Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Gyurta Dani a legjobbik.

MasterMason 2012.08.03. 18:45

Gyurta Dani valóban nagyszerű teljesítményt nyújtott, egészen biztos lehet az is, hogy valóban 15 millió magyar szurkolt érte az utolsó métereken. Gyurta Dániel talán a radikális politikusainkat is ráébresztheti végre, hogy Németország és a "germán faj" sincs mindenek felett. És a másik oldal is észre vehetné, hogy ilyen sikereket nem osztogatnám ingyen, persze tudják ezt, de hát csak hajtani kell birkát... Azt kell mondani, hogy egy ilyen teljesítmény nem illeti meg a kiemelt figyelmet, és máris zsidó-náci kérdést lehet csinálni egy sporttörténelmi eseményből. Szándékosan basszák el az ember kedvét, szándékosan csinálnak ebből is politikát. 

"Németország mindenek felett!"

Harsogja nap mint nap a kuruc-infó, miközben magyar "hazafiak" egy idegen nemzet vezetőire és a náci főtisztekre tesznek könnyes szemmel hűségesküt. És akkor jön egy magyar srác, és a kuruc-infó és radikális politikusok legalább tíz percre félre tehetnék Adolf Hitler, az egykori náci főtiszteket és a "felsőbbrendű germán faj" iránt érzet imádatukat. Ne legyenek kétségeink, Gyurta Dániel is csak addig kell majd az idegen nemzet és a germán faj felsőbbrendűségét hirdető radikális politikusoknak, amíg Dani sikere tart. Addig kellett Bándy Kata tragédiája is, és addig kellett a west balkán tragédia is amíg igazolhatták vele politikájukat. Addig, amíg az emberek szánalmából haragja gerjedő dühe, vagy a hihetetlen emberfeletti teljesítményt meglovagolva legalább plusz egy választót hoz. Teljesen mindegy, hogy siker vagy tragédia. A jobbiknak az emberélet és a siker sem volt soha drága, és ha csak egyetlen szavazatot is lehetett vele szerezni, ha csak egyetlen pillanatra is igazolható volt a párt politikája egy halott ember személye által, akkor szükség volt rá. Szavazatokat hozott. Szavazatokat egy olyan pártnak, amelyet a mai napig nem lehet leszoktatni arról, hogy miközben 15 millió magyarságáról beszél, közben egy idegen nemzet vezetőit, Adolf Hitler és a náci főtisztek és a tiszta felsőbbrendű germán faj felsőbbrendűségét hirdesse. De ki a kurva anyád neked Hitler? Soha nem volt magyar. Soha nem érdekelte a magyarok sorsa, csak a német nemzet és a germán faj. Akkor mi a kurva anyádat akarsz Hitlerrel, ha csak nem megosztani a társadalmat? Nekem kurvára elegem van abból, hogy egy idegen gec..ek (bocs) kellene itt "hódolni", mert máskülönben lezsidózhat téged egy aljadék. És ugyan ez igaz fordítva is, egy kis kritika bazmeg és máris náci vagy és fasiszta. Beszarás, mind a két fél a kukába való. 

Bizony Gyurta Dániel kimondta a mondatot, 15 millió magyar van és nem pedig 14 millió zsidó.

Bízzunk benne, hogy nem az alapján szortírozza itt a jobbik a "zsidókat", hogy ki az aki nem fogadja el, hogy a germán faj felsőbbrendű volna a sajátjánál. És reméljük, hogy Vona Gábornak és a jobbiknak ezentúl nem csak sikerek és szörnyű tragédiák kapcsán jut majd eszébe, hogy 15 millió magyar van. Nehogy már csak az lehessen magyar a hazájában, aki felesküdött az idegen nemzet és a náci főtisztek felsőbbrendűségére. Nem az a magyar és főleg nem hazafi, aki a germán faj felsőbbrendűségét énekli. A zsidók ellen keltett gyűlöletre hivatkozva, a gyűlöletbe szépen becsomagolva akarnak elfogadtatni velünk "ezt-azt". De persze főleg olyat, ami lehetőleg mindannyiunknak kárt okoz. 

Nézzük csak meg, hogy mennyire magyarnak érzik magukat azok, akik most könnyes szemmel 15 milliós magyarságról beszélnek, nézzék meg önök is, hogy mégis mennyire korlátlanul magyar a Szegedi lapja:

kuruc.jpg

15 milliós magyarság van... Bizony. De amúgy, Németország mindenek felett! Anyád! This is hungary! 

kuruca.jpg

De ki a faszom neked Adolf Hitler, hogy neked kéne őt megvédeni a "magyar hazafiság" nevében Zázrivecz, miközben a saját nemzete is elítéli? Menj már haza oda, ahonnan jöttél! 

kuruc1.jpg

És ki a faszomat érdekli a Führer és a német katonák "csodafegyverei"? Tényleg sikeresek voltak ezek a "csodafegyverek". A "sikerek" száma tízmilliókban mérhetők!  

kuruc2.jpg

A kedves vezető nagyon jó volt a német néphez akárcsak a többihez, egy orosz megszálló egységet, több tízezer megerőszakolt német orosz és magyar lányt, és közel 70 millió halottat hagyott maga után. 

Basznád már meg a német faj felsőbbrendűségét hirdető kurva anyádat, ilyen a mesében sincs emberek, tudtommal ez itt még Magyarország!?  

A Zázrivecznek és a jobbiknak akárcsak a kurucnak mindig sikerül meghányatni. 

Címkék: Jobbik Vona Gyurta

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr414694466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rurodatu 2012.08.04. 13:44:54

Azt azért szögezzük már le hogy a barbár szovjet horda által megerőszakolt német és magyar lányokat mégiscsak nem a németek erőszakolták meg.

MasterMason 2012.08.04. 14:41:37

@rurodatu: Na oké rendben, de azért mégiscsak van hozzá valamennyi köze a kedves vezetőnek. Amúgy pedig nekem azzal van a problémám, hogy a szláv gyerek, ez a zázrivecz majomnak néz minket. Levedlették a pufajkát és most talpig németbe öltözve próbálnak itt magyarkodni.