Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Gyöngyösi Márton Schindler listája.

MasterMason 2012.11.27. 02:35

Gyöngyösi-listája_1.jpg

Alighogy a jobbiknak hívott gittegyletet Lenhardt Balázs gyakorlatilag a nullával tette egyenlővé, a szélsőjobboldali fasiszta nézeteket valló "izraeli likud testvér-testvérpártjának" megint egy nagyon olcsó kényszerigazolásra volt szüksége.

Mekkora magyar hazafi vagy te Gyöngyösi Márton, te aztán jól megmondtad a csúnya zsidóknak megint, bár hozzá kellett volna tenni ehhez a listához azt is: "Titeket jobbikosokat valóban érdekel egy ilyen lista, csak a Szegedi Csanád ellen ne lehessen feljelentést tenni."

Gyöngyösi Márton Schindler listáján Szegedi Csanád volt az első. 

Látjátok, ez a Vona Gábor és antiszemita pártja ebben a nagy fajgyűlöletében már egészen odáig jutott, hogy színtiszta faji alapú gyűlölettől vezérelve nem akarnak Szegedi Csanád ellen büntető feljelentést tenni, méghozzá a jobbiknak csúfolt legrosszabb párt vezetésével együtt. Persze most aztán a 8 bites agyú jobbikosoknak kellett valami olcsó kényszerigazolást adni.

Csak azt a látszatot akarja fenntartani a nagyon súlyos fajgyűlöletétől vezérelve pénzügyi visszaéléseket eltusoló, meg amúgy is kurva olcsó párt és elnöke, hogy ők aztán majd fellépnek a "Szegedi Csanádok ellen." De először meg akarják őket találni. Érted már? Mivel a jobbiknak nincs ilyen listája, így nem tudják ki zsidó meg ki nem. Azért kell nekik egy ilyen lista, hogy el tudják dönteni Szegedi rajta van e, mert ha igen, csak akkor kell majd feljelenteni. 

És már látom is az olcsó címlapokat: "Odáig jutott ez a zsidóellenes antiszemita párt, hogy már faji megfontolásokból teszi ki a pártból a szűrét azoknak, akik Szegedi Csanád pénzügyi visszaélései miatt feljelentést mertek tenni." Persze, hogy nem ezt fogják írni a lapok, mert hiába is ez az igazság, de ezzel mégsem lehetne félelemben tartva "gyilkos nácikkal" rákényszeríteni a választókat arra, hogy elfogadják: Azért az elmúlt 20 év, a rablóprivatizáció, az olajbűncselekmények, a robbantgatások és a 800 évre titkosított iratokkal együttvéve is igazi demokrácia és jogállam volt.

Csak amíg nem jöttek ezek a gyilkos nácik, na látod addig nem is vetted észre!

Sőt, Schmuck Andor most elmagyarázza, hogy csak most jelent meg a fasizmus a parlamentben, ezzel belecsapva a régóta a csapban száradó szarba, ami a melegen tartástól azért még most is csak úgy fröcsköl. És ez a mindennek a legaljából való politikus alkat pofátlanul még a "katolikus hitére hivatkozik az antifasizmusa közben." Mert hát bezzeg az nem vérvád, akárcsak a Juhász Petikének, hogy a zsidók megölték az isten fiát és aztán összeesküdtek még a világ ellen is, nem bazmeg, ez valójában nem is fasizmus, ez csak egy koncepciós per része! Bizony. Tudod mi tényleg antifasiszták vagyunk, csak máig hirdetjük a valaha volt legsúlyosabb vérvádat amit egy népre rá lehet zúzni, aztán azokra a vallási tanokra hivatkozva amit az egyik percben még szentnek neveztek, és a szabad vallásgyakorlás címén adták a gyerekeitek szájába, csodával határos módon a másik percben már fasizmussá válik és arra hivatkozva egyben le is taszíthatják őket! Anyádat. De tudjátok, azért ha nekem kiirtották volna a családomat egy haláltáborban, miközben lenne egy olyan könyv, amelyben ilyen súlyos vérvád volna az én népem ellen mint a bibliában, hát én bizony felszólalnék ellene.

Te vajon miért nem szólalsz fel az ellen Dániel Péter? 

Milyen kurva olcsó ez a színjáték mindenki részéről az valami egészen döbbenetes, és ilyen olcsón "odavetett aprópénzzel" meg lehet etetni ezeket az agyatlan zombi tömegeket, amit a jobbikos vezetők hazafiaknak, a baloldaliak pedig demokratáknak csúfolnak? A fideszesekről meg ne is beszéljünk, azokat ha kirabolják a sarkon akkor azt hiszik nyugdíjjárulékot fizettek. 

Címkék: Márton Gárda Balázs Gyöngyösi Lenhardt Zsidólista Héber

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr414927521

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül 2012.11.27. 09:24:06

Három idézet, amelyek ezúttal nem kioltják, hanem erősítik egymást.  Amennyiben mi lennék a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mi most nagyon azt szeretnénk, hogy a tegnapi döntésünk után ne rólunk szóljon minden kül- és belföldön egyaránt. Amen...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.