Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

A zsidózás és a jobbik az állampárt törvénytelen gyermeke.

MasterMason 2012.11.28. 08:14

Azt gondolnád, hogy politikusaink kihagynának egy nagyszerű alkalmat egy jó kis halottgyalázásra? Dehogy!

A nemrég kipattant újabb jobbikos botránynál már nem lehetett nem észrevenni azt, hogy egy tudatosan mértani pontossággal megszerkesztett akcióról volt szó. A magyar emberek nagy része eddig talán még észre sem vette, de a máig is politizáló állampárti politikusok megrendelésére, az egykori kommunista titkosszolgálat emberei az elmúlt években faji és vallási gyűlölet-bűncselekmények tömkelegét elkövetve, egy valódi és hamisítatlan koncepciós per keretében tudatosan terjesztették azokat az eszméket, amelynek köszönhetően 1956 után immár másodszor is hősök válhattak az állampárti politikusokból, és újabb 40 évre fasiszta bűnössé válhattak a magyar emberek gyerekei. Mindez ráadásként még egy igazi parlamenti halottgyalázásba is torkollt.  

A jobbik kizárta a soraiból Lenhardt Balázst mert feljelentette Szegedit.

Egészen nyilvánvaló, Lenhardt Balázs kizárása után szükség volt valamire a csak látszólag szélsőjobboldali pártnak ahhoz, amivel elkendőzheti majd azt, hogy el akarta és el is tusolta Szegedi Csanád Uniós pénzekkel és vesztegetésekkel történő visszaéléseit, és azt, hogy ennek kapcsán kizárta Lenhardtot. Természetesen ez a párt valóban gusztustalanul szélsőséges, de azt azért észre kell venni, hogy ez a párt valójában nem a zsidókat gyűlöli hanem a magyarokat, szándékosan okoz kárt Magyarországnak, tudatosan kelti rossz hírünket a világban, politikai megrendelésre szabotálja az egykori kommunista vezetőkkel és állampárttal szembeni ellenállást. 

halottgyalázás.jpg

Szemmel látható, hogy a két nagy párt az MSZP és a FIDESZ politikusainak is lételemük, a megmaradásuk záloga, hogy azoknak a fiataloknak akiknek már elege van belőlük, mindenképp és kizárólag csak fasiszta bűnösként bírálhassák őket. Micsoda kiváló alkalom volt ez a Gyöngyösi felszólalása arra, hogy politikusaink meggyalázva a kiirtottak emlékét, a biztos politikai védelem és a politikai túlélés reményében vehessék magukra azt a jelképet, amely másoknak a biztos halált jelentette. 

Hadd idézzek Dániel Péter egyik meghívottjától: "Sárga csillagban? A belem fordul ki tőletek!"

Tehát a jobbik kizárta képviselőjét, aki a jog keretei között próbált megoldást találni a valóban nagyon súlyosnak tűnő visszaélésekre. Feljelentést tett. Teljesen mindegy Szegedi származása, a bíróság előtt nem a származás számít hanem az, hogy Szegedi Csanád valóban vesztegetett és sikkasztott e Uniós pénzeket. A jobbiknak hívott párt pedig még annak a lehetőségét is elvetette, hogy vizsgálat indulhasson. Nehéz lenne azt bárkivel is elhitetni, hogy a jobbik faji gyűlöletből nem indított a Szegedi Csanád ellen eljárást. Persze hamar megtalálták a megoldást Lenhardt kizárása után, hogy a vallásból eredő zsidógyűlöletre rászoktatott fiatalokat visszaédesgessék és továbbra is fenntartsák az antiszemita-zsidóellenes párt látszatát. Gyöngyösi Márton kiállt és egy hatalmas piros pöttyös labdát dobott Dániel Péternek és a két nagy párt politikusainak is, akik aztán nem is haboztak a szépen megkreált politikai fleshmob részeként magukra tűzni a sárga csillagot, majd kiszaladni a Kossuth térre fasizmust kiáltani az egyébként Rosenfeld Mátyás-Singer Ernő egykori kommunista vezetők még ma is politizáló pártitkárai (Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás) által fémjelzett jobboldal ellen. Akik nem is olyan régen egyébként, még a saját pártvezetőik voltak.  

A zsidózás és a jobbik az állampárt törvénytelen gyermeke.

