Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

A nagyon meleg hazafiak.

MasterMason 2012.07.10. 00:52

hvim_1_00000.jpg

Talán nincs még egy szó amit annyit hallottunk volna a Dúró Dóra kisasszonytól és Gaudi Tamástól mint azt, hogy "hazafiak". Persze a sok ideológiailag képzetlen személy nem értette és még ma sem érti, hogy miért kell egy hazafinak hazafinak hívnia magát. Talán attól félnek, hogy esetleg az emberek nem veszik észre? Sajnos észrevettük a hazafiakat és akkor talán itt volna a remek alkalom arra, hogy mások is észrevegyék végre a hatvannégy vármegye vezérbikáit, akikkel a mi Zagyva Gyulánk "megvédi" a gyerekeket. Jobb helyeken a képen látható személyeknek még nagyon humánus szemlélettel is minimum 20 évet adnának. Persze az igénytelen külső még nem volna bűn, de amilyen viselkedéssel ez rendszeresen párosul bátran kijelenthetjük, mióta kiáradt a zagyva azóta elöntötte a várost a szar. Honnan szedted ezeket Zagyva? Meglepődnék ha ezek közül bármelyiknek megvolna a nyolc általánosa, vagy ha nem ültek volna már pár évet ilyen-olyan bűncselekményért. Akikkel ezek a HVIM-sek white-powereset meg SS-est játszanak, hát azok felett nemcsak a szovjet katonák de még az SS-tisztek is gondolkodás nélkül helyben ítélkeztek volna. Csoda, ha a rendőrök is ütik őket? Mondjuk már ki, ezek konkrétan azért mentek ki a pride-ra, hogy más embereket tettleg bántalmazzanak.

Nem mondta még neked senki Zagyva, hogy "Gyuluskám" ezek a "hazafiak" bűnözők, de abból is a legalja?!

Arról is kéne még egy pár szót ejtenünk, hogy miután kiengedték Orbán Viktorék a zagyva barna fosléját a városba, azóta magyarországon senki nincs biztonságban. Tetszik tudni kedves Dúró Dóra és Gaudi Tamás, hogy mi jelent izgazán veszélyt a gyerekekre és a családokra? Azok a fradi meg Újpest drukkerek, akik miatt nem lehet kivinni egy 12 éves gyereket egy focimecsre mert aztán nem lehetnek benne biztosak, hogy szurkálás nélkül haza is ér az a család. Nyilván a Budapest pride sem kimondottan hagyományos családi program, nem is kötelező azt szeretni ahogy a melegeket sem. De amíg nem nyúl bele a nadrágodba vagy nem bántalmaz addig közöd nincs hozzá, márpedig ezeken az eseményeken erőszak kizárólag a HVIM által hozott drukkereknek köszönhetően szokott előfordulni. Persze mondhatja a kedves Dóra, hogy ha a gyerekeknek rossz példát mutatnak akkor olyanokká is fognak válni, de ha ez igaz lenne akkor ennek működnie kéne fordítva is. Márpedig hiába is nézte minden gyerek a Dallast a 90-es években, sajnos nem lettek tőle tömegesen olajmágnások a budapestiek.

Dúró Dorának és Gaudi Tamásnak is igen torz képzetei lehetnek a devianciáról és a liberalizmusról, ha azok a futballhuligánok akikkel a várost és melegeket terrorizálja a Zagyva Gyula meg a vármegye, azok szerinte vállalható emberek. Szólaljatok fel a huliganizmus ellen, amely tönkre tette a magyar futballt és ami miatt nincsenek szponzorok, hátha egyszer még az életben egy család is ki mer majd menni gyerekekkel a pályára. Addig sem kéne eljutni, hogy egy parlamenti képviselő a nyílt utcán fog esetleg összeveretni embereket, s mint valami felvigyázó irányíthatja a verőembereket. Vicc ez az egész, nem is értheti ezt egy normális ember, mégis hogyan gondolhatják mindezt komolyan?

Nem gondolja kedves Dóra, hogy esetleg még egyszer át kéne gondolni ezt a dolgot?

hvim-b (1)_00000.jpg

Címkék: Jobbik Pride HVIM Gaudi Dúró Rendőrség Zagyva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr414639021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.