Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

John Geoghan a megváltó!

MasterMason 2012.04.06. 20:42

 

ö John Geoghan lelkész. Megerőszakolták a börtönben aztán agyonverték. Isten szeretetéből és kegyelméből elkepesztő kínok között váltotta meg a világot, azért erőszakolták meg és azért lett agyonverve a börtönben, hogy nekünk mindannyiunknak jobb legyen. Annyira szép Geoghan története, hogy mindenképp meg szerettem volna osztani. Ugyanis itt nem pusztán arról van szó, hogy megerőszakoltak és agyonvertek egy papot a börtönben, valójában Geoghan története a szeretetről szól. 
 
 
Isten John Geoghan elkepesztően szörnyű kínhalálával ad nekünk erőt és hitet.
Boldog vagyok, boldog vagyok mert érzem a szeretetet. Bízom benne, hogy ti is kezditek érezni. Az a célom, hogy minél több embernek eljuttassam az örömhírt, hogy velem együtt ünnepelhessék:
 
Geoghan megbaszva és agyonverve váltotta meg a világot.
 
Elképesztő kínokon ment keresztül, még vazelint sem használtak csak egyszerűen megbaszták a sitten aztán agyonverték. Isten akarata volt, és mindezt önként vállalta. Értünk szenvedett, mindannyiunkért! Az a mimumum, hogy minden nap hálát adjunk ezentúl az úrnak. Meg kell köszönnünk ezt a kegyelmet, ami nem más mint tanúbizonysága az úr szeretetének. 
 
Miután John Geoghan-t megerőszakoltak és agyonverték, a helyszínre érkező börtönörök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Elvitték betették egy tepsibe, de a harmadik nap reggelén hiszitek vagy sem történt valami. Egy új pap került a börtönbe, és Geoghan egyik tanítványa először nem is akart hinni a szemének, majd örömében felkiáltott, hé emberek nézzétek: Geoghan feltámadt! Körbe vitte öt az udvaron, és Geoghan gyilkosa aki meg is erőszakolta őt szintén nem akart hinni a szemének, majd megkérte a papot tegyen tanúbizonyságot arról, hogy ö tényleg Geoghan. A pap bácsi pedig hamarosan megcáfolhatatlan tanúbizonyságot tett a börtön falai között arról, hogy John Geoghan tényleg feltámadt! 
 
John Geoghan feltámadása nem más, mint maga a megtestesült valóság.
 
Soha nem voltam hívő, de Geoghan szörnyű és embertelen kínhalálával majd feltámadásával, én reményt és hitet kaptam az istentől. Végre megérthettem mennyire szeret minket az úr, és minden nap hálát adok majd, hogy elküldte értünk ezt az áldozatot. Geoghan nagyon szerette az embereket főként a gyerekeket szerette, mindig a szeretetről és a békéről beszélt, ez a szörnyű és kínkeserves vég pedig a végtelenül jóságos isten akarata volt. Boldog vagyok mert tudom, hogy nem szenvedett hiába. Tudom, hogy azért kellett azon a sok szörnyűségen keresztül mennie a börtönben, hogy nekünk mindannyiunknak jobb legyen. 
 
A megváltó John Geoghan megerőszakolásának, agyonverésének, és feltámadásának köszönhetően örök tanúbizonyságot kaptam arról a mérhetetlen szeretetről és kegyelemről, amely isten hibátlan jelleméből ered.
Jó volt velünk az úr, hogy ennyire kegyelmes volt Johnhoz.     
 
Ti is vigyétek hírét a világban, hogy eljött végre az igazi megváltó, mondjátok el mindenkinek az örömhírt, hogy John Geoghant megerőszakolták és agyonverték a börtönben, de harmadnapra feltámadt. Mondjátok el mindenkinek azt is, hogy pont úgy látták másik testben Jézust, és aztán úgy tett tanúbizonyságot erről a papoknak, ahogy John Geoghan a börtön falai között...
 

 

Címkék: húsvét vallás egyház jézus feltámadás keresztény kereszténység john papok tortúra geoghan

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr864368600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterMason 2012.04.12. 21:40:55

Ferde tükör, hogyan lehet bármiféle kegyelemről isteni szeretetről beszélni, ha olyan szörnyű kínokon kellett egy szerencsétlennek keresztül mennie mint Jézusnak?! Miféle bűn az olyan, amit olyan embertelenséggel lehet kiengesztelni mint a keresztre feszítés? Hol van abban bármiféle igazság, hogy a bűnösök bűnét az egyetlen bűntelen váltja meg szenvedéssel?!