Két célja volt valójában a Gyöngyösi Márton akciójának, egyrészt fenntartani azt a hamis látszatot, hogy ők zsidóellenesek, ami egyértelműen nem igaz hiszen akkor nem zárták volna ki Lenhardtot, a másik és legfontosabb cél pedig valójában az volt, hogy azt a hamis látszatot tartsák fent, hogy itt Magyarországon és főként a fiatalok között terjed a zsidóellenesség és a zsidó közösséget üldözik. Ami egész egyszerűen így ebben a formában nem igaz. Nem terjed a zsidóellenesség hanem terjesztik, méghozzá azok akiknek aljas halottgyalázó politikai szándékoktól vezérelve szükségük van rá: Az egykori állampárti politikusok. Azok akik ma az Mszp-ben és a Fideszben ülnek tevékenyen vettek és vesznek részt abban, irányítják azt a folyamatot ami biztosítja számukra a politikai túlélést, csak a holtakat meggyalázva fel kell venni egy sárga csillagot és az elmúlt 60 és 20 év ellenére hősökké is váltak, védve lesznek. Ráadásul zsidónak is látják majd őket, így legalább ha jön a magyar lázadó kölyke, akkor ennek az aljasul gusztustalan halottgyalázó koncepciós pernek köszönhetően a fasizmusára hivatkozva rá tudja majd húzni a vizes lepedőt. Erre kellett eddig is a jobbik látszat zsidóellenessége, és erre kellett nekik a kuruc infó és a holokauszt tagadás is. Azokat akik még nem estek a fasizmus bűnébe zsidóként üldöztetik, akik pedig már hibáztak, azokat pedig egy életre megfoszthatják az alapvető állampolgári jogaiktól, attól: 

Hogy beleszólhassanak a politikába.

Természetesen ettől még nem lesz vállalható sem a jobbik, sem pedig Adolf Hitler eszméje, pedig szemmel láthatóan nagyon szeretnék azt az állampárti politikusok, hogy újra meg újra a szándékosan kreált hivatkozásra lehessen a lázadásokat leverni, elfojtani. 

Nincs baloldal és sajnos nincs valódi politikai ellenzék sem!

Beszéljünk még egy kicsit a fasizmusról, és ezekről a csúnya zsidó vérvádakról: Tény, hogy egy idegen vallási állam azt hirdeti, hogy a zsidók alantas és aljas ösztönöktől vezérelve megölték isten fiát majd összeesküdtek a világ ellen, hogy uralják azt. Na most biztos csak a véletlen műve lehet az, hogy amit az egyik percben a politikusaink még szentnek és a szabad vallásgyakorlás részének neveznek, az a második percben hirtelen valami csoda folytán fasiszta és üldözendő eszmévé válik számukra és a terjesztőik a papok számára is. Most akkor vérvád e az az újszövetségi tanítás, hogy a zsidók tudatosan ölték meg isten fiát és összeesküdtek a világ ellen, vagy sem?

Persze amíg a szádba adják addig szabad vallásgyakorlás, de onnantól már egy törvénytelen koncepciós per része.

Az antifasizmus egyik leghangsúlyosabb és egyébként is nagyon helyesen hangzó de sajnos valódi tartalom nélküli üzenete ma az, hogy emberirtó múltú szervezettekkel ne lehessen nyíltan közösséget vállalni. Rendben, legyen így! A probléma azzal van kedvesnek nem nevezhető képviselő urak és hölgyek, kedves antifasiszták, hogy Hitlerrel ellentétben a Pápák nem csak szóban, hanem írásban is adtak utasításokat emberirtásra, olyan emberek legyilkolására, aki nem fogadták el azt, hogy olyan tanítást kényszeríthessenek a gyerekeikre, ami hosszútávon rosszindulatú génmódosítással taszítja rabszolgaságba a nemzetüket:

Rosszindulatú génmódosító rabszolgatanok, zsidógyűlöletbe csomagolva.

Biztos nem véletlen nem lázadnak ellene a politikusok a nagyon súlyos zsidó vérvádak ellenére sem. Tehát, akkor itt van az amit mi antifasizmusnak hívunk, s miközben azt hirdeti, hogy emberirtó múltú szervezetekkel demokratikusan gondolkodó emberek számára nem vállalható közösség, közben kettős beszédet alkalmazva egy olyan rovott múltú szervezetet támogatnak, amely 9 millió nőt boszorkányságra, és több millió férfit pedig eretnekségre hivatkozva gyilkolt és vadászott le. Ráadásként pedig mintha ez nem lenne elég, még ez a szervezet "jegyzi" a valaha volt legsúlyosabb vérvádat is, amit egy nemzet ellen meg lehet fogalmazni.

