Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Egyenes beszéd: Hát ez Kálmán Olga "antifasizmusa".

MasterMason 2012.10.31. 06:53

Az-antifasizmu.jpg

Sajnos ellenzéki gondolkodóként kell azt megállapítanom, számtalan alkalommal megtörtént már, hogy Kálmán Olga tudatosan és módszeresen szelektált, de Jeszenszky Géza esete talán egy új fordulatot hozhat majd az antifasizmusnak nevezett jelenség és az arra való hivatkozások tekintetében is.

Létezhetne annál súlyosabb vérvád, hogy a zsidók megölték isten fiát?

Persze értem én, ez a nagy "fasizmus elleni küzdelem" mindig csak addig tart, amíg nem teszed fel az igazán kényes kérdéseket. Se a jobbik, se Adolf Hitler, soha senki a büdös életben nem fogja tudni űberelni a vallás által megfogalmazott vérvádat, és a képmutatás netovábbja, amikor világszerte egyházi vezetőket tüntetnek ki antirasszista és antifasiszta díjjakkal, majd a díjak átvétele után visszatérve a templomba tovább hirdetik a valaha megfogalmazott legsúlyosabb vérvádat.

Azok tetszelegnek ma leginkább az antifasiszta szerepekben, akik amúgy a létező legsúlyosabb vérvádat is hirdetik, és persze azokat az egyházakat tartják erkölcsi példának, amely a "zsidó-veszélyre" való hivatkozás közepette egy aljasul ordas eszmére hivatkozva több tíz millió embert kiirtott. Persze eszem ágában nincs megvédeni a Jeszenszky Gézát vagy azt amit a könyvében állított, engem csak az érdekel, hogy milyen érdek mentén szelektálunk a vállalhatatlan nézetek, előítéletek és vérvádak között. Mitől vállalható Kálmán Olga számára az egyik és mitől nem a másik, miért beszél az egyikről és miért hallgat a másikról? 

Vajon Kálmán Olga mennyire lehet elkötelezett "antifasiszta", amikor a valaha volt legsúlyosabb vérvádra papként és lelkészként is felesküdő Donáth Lászlónak ad át Radnóti díjat? Vagy képzeljük el azt, hogy Kálmán Olga felteszi a kínos kérdést Erdő Péter bíborosnak, ha ön szerint nem fér össze a kereszténység az antiszemitizmussal akkor vajon miért hirdetik, hogy a zsidók miután megölték isten fiát utána még összeesküdtek a világ ellen is? Persze Olga ilyen kérdést nem fog feltenni, mert nem szabad neki, nem azért fizetik.  

Egészen nyilvánvaló kell legyen minden gondolkodó ember számára, ha olyasvalakik hirdethetik a világban az "antifasizmust" és a fasizmus elleni küzdelmet, akik mindeközben még a valaha volt legsúlyosabb vérvádat is magukénak vallják, nem mellesleg pedig több tíz millió halott van már a hátuk mögött, akkor azért ott valami nagyon nincsen rendben.

Mivel kezdődött a keresztény vallás? Minden ember bűnös.

Mivel kezdődik az antifasizmus, a nemzet amelybe születtél bűnös... Mutasson nekem valaki egyetlen antifasiszta embert, aki tiltakozna az újszövetségben megfogalmazott legsúlyosabb vérvád ellen? Hát persze, hogy azok az egyházi vezetők hivatkoznak legfőképp a magyar nemzet zsidók ellen elkövetett bűnére, azok riogatnak a két lábon járó patás ördöggel akik a legsúlyosabb vérvád hirdetése mellett az elmúlt 2000 évben szervezetten és szisztematikusan irtották Európa lakosságát, szabotálták a társadalmakat a tudományt és minden mást. A papok egyik fele hirdeti-életben tartja a vérvádat, a másik fele pedig nemzetközi "antirasszista és antifasiszta" díjakkal teletömve taszítják le az általuk hirdetett érdek és jogtalan vallási eljárás részeként hol szentnek, hol pedig szélsőségesnek nevezett vallási tanok áldozatait. Ennek a mi Kálmán Olgáknak meg fel sem tűnik, vagy ha mégis eszébe nincs beszélni arról, hogy az a szervezet amelyet egyháznak hívunk az olyan súlyú bűnökkel és olyan rettenetes múlttal rendelkezik, amely mellett amúgy Hitler halálosztagai és a nemzetiszocialista párt tagjai is csak kezdő kiscserkészeknek tűnnek.

