Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Magyarország megváltója átlátszó.

MasterMason 2012.07.08. 06:45

vona1_00000.jpg


Kár is volna szótlanul tovább nézni ezt a gyalázatosan olcsó ZS kategóriás színjátékot. Vona Gábor mára legalább annyira átlátszó mint Leonardo salvator mundija üveggömbbel a kezében. Történelmi bűn, így lehetne leginkább jellemezni Vona Gábor megbocsájthatatlan nemzetárulását. Előre borítékolható bukását pedig semmi nem példázhatja jobban mint az, hogy egy friss politikai pártként indulva és a katasztrófával felérő 2 éves kormányzati politika ellenére, még mindig csak alulról súrolja az általa csak "zsidó-bérenceknek" csúfolt pártok népszerűtlenségét. Valami nagyon komoly probléma lehet ezzel a párttal vagy ennek a pártnak a vezetőjével, ha ilyen 2 évvel a hátuk mögött ezek a "zsidó-bérencek" még mindig kelendőbbek mint a radikálisok. Senki ne legyen biztos abban, hogy ez a jobbik által csak bűnösnek nevezett város "liberális" polgárainak a bűne. 

Vonakatasztrófa történt.

Kisiklott a Gyöngyösröl Buchenwaldba tartó Vona Szegedinél. Így talán add az isten szebb jövőt annál, mintsem továbbra is a kuruc infó által kifejlesztett nagyon megbízható és hatékony módszerrel szortírozza itt Szegedi Csanád a "zsidókat":

- Szerinted is felsőbbrendű a germán faj?
- Nem.
- Akkor zsidó vagy.
- Anyád! 

Nehogy már az legyen itt a hazafiság mércéje, hogy felesküdünk e egy idegen nemzet vezetőjére, csak mert utálta a zsidókat? Mert akkor már tényleg csak egy köpésnyire vagyunk attól, hogy aki nem akar felesküdni a kuruc infón a német nemzet és a germán faj felsőbbrendűségére, akkor azok biztos zsidók is? Persze Vona Gábor tudja nagyon jól, hogy Hitlerrel és a kuruc infóval nem lehet választást nyerni, és nem is ez volt a célja. Talán az egyetlen dolog amire még használható a fasizmus, hogy meg lehessen osztani és le lehessen vele taszítani egy egész társadalmat. Egy megosztott társadalom pedig képtelen összefogni és leváltani a nemzet szolgálatáról uralkodói önkény stílusában prédikáló állszerzeteseket. Talán kevesen tudják, de a jobbik nevű párt elnöke a 4 éves ciklus végére közel 60 millió forinttal lesz gazdagabb, köszönhetően annak a kényszerhelyzetnek amelyet a két nagy, vagyis a nemzeti és szocialista párttal karöltve teremtett. Lehetsz nemzeti és letaszíthatod a hazádat, de lehetsz szocialista is és akkor be kell fognod a liberális "zsidó" pofádat.

Köszi, de kösz nem.

Engem ne akarjon már egy politikus magyarságból vizsgáztatni, főleg olyan vizsgafeladatokkal, hogy: - Ha igazán nemzetiek akartok lenni és nem szeretnétek, hogy zsidóként üldözzünk benneteket, akkor igazoljátok a magyarságotokat és hazafiságotokat azzal, hogy náci karlendítéssel üdvözlitek a kuruc infót. Bocsánat de tudtommal ez itt még Magyarország, és aki magyarként felesküdik a germán faj felsőbbrendűségére vagy akár a német nemzet egykori vezetőjére annak semmi keresni valója itt, mitől lenne az ilyen magyar és főleg hazafi? Szépen haza lehet ballagni Németországba. Állampolgárként arra sincs szükségem, hogy valamiféle olcsó érzelmi zsarolással próbáljon magához kötni egy politikusnak csúfolt igazi hülye-gyerek. Aki egyébként már azt sem tudja merre van az előre. Amerikát felejtsük el mert ugye ott vannak az élősködő zsidók, lépjünk ki az EU-ból és forduljunk keletre a szintén csúnya zsidó kommunistákhoz, akik meg a Biszku Béla luxusnyugdíját intézték. No meg persze ha már kettős keresztünk is van akkor legyen Saria törvénykezés is, meg iráni gárdistákat hívjunk szabad-választásokat tartani. A legfontosabb pedig, amihez egy politikusnak aztán tényleg sok köze van, hogy ki kinek a fa...t sz..ja. Nem elég, hogy Vona Gábor nem tud úgy megszólalni, hogy ne harapná le valamelyik képviselőtártársának az ujját, de mára gyakorlatilag csak azzal telnek a napjai milliós fizetése mellett, hogy mások nadrágjában nyúlkál. 

Szánalmas.

Címkék: jobbik Vona Gárda Gárdisták

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr574635449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.