Egészen nyilvánvaló a konklúzió:

Amennyiben a politikusoknak semmi problémája azzal a nagyon súlyos vérváddal amit a katolikus egyház terjeszt, de közben pedig a katolikus papokkal összekacsintva egy és ugyanazon tanok miatt a fasizmusra hivatkozva akarja a magyar emberek gyerekeit kirekeszteni a politikából, akkor a politikusok (vagyis az állam) valójában vallási gyűlölet bűncselekményt követnek el, egy valódi vallási-politikai koncepciós perben vesznek részt. Természetesen csak a mesékben létezik szabad vallásgyakorlás, ami az egyik percben még szabad vallásgyakorlás volt, az a második percben már egy jól megkreált koncepciós per és fasizmus.

Sajnos az is tisztán látható, hogy az antifasisztáknak nem a vallási gyűlölettel vagy a vérvád valódi terjesztőivel van problémájuk, hiszen kimondottan a vérvád valódi terjesztőivel a papokkal karöltve lépnek fel azok ellen akik magukévá teszik ezeket a tanokat. A politikusoknak az áll érdekében, és kézzelfogható politikai és anyagi haszna származik abból, ha az egyház által terjesztett vérvádról és arról a vállalhatatlan múltról hallgasson. Azt mondják a magyar népet bűn terheli a zsidók ellen elkövetett népirtás miatt, de majd akkor, ha előtte megbeszéltük, hogy a pap bácsiknak miféle bűneik vannak és melyik bolygóról jöttek. Mert egészen véletlenül, ezeknek az embereknek semmi de semmi bajuk azzal a szervezettel, ami a nagyon súlyos vérvádat hirdetve előkészítette és irányította az évszázadok óta tartó népirtást, és nem csak a zsidók ellen elkövetett népirtást. Egy népirtó emberirtó múlttal rendelkező szervezet törvénytelenül van jelen az államban.

Ezért volt, és lesz újra meg újra népirtás.

A politikusok számára a magyar nép múltja az bűnös ugyan, és szembe is kéne vele nézni, de az egyház múltja és az a rettenetes vérvád az nem bűn, és azt még megemlíteni sem szabad. Nem érdekes? Sőt, ha a valaha volt legsúlyosabb vérvádat hirdető emberirtó múlttal rendelkező szervezetet megvádolod a bizonyíthatóan elkövetett népirtásaival, akkor rögtön nem akar szembenézni a múlttal, és feldolgozni azt.

Címkék: parlament diktatúra Jobbik Csillag Fasizmus Állampárt Sárga

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr674930955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.11.28. 17:27:21

"Tény, hogy a kereszténynek csúfolt vallás azt hirdeti, hogy a zsidók alantas és aljas ösztönöktől vezérelve megölték isten fiát majd összeesküdtek a világ ellen, hogy uralják azt."

A tény az, hogy a kereszténység ilyet NEM hirdet.

MasterMason 2012.11.28. 17:37:54

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Az a tény, hogy nem olvastad még azt a könyvet.

MasterMason 2012.11.28. 17:41:32

Külön fejezet tárgyalja azt is, hogy az a "tiszteletre méltó" amúgy megszálló Római Pilátus, milyen könyörületes akart lenni, de ezek a csúnya zsidók nem hagyták. Ők inkább egy aljas gyilkost választottak, és a szegény ártatlan bárányt akarták elveszejteni, sőt még a menet közben is köpködték kinevették isten fiát. Stbstbstb.

trolologuyy 2012.12.02. 23:15:49

@Free-Press attol meg h le van irva h mit csinaltak a zsidok,az NINC benne hogy micskos aljas zsidok. Csak a tortenet, s azt mindenki ugy ertelmezi ahogy akarja. Te keresztenyutalo paraszt

