Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Három kívánság.

MasterMason 2012.07.19. 15:31

pötyi_labda_00000.jpg 

"Írd azt, hogy három kívánság, a kívánságom az, hogy minél előbb teljesítsd a kívánságomat!”

Na jó hát ezt már senki nem eheti meg, most már egyértelművé kell legyen minden magyar ember számára, hogy mi a valódi feladata Szegedi Csanád kedvenc lapjának. Ki hiszi azt el, hogy bármelyik magyar ember érdekelt lenne abban, hogy senki által nem ismert zsidó emberek lakcíme telefonja közzé legyen téve?! Csak mert tüntettek? Persze miután "véletlenül" ez történik, rögtön utána Gergely Andit felkarolja a nemzetközi sajtó, aki az egyébként holokauszt túlélő leszármazott Szegedi Csanád és csapata ellen bátran hősiesen felveszi a kesztyűt.

Tudod kinek meséld be? 

Beszéljünk nyíltan, ha ez nem történt volna meg akkor ezt ki kellett volna találni. Ilyen magas-labdákat biztos nem dobálnának igazi "nácik", ilyen magas-labdát Zuroff maximum csak a három kívánság műsorában kérhetett volna, de ott is csak akkor, ha könnyes szemekkel ígérte volna meg Tibi bácsinak, hogy eztán most már tényleg nagyon jó lesz. Úgy aládolgozott a kuruc infó a Wiesenthal központ vezetőjének és a Csatári ügynek, hogy én már azon se csodálkoznék, ha az elejétől a végéig konkrétan megtervezett akcióról lenne szó. Ilyen magas-labda nem létezik, ez így már túlságosan is átlátszó. Olyan ez kb., mint a Szegedi Csanád coming out-ja.

"Megtalálták a 97 éves Csatári Lászlót Smith vagyis ügynök(!) néven bujkálva, s miután a fiatalok elmentek tüntetni ellene, utána azon nyomban a csúnya gonosz fasiszta magyarok elkezdték üldözni még a tüntetőket is." Na persze, hogyne.

Csanád megkergette Andit.

Hát bocsánat, de ilyen jó reklámért már keményen fizetni kell. Szó nincs itt semmiféle fasizmusról, illetve mégis, Szegedi Csanád és magyar-ellenes fasiszta csapata próbál minél nagyobb károkat okozni Magyarországnak. Ami azon a szennylapon zajlik az biztos nem lehet a magyar emberek érdeke, és hogy nem magyar emberek írják az is konkrét. Egy jól szervezett titkosszolgálat ügynöktevékenységéről van szó.

Címkék: Andi Gergely Zuroff Három kívánság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr744666358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.