Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

A HVG-é a hónap legjobb vicce.

MasterMason 2012.07.30. 15:39

hvg.jpg

Olvasni a HVG-n egy cikket melynek már a címe is árulkodó, a tartalma pedig egészen biztosan pályázhatna a hónap legjobb vicce címre is. Tehát:

Tegyük most félre egy kicsit a Jézuska iránt érzett szánalmunkat, hiszen a történelmet ismerve már tudjuk, hogy annak idején hova vezettek a Jézus ellen elkövetett bűnökkel keltett, szánalmakba, érzelmekbe szőtt tanítások. Így inkább koncentráljunk a HVG-ban leírt szöveg tartalmára. Valljuk be őszintén, józanul gondolkodó ember számára nehezen volna hihető, hogy a 6 millió embert gázkamrába küldő SS katonákat megdöbbenthette volna Csatáry László. Biztos elhiszem, hogy annyira emberségesek voltak ezek az SS katonák, hogy 6 millió ember kiirtása közben még volt idejük megdöbbenni a "Csatáry bácsin" is? Bizony. Én amúgy egy hiszékeny ember vagyok, de ez az ügy nem hit kérdése, és most két mondatban is össze tudnám foglalni a hvg cikke által bennem keltett gondolatokat: Na tudod kinek meséld ezt be? Anyukádat nézzed majomnak! Ha nem is az év, de hogy ez volt a hónap legjobb vicce az biztos:

"Még a 6 millió embert gázkamrában kiirtó SS katonákat is megdöbbentette a korbácsos Csatáry Bácsi."

Aki egyébként Smith ügynök néven bujkált, annak ellenére, hogy állítólag még papírt is kapott róla mikor hazajött, hogy nem vádolják meg majd semmivel. Most kapott papírt a Horn kormány alatt "Csatáry Bácsi" vagy sem? Mert ha kapott, akkor talán a Horn kormánynak is volna elszámolni valója, hát hiszen mégis hogyan kaphatott volna egy náci háborús bűnös menlevelet?  Tehát, hogy mindenki értse: A hvg által leírt rettenetes bűnök ellenére, ez a mi "Csatáry Bácsink" kért majd kapott is egy papírt a Horn kormány alatt, hogy sem akkor sem pedig a jövőben nem kívánnak ellene eljárást indítani. Bárhogy is legyen az azért hihetőbben hangzik, hogy kapott menlevelet Csatáry semmint az, hogy a gázkamrákban embereket irtó SS katonákat megdöbbenthetett volna bármiféle brutalitás. Persze ha a bíróság kimondja, hogy Csatáry bűnös akkor az rendben van oké, de azért mégiscsak válaszolnia kéne valakinek arra a kérdésre az egykori Horn kormányból, hogy miért nem állították bíróság elé hazaérkezése után, és miért kapott tőlük menlevelet? Meg amúgy is, ha ilyen súlyos bűnöket követett el, akkor miért nem ítélték el kapásból Kanadában mikor kiderült a kiléte? Miért vártak itthon magyarországon legalább 12 évet egy ilyen eljárással?

Na ugye, azért vannak még ebben az ügyben megválaszolásra váró érdekes kérdések.

Vajon elég hinni abban amit a HVG állít mint a templomban, vagy esetleg bizonyíték is van arra? Persze tudom, Jézuskát is látták ahogy feltámasztja a holtakat, de azért mégis, a történelem könyvekben meg azt látjuk, hogy a Jézuskát követő papok egyetlen embert sem támasztottak fel, de legalább több tíz millió embert meggyilkoltak.

Nyilvánvalóan az a célja a HVG cikknek, hogy a radikális fiatalokban tovább erősítse a holokauszttagadást azzal, hogy gyakorlatilag a fiatalok szájába adják a cikkből levonható emberirtást tagadó hamis tanulságot: "hát ha még az SS katonák sem vetemedtek volna olyan brutális cselekményre mint Csatáry, akkor biztos nem is történt meg a holokauszt. Amennyiben megtörtént akkor meg nyilván nem döbbenhettek volna meg Csatáry Bácsin." A HVG akárcsak az egyéb sajtóorgánumok sunyi módon adagolják tovább, a társadalmat ellentmondásokkal szándékosan megosztó mérget. Nyilván csak úgy maradhat meg a jelenlegi politikai elit és a 3/3-as ügynökökből verbuvált 20 évig hazudozó, a magyar fiatalok hajógyári szigeten történt szervezett legyilkolását eddig eltusolni próbáló "újságíró elitjük" is, ha 1956 mintájára fasizmusba tudják kergetni a fiatalokat. 

Na, erre kell most nekik a Smith néven bujkáló ügynök vagyis "Csatáry Bácsi."

Ahogy eddig is, tovább folyik a tudatos ellentmondásokkal a fasizmusba kergetés, mégpedig a Suchman Tamás által felvázolt nagykoalíció szervezésében. A szél terv keretében továbbra is megpróbálják rávezetni a lázadástól rettegő politikusok a magyar fiatalokat a zsidózásra, hogy letaszítva őket újabb 40 évre ki lehessen rekeszteni őket a döntések meghozatalából, a politikából, a médiából és a közéletből. Zázrivecz Gábor egykori történelem szakos hallgató, pedig még mindig nem emlékszik a tanulmányaiból arra, hogy szél tervnek hívták az orosz hadműveletet is. Tisztán látszik az egykori állampártot vezető politikusok szándéka, 1956 mintájára fasizmusba kergetni és letaszítani a fiatalságot, megosztani a társadalmat. 

Címkék: Vicc HVG Csatáry

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr984686776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzu Petals 2012.07.30. 22:39:01

Mi az a "szél terv", drága?!
Okoskodás előtt talán az általános iskolás történelem-tananyagot próbáld meg elsajátítani.

Zuzu Petals 2012.07.31. 01:47:45

@Free-Press: Akkor segítek: az Széll-terv. A nevét Széll Kálmán egykori pénzügyminiszterről, későbbi miniszterelnökről kapta.
A Véleményvezéres bejegyzésedet pedig szedd le szerintem (vagy korrigáld). Ugyanis - ha vetted volna a fáradságot, és szétnéztél volna kicsit a blogon - láthattad volna, hogy onnan néhány újságírón és pár egyéb szakértőn kívül mindenki "ki van tiltva", senkinek nem jelenik meg kommentje.
További sok sikert a blogoláshoz egyébként! De ha mások által is elismert tartalmat akarsz előállítani, akkor fikaországban sokkal tájékozottabbnak kell lenned. Üdv: ZP

MasterMason 2012.07.31. 09:47:23

@Zuzu Petals: Persze a Széll Kálmánról kapta a nevét, de véletlenül közben ugyanazt csinálják mint 1956-ban ahogy a videóban is látható. Na tudod kinek meséljétek be, biztos a szél terv része az is, hogy máig nem hozzák nyilvánosságra a Magyarországot a véletlenül szintén szél terv keretében megszálló orosz csapatok által kiépített ügynökhálózat listáját is?

Na ennyit arról, hogy miről kapta a nevét.