Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Kertész Imre eszköz.

MasterMason 2012.10.12. 18:33

mtv.jpg

Továbbra is folyik az olcsó filléres színjáték a kormány és ellenzéke részéről, ennek a színjátéknak az alap feltétele és követelménye, hogy az egykori állampárti politikusok náci-zsidó kérdést csinálhassanak a politikából.

Nem az a kérdés, hogy magyar e Kertész Imre, az a kérdés mikor esik le az embereknek, hogy a köztévé és egyéb jobboldali sajtóorgánumok tudatosan politikai megrendelésre támadnak folyamatosan zsidó származású embereket, hogy folyamatosan tiltakozásra kényszerítve őket Orbán Viktor ezáltal igazolhassa híveinek, hogy az ellenzéke a zsidók, ők pedig a magyarok. Az a cél, hogy a zsidó emberek folyamatosan tiltakozzanak, hogy ezáltal egy hamis képet fessenek a jobboldali szavazóknak. Szó nincs arról, hogy Orbán Viktor fasiszta lenne vagy hogy utálná a zsidókat, csak eszközként használja fel a magyarországi kisebbségeket mert szereti a hatalmat, akárcsak a körülötte lebzselő egykori mszmp-s vezetők. A szintén mszmp-s politikusokból válogatott ellenzék pedig tudatosan adja Orbán alá a lovat.

Ez a Suchman Tamás által meghirdetett nagykoalíció.

A kormány szándékosan zsidó érdekeket és érzelmeket sért, a látszat ellenzék pedig kisajátítva az ellenzéki szerepkört ezekre a sérelmekre hivatkozva kizárólag zsidó embereket engednek felszólalni és kizárólag csak a "nácizmus és fasizmus" ellen. De valójában nincs itt semmiféle fasizmus, hiszen Gerő Ernő alias Singer Ernő vagyis egy zsidó származású politikus még ma is élő és politizáló cimborái Pozsgay Imre és Szűrős Mátyás fémjelzik a jobboldalt. Bolsevik terror van, a bolsevik terror lényege pedig az, hogy azok akik 40 éven keresztül a fasizmusra hivatkozva idegen nemzet katonaságával tartottak fent diktatúrát, azok ma már nem átallnak lezsidózni a lázadó magyar embereket sem a hatalom megtartásáért, ahhoz pedig, hogy lezsidózhassák lezsidóbérencezhessék ezeket a lázadó magyar embereket, ehhez szükség van a látszat ellenzéki fasizmust kiáltó emberek folyamatos nácizására is.

Valójában azok zsidóznak ma hatalmi érdekből akik 40 éven keresztül náciztak. 

A Szűrös Mátyás és Pozsgay Imre féle egykori állampárti politikusok és ügynökeik próbálják a 60 év szabad-rablás után megosztva tartani a nemzetet, azt a képet sugározza a kormány két vén bolsevik tanácsára hallgatva, hogy aki nem minket támogat az zsidó és zsidó érdekekért küzd. Kertész Imre és a magyarországi zsidó kisebbség nem áldozata a mai kormánynak csak eszköze. Nincs joga kisajátítani az ellenzéki szerepkört a magyarországi zsidó kisebbségnek, hiszen a valódi áldozatok ma azok a magyar emberek, akiket a látszat ellenzék aljas és álszent magatartása miatt kirekeszthetnek még az ellenzéki oldalról is. Fasisztaként és vagy zsidóként engednek lázadni,  és mind a két esetben a bűnösség látszata vetül a lázadó állampolgárra. Vagy deklarálod a zsidó ellenességed, hogy náci bűnösként taposhassanak el, vagy lezsidózva terrorizálnak. Nem véletlen, hogy a  magát demokratikusnak meghatározó ellenzék kizárólag csak fasizmust enged kiáltani, miközben egészen nyilvánvaló, hogy Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás által jegyzett jobboldal nem lehet fasiszta, hát Singer Ernő (Gerő) és Rosenfeld Mátyás (Rákosi) egykori pártitkárai hogyan lehetnének fasiszták?

Ezt a kérdést valamiért nem szabad feltenni a "demokratikus" ellenzéki oldalon. 

Nincs valódi ellenzék, tudatosan és hazug módon fasisztázák le az egykori állampárti politikusokat, hogy lezsidózhassanak téged ha nem akarsz fasisztaként lázadni. Tudják nagyon jól a magukat ellenzékinek kiadó személyek, hogy Singer és Rosenfeld egykori pártitkárai nem lehetnek fasiszták. A látszat ellenzék egyik felének az a feladata ebben az aljas játékban, hogy zsidóként tüntesse fel az Orbán kormány ellen lázadó embereket, a másik fele pedig mindeközben megpróbálja a fasizmust a lázadó emberek szájába adni. Nem volt véletlen az sem, hogy Szegedi Csanádék Hitler szavait próbálták a szánkba adni. Szegedi Csanád, akárcsak az állampárti politikusok tudták és tudják nagyon jól, hogy a kirabolt lázadó magyar emberek ellen akkor lesz a legkönnyebb küzdeni, akkor tudnak majd az egykori állampárti politikusok megint túlélni, ha a diktatúra áldozataira a kirabolt magyar emberekre újra rá tudják erőszakolni a fasiszta szerepet. Újra meg újra kirabolnak minket, aztán a lázadás közeledtével újra és újra a magyar emberek szájába próbálják adni a zsidózást, hogy aztán fasizmusra hivatkozva idegeneket hozhassanak a kirabolt és lázadó magyar emberek ellen, ahogy tették 1956-ban. 

Azzal zsarol minket az állampárt, hogy vagy fasisztaként lázadsz eleve vesztes pozícióba taszítva magadat, vagy lezsidózva terrorizáltat téged Orbán Viktor két vén mentora, Rákosi Mátyás és Gerő Ernő bizalmas még ma is élő és politizáló barátai, politikai pártitkárai:

Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, és a 60 éve működő ügynökhálózat tagjai, a politikusok. 

Címkék: Imre MTV Kertész Ellenzék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr764841023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.