Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Kanada nem fasiszta.

MasterMason 2012.10.22. 02:28

Welcome-To-Canada.jpg

Az Origó a kanadai határőrizet (CBSA) felderítési jelentéstervezetére és a CBC News televízióra hivatkozva nemrégiben azt állította, hogy a Magyarországról érkező roma menedékkérők jó része csalással és kisszerű bűnözéssel igyekszik pénzt szerezni.

Egészen nyilvánvaló, hogy a világ egyik legdemokratikusabbnak és leginkább előítéletmentesnek tartott országának hatóságai nem fasizmusukról híresek. Ez a jelentés pedig valójában pofon minden magyarországi politikusnak és nagyon jól rávilágít a problémákra. Két "eszme" körül csoportosulnak ma a pártok Magyarországon, az egyik csoport azt állítja, hogy nincs szervezett bűnözés a roma közösségen belül, a másik csoport pedig azt, hogy van, és egy valós problémára ráépülve szándékosan rossz-önsorsrontó válaszokat adnak.

Van szervezett roma bűnözés, és ez a BBC dokumentum filmje óta nem titok.

A látszólagos politikai "megosztottság" egyik problémájának is kulcs eleme, hogy az egyik politikai csoport folyamatosan letagad és szőnyeg alá söpör minden létező problémát, míg a másik fele ugyan megnevezi, de aljas módon arra használja azt fel, hogy el tudja fogadtatni és el tudja hitetni az emberekkel, hogy csak olyan megoldás létezik a felmerülő problémákra, amelynek alapkövetelménye egy Hitlerhez hasonlóan tejhatalmú felhatalmazással rendelkező vezér vagy diktátor, és egy olyan eszme, amely kizárólag a korlátlan hatalom megszerzéséről-megőrzéséről szól. 

Emlékezzünk csak vissza kicsit a Jobbik és a Kuruc-infó tevékenységére:

Sokak számára egészen nyilvánvaló volt már az elején, hogy mi volt a valódi feladata a Jobbiknak. Valóban voltak olyan próbálkozások Magyarországon, amelyek arra irányultak, hogy Izrael államát és politikusait még kulturált jogos kritikával se lehessen illetni. Ahhoz pedig, hogy a magyar emberek még kritikával se illethessék az Izraeli politikusokat és az Izraeli államot, ahhoz szükségük volt és van egy olyan csoportra, amely a problémák megnevezésével együtt tudatosan zsigeri gyűlöletet és indulatot szít. Természetesen nem véletlen szállt be a légtérbe anno azaz Izraeli repülő, nem véletlen tett olyan kijelentést az Izraeli miniszterelnök, hogy felvásárolják Magyarországot, és az sem volt véletlen, hogy Feldmayer Péter azt találta mondani:

"A Magyarországi zsidóknak saját magukat kéne eltartaniuk."

Feldmayer Péter tudta nagyon jól, hogy akik utánaismétlik majd az ominózus mondatot, azokra a világ valaha élt leggonoszabb és legsátánibb emberének árnyéka, a holokauszttagadás, és a kuruc infó nem túl dicső fénye vetül majd. Nagyon jól látszik, hogyan használnak és áldoznak fel a politikusok valós társadalmi problémákat alantas politikai céljaik megvalósítására. Magyarországon szándékosan teremtették meg a lehetőségét annak, hogy a fasizmusra-szélsőségességre hivatkozva élve temethessék el a kritikákat, és egyéb más fontos problémák megoldásának lehetőségét is. Bele kellett és bele akarták égetni az emberek elméjébe azt, hogy aki kritizálja Izraelt vagy az Izraeli politikusokat, netán a romák társadalmi szociális és egyéb gondjait előtérbe hozza, az biztosan a Hitlert éltető Kuruc infós-holokauszttagadó-antiszemita csoporthoz tartozik. Azért élteti Hitlert a jobbik és a kuruc infó, látszólag azért tagadják a holokausztot is, hogy bárki aki jogos kritikával merné illetni Izraelt, vagy megoldásra váró valós társadalmi problémákat fogalmazna meg, azokat a problémával együtt a szándékosan kreált amúgy hamis és sunyi hivatkozással élve temethessék el. 

Ez a kanadai jelentés valójában azt tartalmazza, hogy hazudik a baloldal is. 

A baloldal egy nagyon súlyos társadalmi problémákkal terhelt országban a valós problémák semmibevételével, egy továbbra is megosztott ország fenntartásán fáradozik. Nézzenek szembe a tényekkel, vagyis a kanadai hatóságok állításaival. Persze erre akár azt is mondhatnák csak éppen senki nem hinné el, hogy most már a kanadaiak is fasiszták? A jobbik állításai ellenére pedig nincs szükség a problémák megoldásához sem Hitlerre, sem pedig egy olyan államformára, amely korlátlan hatalommal ruházza fel a politikust. Vajon kiknek és milyen szándékból állt érdekükben összekötni ezeket a nagyon fontos társadalmi kérdéseket a fasizmussal és Hitlerrel? Mint annak idején 1956-ban, úgy most is ezt követelte az egyszer már jól bevált aljas politikai pártérdek. A végkövetkeztetés valójában az, hogy a jobboldal a valós és létező problémák megoldásának hamis ígéretéért cserébe tejhatalmat és a szabadságodat kéri, a baloldal pedig minden jogos kritikát és valós problémát a jobbik és kuruc infóra való hivatkozással próbál semlegesíteni illetve démonizálni azt.

Ahogy az a régi és nagyon "demokratikus" állampárt eszköztárához olyan jól illik. 

Addig lesz államilag(!) szervezett bűnözés és addig nem lehet majd beszélni róla, addig tart majd ez a politikai abuzió amíg bele nem fáradsz és el nem fogadod, hogy azok akik 40 éven keresztül a fasizmusra hivatkozva tarthattak fent diktatúrát, most majd a zsidókra hivatkozva tegyék ugyanezt. Ezeknek teljesen mindegy, hogy szocialista vagy fasiszta képében lehet e diktatúrát csinálni, valójában egyetlen dolog érdekli őket, a korlátlan hatalom! Aztán ha elhiszed, hogy egy párt és egy ember korlátlan hatalma segíthet majd megoldani a problémákat, akkor egyik nap "zsidóként ébredsz" mégpedig egy olyan országban, amelyben Singer Ernő és Rosenfeld Mátyás egykori pártitkárai a nácik! 

Kösz, nem kérek belőle! 

Címkék: Kanada Diktatúra Cigányok Bűnözés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr24861993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.