Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

A nácik karma.

MasterMason 2013.04.09. 14:28

a-nácik-karma.jpg

A náci motorosok egyébként tényleg ízléstelen adj gázt nevű rendezvénye kapcsán mára mindenki felhördült. Talán már csak az hiányzik, hogy nem felvonulásként hanem ünnepként hirdessék az ehhez hasonló a rendezvényeket.

Nyilván ha vannak olyan emberek akik egyébként máig minden évben megünneplik, hogy egy nemzet minden egyes családja elvesztette legalább egy hozzátartozóját mert Mózes vezetésével legyilkolta őket "az úr", hát akkor most nincs is min csodálkozni azon, amikor náci motorosok gyakorlatilag pészahot ülve vonulgatnak megünnepelve azt, hogy Hitler Mózeshez hasonlóan a "10.", az utolsó, "végső" megoldás keretében lemészárolta Ehnaton fáraó népét, a zsidókat.

De bizony, a holokauszt volt a 10. csapás. Az történt Auschwitz-ban, amit addig amúgy minden évben megünnepeltek az elkerülés, vagyis pészah ünnep alkalmával.

Persze sokan egészen addig még jó dolognak, sőt, "isteni" kinyilatkoztatásnak megünnepelni valónak tartották egy nemzet fiainak lemészárlását, Mózes végső megoldását, amíg nem velük történt. Bezzeg most, így már rögtön ízléstelennek és barbár dolognak tartják. Félve teszem fel a kérdést, nem ugyanolyan ízléstelen és barbár dolog minden évben megünnepelni az egyiptomi nép első szülött fiainak lemészárlását, mint adj gázt néven motoros felvonulást tartani? 

S ezek közül a barbárok közül kell majd nekünk 2014-ben választani? Ezek így együtt közösen teremtették nekünk azt az élhetetlen világot, amelyben nincs jó választás, ha az egyik ízléstelenséget teszed szóvá lezsidóznak, ha a másikét akkor pedig lenáciznak. S persze különbség nem igazán van közöttük, az egyik azt mondja ő árja, a másik pedig azt, hogy kiválasztott. Biztos nem lehet véletlen az sem, hogy végtelenül barbár és végtelenül ízléstelen módon mind a kettő valósággal boldogan ünnepli egy-egy nemzet fiainak legyilkolását, szabadságának zálogaként, jó és elfogadható, 10., végső megoldásként tekint arra. 

Milyen alapon válogatnak ma politikusok a holtak között, hogy ki volt zsidó és ki nem? Nyilván ha 25 millió civil áldozatból kiválogatnak 6 milliót és véletlenül mind zsidó, akkor az mi ha nem a holtak között faji alapon válogató fasizmus? A második vh-nak több mint 25 millió civil áldozata volt nem pedig 6 millió, de az első világháborúban is legalább ennyi civil halt meg nem beszélve azokról, akik kaptak egy behívónak csúfolt kivégzési paranccsal felérő halotti könyvet. De nekik legalább volt annyi esélyük, hogy fegyverrel a kezükben küzdhettek az életükért vagy halhattak meg. S mintha ennyi halott és szörnyűség nem is lenne elég, mára már a holtak között is faji alapon válogatnak.

Nézzünk szembe a tényekkel, Hitler és Mózes könyvének is ugyanaz a címe:

"Harcom"

Hitler a zsidó, Mózes pedig az egyiptomi nép elleni harcát vetette papírra. Mind a kettő a kiválasztottságra-árjaságra hivatkozó vezető feltétel nélküli imádását követeli, mind a kettőben vannak faji tisztaságra vonatkozó törvények. Hitler úgy mészároltatta le az SA lázadó vezetőit ahogy Mózes leérve a hegyről meglátván az aranyborjút imádó követőit, a hosszú kések éjszakája mellett a kristályéjszaka is megtalálható az ószövetségben, amikor is az egyiptomi nép egyik reggelen arra ébred, hogy a raktáraikban található ételeik tönkre mentek. Hitlerrel ellentétben Mózes nem csak életükben mondott halálos ítéletet a melegek felett, de még haláluk után is örökké tartó kínzó fájdalmakra, pokolra kárhoztatta őket. S végezetül akárcsak Hitler, úgy Mózes is egy 10., utolsó, "végső" megoldás keretében jónak és elfogadhatónak találta egy nemzet fiainak lemészárlását. Még a gyors villámháborúk is benne vannak az ószövetségben. Most azt kérik tőlünk, hogy azt vegyük észre, hogy mennyire szörnyű Hitler fasizmusa és végső megoldása, de ne vegyük észre, hogy ezt a kiválasztottságra - árjaságra hamis nemzeti mítoszra hivatkozó nemzetszocializmust valójában teljes egészében Mózestől és az ókori Egyiptomból kölcsönözte?  

Vegyük észre együtt, hogy milyen mélyre süllyedtek mára azok a politikusok, amelyek már nem csak élő és élő ember között tesznek faji alapon különbséget, de még a holtak között is. Vegyük észre, hogy a sunyi fasiszta politikusok gyalázatos holtak között faji alapon válogató fasizmusa keltette életre újra Hitlert és faji politikáját.  

Ide vezettek minket a diktátorok és örültek által erőszakkal a társadalmakra kényszerített ordas vallási eszmék, amelyeket ti máig szent tanításoknak neveztek, és amelyektől továbbra is gyilkolni fogják egymást az emberek.

Mondjuk ki együtt, hogy a háború a holokauszt, emberek fegyverekkel a kezükben irtják egymást és azokat, akiknek ezekből a fegyverekből nem jutott. Aki nem fasiszta az nem válogat faji alapon sem az élők sem a holtak között, viszont aki kardot ránt kard által vész, a fasiszták pedig a fasizmus által. 

Címkék: pészah Motoros Adj Gázt Felvonulás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr515213478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.