Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Mong Attila álszent és szélsőséges.

MasterMason 2012.09.18. 20:15

Szóval nem bírom megállni, hogy ne írjak arról az "Orbáni" kettős beszédről amelyik az ellenzéki oldalon megjelenve folyamatosan mérgezi a levegőt, és képtelenné teszi egyrészt a nemzeti összefogást, másrészt pedig a sunyi, hazug, lappangó eszmerendszerével előrevetíti a még képtelenebb jövőt illetve reménytelenséget. 

Történt ugyanis, hogy a Mong Attila nevű feltehetőleg skizofrén tollforgatónak gusztusa támadt összeboronálni Varga Bélát és az iszlámról filmet készítő amerikai származású embert. Ugye alig volt két napja, hogy ugyan ezen HVG-n még a nők jogairól papoltak és tartottak etika órát, de mára a világ egyik legelvetemültebb nőket diszkrimináló vallását veszi védelmébe Mong Attilánk, aki egyébként Szalai Annamáriát is megszégyenítő módon, olyan jogokat von magához önhatalmúlag médiatanács nélkül is, amelyeket egyébként még Szalai Annamária sem. Akkor most talán el kéne dönteni, hogy merre állsz arccal Mong Atilla? Kinek képzeled te magad, hogy egy 77 szűz kislány ígérgető és kerítő strici miatt megvond a demokratikusan gondolkodó emberektől a jogot, hogy stricinek hívhassák a stricit? Lassan már azt sem szabad majd leírni, hogy a fegyveres bankrabló bankot rabolt mert rögtön antiszemitává elfogadhatatlanná válsz. És ezek mindenhez ilyen betegen állnak hozzá, ha legkisebb kritikával illeted bármelyik kisebbséget akkor máris rögtön a világ valaha élt leggonoszabb emberével magával az ördöggel Adolf Hitlerrel vonnak egy kalap alá, és egy lemoshatatlan ragadós-nyúlós-nyálas vád vetül rád. Akárcsak akkor ha mondjuk az angol BBC a világ egyik legnevesebb műsorszolgáltatójának színvonalas társadalmi problémákat feszegető filmjéből idézel. Nem lehet e Mong Attila, hogy azon túl, hogy konkrétan beteg vagy, ráadásként még rosszindulatú is? 

Mindenkinek ajánlom figyelmébe a tolvaj cigány gyerekek című BBC filmet is (Angol), amelyben felelőtlen roma szülök felelőtlen módon játszanak gyermekeik életével-jövöjével, pénzért adják veszik a gyerekeket, és gyakorlatilag ebből nőtt ki a nemzetközi gyermekkereskedő hálózat is, és ez a film nagyon jól rávilágít arra, hogy mennyire felelőtlenek a Mong Attila féle emberek, akik rögtön Hitlert kiáltanak ha valaki a BBC által többször is vetített filmből idéz, vagy annak tartalmát megosztaná a magyar emberekkel is. 

Nagyon komoly és nagyon súlyos társadalmi problémákkal állunk szemben, és azok az emberek visznek majd el minket a fasizmusba, akik a szönyeg alá sepernék a problémákat, hogy aztán egyszer majd csak kezelhetetlen módon robbanjanak. 

Visszatérve az iszlám filmet "gyalázó" film készítőjére. Nehogy már demokratának merje magát olyan ember nevezni, aki elfogadja az iszlám tanait, mely szerint a nőknek nincsen joguk a tanuláshoz, a politikához, és nem foglalhatnak állást a társadalmat érintő nagyon fontos kérdésekben sem? Mit lehet egy ilyen valláson gyalázni? Ez a vallás akárcsak a többi önmaga a gyalázat, de ez az iszlám különösen veszélyes és gyakorlatilag a józan ész, a nők, és az emberi jogok elleni valódi merénylet. Melyik lovon ülsz Attila és melyik irányba mész? Mong Attila biztos, hogy nem demokrata de még csak nem is korrekt, Mong Attila felelőtlen. Szélsőséges gondolatokat és nőket diszkrimináló még az alapvető emberi jogaikat is két lábbal tipró diktatórikus eszmerendszereket vesz védelmébe, és teszi mindezt úgy, hogy megpróbálja becsomagolni és demokrata mázzal leöntve tálalni. De ez a demokratikus máz hamar leolvadt. Mong Attila pedig valójában a szélsőségesek táborát gyarapítja, semmi a helye a közéletben olyan embereknek, akik olyan eszmerendszereket támogatnak amelyek a nők alapvető jogait is figyelmen kívül hagyják, ráadásként mára mindenhol mindenkiben fasisztát és szélsőségest lát, mindenben az ellenségképet keresi, és ha nem vigyázunk akkor ezeknek a beteg embereknek fognak áldozatul esni a társadalmi problémák, és ezen keresztül pedig a társadalom is. Ez a kettős beszéd az, amitől nagyon könnyen tudathasadást szenvedhetnek az emberek, majd olyan mészárlásokba kezdhetnek mint az Andreas Breivik. Demokrácia és emberi jogok szajkózzák a Mongoliták, de rögtön hozzáteszik azt is, hogy amúgy az emberi jogokat semmibevevő vallásokat tisztelni kell. 

Korrekt akarsz lenni Mong Attila? Akkor mond ki te is nyíltan és bátran, hogy maximum csak egy mocskos strici biztosít olyan "jogokat" a nőknek mint amilyen az iszlámban van. Na most legyél bátor demokrata és a nők védelmezője, amikor a kábítószer kereskedő stricik fenyegetnek.

Címkék: Attila Vallás HVG Mong Stricik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr154786662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.