Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Főrabbi a népszerűségi listán.

MasterMason 2012.06.13. 15:36

Nemrégiben újabb támadás történt, amelynek során állatok egy idős embert bántalmaztak gyalázatos módon. Amúgy pedig volt még a héten 2 rablógyilkosság, 6 fegyveres rablás, 38 betörés, 72 autólopás, vagy 145 testi sértés és még vagy 1200 garázdaság is. Mind szégyenletes. Persze Fröhlich Róbert főrabbi úr bölcs ember, s mivel csak nagyon szerényen keresi a választ erre a gyalázatra, éppen ezért hamar meg is találja.

A baloldal és a jobboldal egyaránt hibás.

Nem tett meg mindent az elmúlt 22 évben és nem tanították meg az embereknek, hogy idős embert bántalmazni bűn. Csodálkoztam is volna, ha az elkövetőkőn kívül vagy azokkal együtt nem lenne mindenki más is felelős a történtekért. Még az a szerencse, hogy csak jobb és baloldal van, ha lenne fent és lent-oldal is akkor most ők is biztosan bűnösek lennének. De a jobb és baloldal arra egyébként pont elég, hogy lefedje az egész országot. Így most már legalább tudjuk, hogy valójában mindannyian bűnösek vagyunk, mindannyiunkat felelősség terhel.

Viktor is így kezdte.

Mi baj lehetne vele, ha Brüsszeltől kezdve Anglián át egészen az amerikai egyesült államokig mindenki öt bántja. Viktor is hamar megtalálta a választ, gond van Európával Angliával és Amerikával is. Akárcsak a Viktor-ellenesség , úgy az antiszemitizmus is szinte a világ valamennyi országában mérhető és kimutatható jelenség. De Viktorhoz hasonlóan Róbert sem veszi észre, hogy ha mindenhol mérhető és kimutatható valamiféle ellenszenv iránta, akkor valami probléma azért csak lehet vele is. Nem, szó sem lehet arról, hogy ezzel bárki is igazolhatná akár ezt vagy akár a rendszeresen látott gyalázatos rablásokat-támadásokat, vagy akár a bűnügyi statisztikákat.

Aki egy idős embert megtámad-bántalmaz vagy kirabol az nem ember, még akkor sem ha egy édesanya szülte.

De Fröhlich Róbert most valami olyat kér tőlünk, amitől amúgy minden jóérzésű embernek azonnal feláll a szőr a hátán. Azt kéri vegyük már végre észre, hogy Viktort még az emberevő krokodil is megelőzi a népszerűségi listán. (Észre vettük.) Persze rögtön hozzáteszi azt is, hogy mennyire gyalázatos az a lista, amin ő a Viktor és az emberevő krokodil mögött kullog. A világ minden táján van antiszemitizmus, és sajnos mindenhol előfordulnak ilyen gyalázatos támadások. Miért pont mi lennénk kivételek, és persze miért is ne lennénk érte felelősek mi mindannyian?

Akik pedig bántalmazták az idős embert, függetlenül attól, hogy lezsidózva bántották e őt vagy sem, azokra a bíró által kiszabott mértékben rohadjon rá a lakat. Pont.

De hadd ne érezzem már magam én is felelősnek azért, mert nincs a világon egyetlen olyan ország, de még csak egyetlen négyzetcentiméter sem, ahol a Fröhlich Róbert és a rabbik elleni gyűlölet ne lenne konkrét számokkal mérhető. Megmagyarázhatatlan már-már parajelenség kategóriába sorolható az is, hogy miért nem lehet a svédek vagy a dánok elleni gyűlöletet hasonló módon a világ valamennyi országában kimutatni. Mivel Fröhlich Róbert főrabbi egy nagyon korrekt ember, és kizárólag csak addig foglalkozik a népszerűségi listával míg megmutatja Viktort az emberevő krokodil mögött, ezért aztán ö sem másokban, és legfőképpen nem is az egész magyarságban keresi csak a hibát. S talán ennek köszönhető az is, hogy egy egész korrektnek tűnő megoldási javaslattal állt elő. Azt kell tanítani a magyar embereknek, hogy zsidó embert bántani meg inzultálni bűn. Miért akkor nem bűn idős embert bántalmazni vagy bárki mást inzultálni, ha az történetesen nem zsidó?!  Dehogynem! Éppen azért a legjobb megoldás talán az volna, ha azt tanítanánk a gyerekeknek amit eddig. Idős embert bántalmazni bűn, másokat bántalmazni szintén bűn és törvény előtt kell felelni érte. Függetlenül attól, hogy az áldozat zsidó e vagy sem.

 

Címkék: index politika botrány európa zsidó fasizmus viktor jobbik keresztény antiszemitizmus zsidók rabbi Vona Róbert Frölich

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr194585952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.