Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Génkárosító méreg az iskolákban, hát ez a kötelező hittan.

MasterMason 2012.09.24. 16:28

a-hittan_1.jpg

A "nemzeti érzelmű" jobboldalon évekig követelték, később aztán elfogadtatták, majd mára gyakorlatilag már be is vezették a kötelező hittanoktatás intézményét az iskolákban. De ezt a mérget és hamis tanítást ki kell irtani az iskolákból. 

A magyar társadalmon egy évezrede élősködő ivartalanított papok természetesen tisztában vannak azzal, hogy milyen káros hatásai voltak és vannak a hazug vallási tanításoknak. Újra meg akarják mérgezni a magyar emberek gyerekeit, gyermekkorban sunyin hátulról akarják elvágni a magyar gyerekek torkát a hamis tanítással, hogy mások gyerekeinek és egy rabszolgatartó papi kasztnak tisztességtelen előnyt biztosíthassanak. 

Az a legfontosabb célja a keresztény tanításnak, hogy a lehető legkorábban már gyermekkorban kiférgelhessék a rabszolgákból a pénzzel való és racionális gondolkodás csiráját, féljenek valamitől ami felett nincs befolyásuk ezért ne is merjenek és ne is akarjanak majd pénzzel foglalkozni. A magyar emberek gyerekeinek tilos pénzzel foglalkozni, és mint régen, az újszövetség lesz hivatott betartatni ezt az írott az újszövetségnél jóval régebbi szabályt, ehhez kellett és kell nekik a kötelező iskolai hittan.

A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgák gyerekeinek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

Az újszövetség a rabszolgák könyve.

Az egyház által terrorral az emberekbe vert hamis tanítások a 10. generáció után elkezdtek beépülni a génjeinkbe és rossz tulajdonságokká váltak, azért nem tudnak az emberek a pénzel bánni, azért nincs hozzá igazán érzékük (és azért van másoknak) mert a pénzt eleve bűnös dologként kezelve nem racionális eszköz illetve pénzhasználatot tanultak az elődeink. Több tíz generáció nőtt fel a hazug tanításon, és a hosszan tartó hamis tanítással történő rosszindulatú rabszolgatanoknak köszönhetően az egyik legfontosabb készséget vette el az egyház a pénz démonizálása által. Hiszékeny, mindent eltűrő, megbocsájtó, pénzhez nem értő rabszolgákat neveltek az emberekből az erőszakkal-terrorral rájuk kényszerített hamis vallási tanítással. Ennek köszönhetően egy embertelenül kegyetlen rabszolgatartó-kaszt minden korban és időben egyre csak gazdagszik, miközben fényűző körülmények között élve sanyargatják a rosszindulatú "génmódosítástól" védekezésre képtelen embercsoportokat. 

A hívő ember megvakított rabszolga - "fehér-néger", s mint a kutyákat úgy idomították őket, hogy minden korban jó kezes és kiszolgáltatott rabszolgák váljanak belőlük. Ehhez kellett a hamis vallási tanításA rabszolgaság ellen lázadó embereket a papok koncepciós perekben megölték, a szófogadó szolgalelkű hívők pedig eltartották rabszolgatartó uraikat. A numerus clausus latin szószerkezet, jelentése: Zárt szám. Eredeti tartalma és jelentése pedig nem más, mint a gazdaságban és tudományban részt vevő személyek korlátozása. A rabszolgatartó papi kaszt az uralkodó osztály számára kedvezően a rabszolgák gyermekkori hamis tanításával korlátozzák a gazdaságban és tudományos életben való részvételüket. Azért terrorizálják be és félemlítik meg a rabszolgák gyerekeit azzal, hogy a pokolba kerülnek és örökké tartó fájdalmaik lesznek haláluk után ha a pénzre egyáltalán csak gondolni is mernek, hogy az uralkodó osztály gyermekei újra meg újra konkurencia nélkül foglalkozhassanak a pénzzel. 

Az egyház a hamis vallási tanításokkal tudatosan alapozta meg a ma látható bankrendszert és a következő generációk szenvedését is. Ezek a hamis tanítások tehetőek felelőssé az igazságtalan társadalmi egyenlőtlenségekért, azért, hogy még ma is 1%-ék rendelkezik a javak több mint kétharmada felett. A társadalmakra kényszerített hamis világkép - rosszindulatú génmódosítás akadályozza még ma is a rabszolgák gyerekeit a tisztánlátásban. A valóság luxus és nem mindenkinek megengedett, a rabszolgák nem élhetik meg szabad emberként a valóságot. Míg az elvágott torkú hívő emberek gyerekei egy rájuk kényszerített nem létező virtuális világban szolgaként kóborolnak, addig a választottságára hivatkozó rosszindulatú génmódosítás alól kezdettől védelmet élvező uralkodó osztály tagjai sorban kaphatják majd a Nobel díjakat, ahogy eddig, és érhetnek el hihetetlennek tűnő sikereket az üzleti életben is. 

Azért akarták újra kötelezővé tenni a hittant az iskolákban, hogy ne csak egy szerencsés opció legyen mások gyerekeinek az előny, hanem biztosított is. És amíg majd a te elvágott torkú gyereked vergődik a rákényszerített hamis vallási tanítások hatásaitól, mesterséges gátlásoktól, szándékosan elültetett félelmektől, babonáktól. Addig az uralkodó osztály tagjainak gyerekei a racionális világnézet által megtalálhatják a helyüket a világban, kereshetik a válaszokat a tudományban és válhatnak sikeressé! Kimented a gyerekeket a templomból, és a katolikus papnak csúfolt xenomorph a nyálán csúszik be az iskolába, és ott terjeszti tovább a rabszolgatartó mételyt, hogy más közösségek gyerekeinek biztosíthasson ezáltal előnyt. 

Mi a tanulság?

Attól, mert folyamatosan zsidóznak a papok az még nem jelenti azt, hogy a nagy zsidózás közben nem mérgezne meg téged, vagy nem vágná el a gyereked torkát az első adandó alkalommal. Egyszer már megtették, egy bankárkaszt és rosszindulatú génmódosítással nevelt hívőknek csúfolt rabszolgák, máig tartó sanyargatás lett az eredménye. A kérdés már csak az, hogy végre egyszer leesik e majd a hívőknek? 

Sajnos egy menthetetlen rabszolgának egy hívőnek hiába is mondod, hogy a papok, a fidesz és a jobbik is azért akartak és akarnak hittant az iskolába, hogy továbbra is tisztességtelen előnyhöz juttassák más közösségek gyerekeit a te gyerekeddel szemben. A hívőknek az aljas génmódosítás által már sajnos rabszolga vér folyik az ereikben, és mivel a szabadságot nem ismerik, így hát a rabszolgaságot kínálják mindenkinek. 

Ne hagyd ne engedd, hogy újra elvágják az ivartalanított papok a magyar gyerekek torkát a hazug tanítással! Ne enged a papokat a gyereked és iskolák közelébe mert meg fogják rontani szexuálisan és intellektuálisan is!

Címkék: fidesz méreg jobbik iskola kereszténység hittan prométeusz

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr474798080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2013.12.03. 05:12:58

ez az egyik legjobb írás a témában amit olvastam egy ideje. nem hiszem, hogy a tudat- és génmódosított, generációk óta rabszolgának tenyésztett pusztai szolganép magyar társadalom paradox módon akár csak egészen kis szeletében maradt volna még annyi öntudat, hogy ennek akár töredékét is felfoghassa, amiről itt szó volt.