mint a Helsinki bizottság inverz faji politikájával tematizálja a politikai közbeszédet. 

Az a szélsőséges politikai párt, amelyet egyébként szintén jogosan szélsőséges eszme hirdetésével vádol a közvélemény, az bizony nem más mint a Helsinki bizottság és a Tasz tükörképe, saját faji politikájuk gyilkos és mérgező gyümölcse. És csak annyiban tér el diszkrimináló faji politikájuk, hogy a Jobbik a Helsinki bizottság által negatív diszkriminációval sújtott etnikai csoportot részesíti pozitívan, és az általuk pozitívan diszkriminált etnikai csoportot sújtja negatívan. Önök a Helsinki bizottság, ahogy általában az egyéb jogvédő szervezetek is csúnyán elvétették a helyes utat, jogvédelem helyett a faji politizálás útjára lépve faji diszkriminációval faji politikát teremtettek. Rasszista bűncselekményekre bujtottak fel társadalmi csoportokat, megszülték a Jobbikot és az egyéb szélsőséges szervezeteket, majd pedig faji szegregációval és diszkriminációval erősítették és igazolták a szélsőséges csoportok által hangoztatott kirekesztő elveket. 

Szociális érzéketlenség és hidegvérű kegyetlenség, így lehetne leginkább jellemezni azt a mézes-mázos jogi humbugba csomagolt megosztó faji politikát, amelyet a Helsinki bizottság, az egyéb jogvédők és sajnos a politikusok és pártok máig folytatnak. A magyar társadalom meghatározó részét alkotó létminimumon és annak határán élő szegény rétegeket uszítják és bujtják fel rasszista bűncselekményekre azzal, hogy szegény és szegény emberek között bőrszín alapján tesznek különbséget. Nem hagyva más lehetőséget ezeknek az embereknek, minthogy arra a pártra szavazzanak, és egy olyan egyébként szintén hamis ideológiát válasszanak, amely nem őket teszi a faji szegregáció célkeresztjébe.

Nézzünk szembe azzal, hogy többek között a Helsinki bizottság faji politikusai által képviselt szociális jogegyenlőtlenség olyan mértékű rasszista gyűlölethez vezetett, amelynek mára halálos áldozatai is vannak. Roma családokat irtottak ki Magyarországon annak következményeként, hogy a jogvédelem álcája mögé bujtatott faji szegregációt hirdető szervezetek nyílt faji politikát folytattak és folytatnak, etnikai és kulturális alapon osztályoznak és diszkriminálnak társadalmi csoportokat. Mindezek után a Helsinki bizottságnál még nem szégyellték azt sem, bár ahogy a faji politikusok, úgy általában a múltjukkal zsarolható ügynökszínészek sem a szégyenlősségről ismertek:

Így hát saját faji politikájuk gyilkos gyümölcseit, a rasszizmust és a gyűlöletet mások, a saját reflektáló tükörképük, de főként a társadalom bűneként határozzák meg.

Ma már tudjuk, hogy kik követték el a roma gyilkosságokat, azt is tudjuk, hogy rasszista indíték vezette őket. Itt az idő, hogy kimondjuk: Megtaláltuk a rasszista gyilkosság sorozat felbujtóit is, azokat akik a társadalom egy részét faji diszkriminációval sújtva megszülték a Jobbikot, a gyűlöletet, és a szélsőséges csoportokat. Hiába is töröd össze az undorító faji politikát reflektáló tükröket, a rendőr sem a bank ablakáról visszaverődő rabló tükörképére fogja a fegyverét. 

A kiirtott roma családoknak nem a bőrük volt a bűnük, de a bőrükre megy a játék. A bőrükkel játszottak és játszanak még ma is azon politikusok, jogvédők és ügynökszínészek, akik a politikusok és pártok 20 éve tartó sikertelenségét leplezendő a faji szegregáció mellett teszik le a voksukat.

És hogy miért egy merő csurom véres Kulka János ruhája? 

Mint ahogyan ez a gyilkosoknál is lenni szokott, biztos nem véletlenül. Biztos nem véletlen, hogy nyakig véresen tért vissza felbujtóként saját bűntette, vagyis a tettestársaival képviselt bűnt kiváltó faji ideológia bölcsőjének színhelyére. Azért úszik Kulka János ruhája a lemészárolt roma családok vérében, mert az a faji politika amit a bűntársaival együtt máig képvisel, hát az bizony embert ölt, egész családokat irtott ki. És ki máson száradhatna a lemészárolt roma családok vére, hacsak nem a felbujtókon? A társadalom utasította el az önök képében azokat, akik a jogvédelemnek csúfolt faji politizálással olyan nagy mértékben erodálták a szociális jogegyenlőségen túl, az általános emberi jogokba és a demokráciába vetett hitet is, amelynek köszönhetően a társadalom tagjainak egy része már népirtó diktátorokért, embercsoportok millióit kiirtó örültekért rajong.

Én személy szerint nem kérnék sem a Helsinki bizottság, sem pedig az inverz tükörképük a Jobbik által képviselt faji politikából.

Ellenben azon oknál fogja, hogy az általuk képviselt faji politika rasszista gyilkosságsorozathoz is vezetett, így hát talán érdemes volna a közvélemény figyelmét felhívni, hogy a valódi gyilkosok, a felbújtok, elsősorban a társadalmat indirekt módon rasszista bűncselekményekre uszító családirtó faji politikusok.

Például: A Helsinki Bizottság.

Címkék: Jobbik Ellenzék Roma Gyilkosságok Helsini Bizottság Felbujtók Gyilkosok Faji Politika Tasz Szabad Sajtó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr495465139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.