Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Anyád a zsidó!

MasterMason 2013.01.13. 08:22

Pope.jpg

Szokták volt mondani, hogy kétféle zsidó ember létezik, a nagyon hülye meg a nagyon okos. A nagyon hülye zsidó azt mondja, hogy az isten fia megváltotta az ő bűnét szenvedéssel, és rögtön hozzá is teszi, hogy a Barabást kiáltó zsidókat ki kell irtani. Az okos zsidó pedig azt mondja, hogy esze ágában sincs elfogadni azt az égbekiáltó igazságtalanságot, hogy a bűnösök bűnét egy bűntelen váltsa meg szenvedéssel, hiszen azzal Barabást kiáltana. 

Persze a Barabást kiáltó mellét döngető buta zsidó még mindig nem érti, hogy miért vannak rablógyilkos bankárok és politikusok a feje felett, közben pedig isten segítségét kéri, hogy kiirtassanak a bűnös zsidók akik Barabást kiáltottak Róma helytartójának.

Hát szerinted miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért egy bűntelen szenved? Soha nem jutott még eszedbe, hogy feltedd a kérdést, hogy mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök feloldozásáért az egyetlen bűntelent áldozzák fel?! Tudod egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök bűneinek feloldozásáért, hogy miért?

Mert az égbekiáltó igazságtalanság!

Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért. Aki pedig elfogadja, hogy a bűntelen keresztáldozatával és embertelen szenvedésével a bűnösök bűnét meg lehet váltani, az a bibliai értelemben vett Barabást kiáltó zsidó.

Barabás rabló volt és gyilkos, és mivel a keresztény hívők Barabás bűneit oldozzák fel isten bűntelen fiának szenvedésével, így hát nem is maradt más ezeknek a Barabást kiáltó zsidóknak, minthogy rablók és gyilkosok vannak a fejük felett. Isten soha nem áldozna fel egy bűntelent (pláne nem a fiát) rablógyilkosok és egyéb bűnök feloldozásáért, isten világában a bűnösöknek kell felelniük a bűneikért nem pedig egy bűntelennek. 

Nektek Barabást kiáltó zsidóknak "a hazugság és az ördög a ti atyátok" nem pedig az isten. Az ördög kínálja nektek a bűntelen szenvedését a bűneitek feloldozásáért, miközben bibliai hazugságok tömkelegével mérgezi az elméteket. A keresztény emberekkel kiáltatnak még mai is Barabást Róma helytartójának, a rabszolgatartó császár, a pápa prelátusainak, és abban a pillanatban szabad prédává - zsidó rabszolgává válnak egy olyan világban, amelyben egy soha senki által nem látott lény és a rabszolgaság az úr. Csak nézd meg a pápa címerében azt a néger rabszolgát koronával a fején, a pápa a négerek vagyis a rabszolgák királya. 

A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgáknak és gyermekeiknek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

Olyan büntetést kérjetek hát a Barabást kiáltó zsidókra, amit hívőként el tudtok majd viselni. Bocsáss meg zsidó anyádnak és apádnak, mert úgy kiáltottak és kiáltanak még ma is Barabást, ahogy a keresztény anyád és apád tette-teszi. Becsapottan. Azért is bocsáss meg nekik, mert az a földönkívüli lény amit te istennek hívsz, az biztos nem fog. A keresztény hívők a Barabást kiáltó zsidók, s jutalmuk pedig az, hogy minden korban rablók és gyilkosok vannak a fejük felett.

Génkárosító méreg az iskolákban, hát ez a kötelező hittan.

 

Címkék: kereszténység Jobbik Zsidók Rabszolgaság

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr155009117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.