MasterMason 2012.12.03. 22:28:13

@trolologuyy: Biztos te is kevered a rabszolgaságot a szabadsággal. Tudod miért olyan szar a világ? Mert az egyház által terrorral az emberekbe vert hamis tanítások a 10. generáció után elkezdtek beépülni a génjeinkbe és rossz tulajdonságokká váltak, azért nem tudnak az emberek a pénzel bánni, azért nincs hozzá érzékük (és azért van másoknak) mert a pénzt eleve bűnös dologként kezelve nem racionális eszköz illetve pénzhasználatot tanultak az elődeink. Több tíz generáció nőtt fel a hazug tanításon, és a hosszan tartó hamis tanítással történő rosszindulatú génmódosításnak köszönhetően az egyik legfontosabb készséget vette el az egyház a pénz démonizálása által. Hiszékeny, mindent eltűrő, megbocsájtó, pénzhez nem értő rabszolgákat neveltek az emberekből az erőszakkal-terrorral rájuk kényszerített hamis vallási tanítással. Ennek köszönhetően egy embertelenül kegyetlen rabszolgatartó-kaszt minden korban és időben egyre csak gazdagszik, miközben fényűző körülmények között élve sanyargatják a rosszindulatú génmódosítástól védekezésre képtelen embercsoportokat.

A hívő ember megvakított rabszolga - "fehér-néger", s mint a kutyákat úgy "idomították" őket, hogy minden korban jó kezes és kiszolgáltatott rabszolgák váljanak belőlük. Ehhez kellett a hamis vallási tanítás, rosszindulatú génmódosítás. A rabszolgaság ellen lázadó embereket a papok koncepciós perekben megölték, a szófogadó szolgalelkű hívők pedig eltartották rabszolgatartó uraikat.

Az újszövetség a rabszolgák könyve.

A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgák gyerekeinek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

Az egyház a hamis vallási tanításokkal tudatosan alapozta meg a ma látható bankrendszert és a következő generációk szenvedését is. Ezek a hamis tanítások tehetőek felelőssé az igazságtalan társadalmi egyenlőtlenségekért, azért, hogy még ma is 1%-ék rendelkezik a javak több mint kétharmada felett. Hamis tanítással rosszindulatú génmódosítással az uralkodó osztály már nagyon régen kiirtotta a pénzel való gondolkodást a hívőkből, a rabszolgákból. A társadalmakra kényszerített hamis világkép és méreg, rosszindulatú génmódosítás akadályozza még ma is a rabszolgák gyerekeit a tisztánlátásban. A valóság luxus és nem mindenkinek megengedett, a rabszolgák (a hívők) nem élhetik meg szabad emberként a valóságot. Míg az elvágott torkú hívő emberek gyerekei egy rájuk kényszerített nem létező virtuális világban szolgaként kóborolnak, addig a választottságára hivatkozó rosszindulatú génmódosítás alól kezdettől védelmet élvező uralkodó osztály tagjai sorban kaphatják a különböző díjakat és érhetnek el hihetetlennek tűnő sikereket az üzleti életben is.

Csak nézd meg azokat a kastélyokat amelyekben a bárok, grófok uralkodtak és egyből rájössz, hogy amit ma a világban látsz az nem egy új, hanem a régi világrend.

Szerinted miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért a valaha élt egyetlen bűntelennek kell szenvedéssel fizetnie?! Hol van abban bármiféle igazságosság, ha a bűnösök bűnéért az egyetlen bűntelen szenved? (Jézus) Emberek, nem érzitek mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök bűnéért a valaha élt egyetlen bűntelen szenvedett?! Tudjátok egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök feloldozásáért, hogy miért?

Mert az égbekiáltó igazságtalanság!

Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért! És tudod amíg ti azt a szerencsétlen valaha élt egyetlen bűntelent gyalázzátok azzal, hogy megváltotta a ti meg mások szaros bűneit olyan embertelen szenvedéssel, addig ne is csodálkozzatok azon, ha rabló bankárok és gyilkos politikusok vannak a fejetek felett. Tudod amikor elfogadod, hogy a valaha élt egyetlen bűntelen keresztáldozatával saját és mások bűnét meg lehet váltani, na látjátok olyankor Barabást kiáltottatok. S mivel Barabás rabló volt és gyilkos, így hát nem is marad más a keresztény hívőknek csúfolt Barabást kiáltó rabszolga zsidóknak, mint amit a világban évezredek óta láttok, hogy rablók és gyilkosok vannak a fejetek felett.
Válasz erre Moderál