Nagyon oda kell figyelni, nehogy náci veszélyre való hivatkozás közben irtsák tovább Európa lakosait a papnak csúfolt xenomorphok! A történelem rá a bizonyíték, hogy a legszebbnek tűnő eszmék hirdetése közben lehet a legjobban népet irtani. Eddig is a szegény Jézuskára, szeretetre, meg a "jóságos és kegyelmes" istenre hivatkozva gyilkolták és kínozták az embereket. 

Kedves Kálmán Olga, tehát akkor ugye többé az ATV nem hirdet majd a műsoraiban olyan eszméket és vallásokat amelyben egyébként a valaha volt legsúlyosabb vérvád is szerepel? Ugye Robert Pattinsont is azonnal letiltják hiszen ön szerint az vállalhatatlan, hogy nemzeteket bármiféle vérvádakkal illessenek? Ugye soha többé egyházi személyeket nem engednek a tv és a közélet közelébe, hiszen miféle múltú szervezettel vállalnak közösséget és miféle vérvádat hirdetnek? Kálmán Olga egy olyan tv csatorna műsorvezetője, ahol a csatorna dolgozói a Németh vagyis náci Sanyi bácsival karöltve napi rendszerességgel tesznek hitet egy egészen elképesztő vérvád mellett, és egy több tíz millió embert kiirtó szekta múltjával vállalnak nyíltan közösséget. Kálmán Olga valójában számító és pénzért bármire kapható riporter, akinek rendszerint csak akkor van problémája bármiféle vérvádakkal, ha az illető nem a saját politikai táborához tartozik vagy ha jól megfizetik érte. Aki a legsúlyosabb vérvádakat és legelvetemültebb eszméket (monoteista-vallásokat) elutasítja az ugye szélsőséges, akik pedig a történelem legvéresebb tömeggyilkos szektájának tagjaiként a valaha volt legvérmesebb várvádakat hirdetik, és több millió ember kiirtását irányító szervezetekkel vállalnak közösséget azok pedig antifasiszta és antirasszista hősök?!

Na ne már!

Nem, nem létezik antifasizmus kedves Olga, kicsit átköltve kicsit átcsomagolva ugyan, de az antifasizmus az ugyanaz az a régi-új emberirtó eszme a monoteista vallás, és persze a máig működő "szent" inkvizíció meg egy nemzetek ellen zajló koncepciós per jogtalan ítélete, ami a vallási tanoknak megfelelően megint emberirtásba fog torkolni:

Excommunicatio-Kiközösítés. A vallási elöljáró személyek törvénytelen eljárása a magyar közösséggel szemben, amelynek célja tudatosan olyan vállalhatatlan eszmék terjesztése, ami után az általuk hirdetett vállalhatatlan nézetekre hivatkozva faji-nemzetiségi-vallási alapon rekeszthetnek ki törvénytelenül embercsoportokat, személyeket a politikából-közéletből. Ez az antifasizmus ma, aljas szándékból előre megfontoltan az egyház és vallási személyek által a magyar közösség ellen elkövetett faji-vallási-politikai inditatású bűncselekménye:

"Szellemi kerékbetörés", sanyargatás.  

Vagy az alkotmány és törvények értelmében közösség elleni uszítás és a kollektív bűnösség hirdetésének vádjával eljárás alá vonnak minden papot, a múltban, a jelenben is zajló törvénytelen tevékenysége és a vállalhatatlan nézetek terjesztése miatt teljesen kirekesztik az egyházi személyeket a közéletből, politikából, az igazságszolgáltatás rendszeréből, vagy minden más esetben nincs joguk fasizmus elleni küzdelemről beszélni, arra hivatkozni, és nincs joguk kiközösíteni a vallási tanoknak áldozatul esett magyar embereket és gyermekeit. 

inquisition.jpg


Címkék: díj ATV Kálmán Géza Radnóti Olga Fasizmus Jeszenszky Antifasizmus

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr844880408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NEM Jeszenszky védelmében! 2012.11.02. 11:42:09

Nagyon divatos dolog lett a volt külügyminiszter ekézése.Az indexen napokig voltak címlapon az őt elítélő blogok. Nem védeni akarom, mert nem ismerem, nem tartom egy különösebben rokonszenves arcnak és ami a legfontosabb: ÉN SEM OLVASTAM az írását.Tal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.