Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Suchman Tamás és a nagykoalíció.

MasterMason 2012.07.11. 18:55

fideszmszp_00000.jpg

Gratulálunk, ezt mégis hogyan? Tehetné fel a kényes kérdést az egyszerű választó, de Suchman Tamás a heti válasz cikkében már jó előre meg is adta rá a nemesnek és lovagiasnak tűnő választ. Úgy kérem szépen, hogy: „Elolvastam a kormány és a köztársasági elnök nyilatkozatait a Schweitzer-ügyben, ezért nyugodtan várhatom, hogy a jövőben is mindent megtesznek az antiszemitizmus és a szélsőjobb ellen."

Bízom benne, hogy nem leszek azonnal náciként számon tartva, ha számomra esetleg még más prioritások is szerepet játszanának egy ehhez hasonló partner választásban. De mivel Suchman Tamás már nem túl fiatal, ezért aztán úgy látszik néha kihagy az emlékezete, pechjére mi viszont elég fiatalok vagyunk ahhoz, hogy emlékezzünk. Ezért talán érdemes volna most együtt átgondolni, hogy hogyan is jutottunk el az ominózus fidesz által kiadott Schweitzer-nyilatkozatig. Biztos mindenki emlékszik még a jelenlegi miniszterelnök bértollnokára, és a kormányváltás előtti diskurzusára, hogy hogyan is "fújta bele a taknyát az a csúnya zsidó a mi medencénkbe". Az akkori ellenzék gyakorlatilag reggel-este meg éjjel is csak zsidózott, majd kormányváltás után egy 180 fokos fordulatot véve nekitámadt annak a főként félrevezetett-becsapott fiatalokból álló csoportnak, amelynek a jelenlegi kormánypárt adta a szájába a bűnös gondolatokat.

Ne legyünk annyira rosszindulatúak, hogy esetleg csipöböl párhuzamot vonjunk az 1956-os orosz hadművelet a szél-terv, és az Orbán Viktor által bejelentett szél-terv között. Itt most nem jöttek százával a tankok, csak egy, és biztos nem azért kergették fasizmusba a fiatalokat mint annak idején, hogy újabb 40 évre letaszíthassák őket. Igaz Suchman úr? A mi derék és antiszemitizmus ellen küzdő akkori kormányunknak, a mai ellenzékünknek, szelektív módon semmi problémája nem volt és ma sincs azzal, hogy Orbán Viktor második számú bértollnoka vagyis Bencsik András adta a fiatalokra a fasisztának látszó gárdaruhát. Miközben a demokrata című fideszes zsebnoteszban csak úgy zengett a hazafias érzelem a gárdáról. Sőt, a mai ellenzéket és Suchman Tamást is kielégítő módon, a szélsőjobb ellen küzdő miniszterelnökünk Bencsik Andrása bizony könnyes szemmel tette le az esküt az ominózus gárdaruhában, hogy aztán a kormányváltás után szinte azonnal üldözendőkké válhassanak.

bencsik_00000.jpg

Az új ellenzék pedig felháborodva kérte fel Viktor-Silovot, hogy tegyen már lépéseket azok ellen, akiket egyébként 1956 és a szél terv mintájára az ellenzék és a kormánypárt kéz a kézben kergettek a fasizmusba. A jobbiknak hívott párt elnöke pedig elfeledve történelmi tanulmányait is, nem nagyon akar emlékezni arra, hogy véletlenül szél-tervnek hívták az 56-os orosz hadműveletet is. Azt hajtogatja egyfolytában, hogy milyen gonoszok a zsidók, közben pedig nagyvonalúan ajánlja a kuruc infót, hát persze. A pufajkás azt szeretné, éltessük Hitlert. Aztán meg ló nélküli fából készült szobrot állít a nemzeti oldal Horthy-nak, de biza azért, hogy a szocialista oldal adja alá a falovat. Mindezek után talán kár is volna bármiféle jövőbeni Fidesz-Mszp nagykoalícióról beszélni, hiszen a látszat marakodás ellenére nagyon is úgy tűnik, hogy ez a koalíció már 2006-ban létrejött. Véletlenül "tanulmányként" az mszp páncéljában volt az új alkotmány, amit Lendvai Ildikó aztán szégyenlősen be is ismert. Aztán véletlenül kikerült a Gyurcsány beszéd, ami után véletlen összeverték az utcán az embereket, pont ennek köszönhetően véletlenül kétharmadot tudtak írni Orbánék. Aztán hiába is a 2700 milliárdos rablás, a média törvény és a számtalan népellenes bűncselekmény, ha Schweitzer-ügyben úgy nyilatkozik a kormány ahogy, akkor máris vállalhatóak a szocialistáknak a magyar nép ellen elkövetett megbocsájthatatlan bűnök.

Sőt, akár nagykoalíciót is lehetne kötni. 

A Jövőbeni fidesz-mszp nagykoalíciónak az lesz a feltétele mint eddig, hogy ha a szélsőjobbal terrorizálnak minket, akkor rájuk szavazva majd még örülhetnek is a választó némberek, ha az elmúlt 20 évet elkúró pártok "megmentő összefogásának" köszönhetően, nem üldözik majd lezsidózva a magyar embereket.

Címkék: mszp fidesz nagykoalíció Tamás Schweitzer Suchman

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr934646184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs_1 2012.07.12. 14:54:58

A választok nem hisze ,hogy elfogadják e bődületes javaslatot.A fel világ o sító munkát javítani kel minél kevesebb embert tud jónak meg téveszteni.