Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Az iszlám állam bázisa: Medina - Szaúd Arábia. (Ez pedig a hidzsra: Dicsőséges bevándorlás.)

MasterMason 2015.09.23. 07:41

dollar-isis2.jpg

Az elmúlt hetekben látott bevándorlással kapcsolatos média manipulációk után bizonyosan sok ember tette fel magában a kérdést, mi mindent hallgathat el és hamisíthat meg a média azon információk közül, amelyekkel bizonyos tévékben, újságokban és egyéb médiákban találkozhatunk?! Mindeközben a hitelesebbnek tűnő médiák és biztonságpolitikai elemzők invázióról és nemzetbiztonsági kockázatokról beszélnek:

Terrorizmus: Az iszlám állam. 

Valamit nem árt rögtön az elején tisztázni. Az iszlám különböző irányzatait és annak hívőit nem az különbözteti meg egymástól, hogy akarnak e az iszlám vallásjogon vagyis sarián alapuló országot (teokráciát), hanem az, hogy hogyan értelmezzék azt. Tehát ha az iráni siitáknál egy nő illetlenül hozzáért egy ismeretlen férfihoz abban az esetben börtönbe kerül, a legkeményebb vahabitáknál kapna még mellé száz botütést, de ha házasságtörésen érnek egy nőt akkor ahogy Iránban a siitáknál és Szaúd Arábiában a vahabitáknál úgy mindenhol máshol is megköveznék érte. És azért mert a siita csak háromszor imádkozik, attól még van kézlevágás ott is. Tehát amikor az iszlám különböző irányzatairól beszélnek a médiában, akkor tudnod kell, hogy ilyen jellegű különbségek vannak a különböző iszlám irányzatok között. Mind sariát akar csak máshogy értelmezné azt, mindegyik halálbüntetéssel sújtja azt ha valaki tagadja istent, csak az egyik felakaszt érte a másik pedig tradicionálisan levágja a fejed. 

Talán mondanom sem kell, hogy a nyugati médiákban azt nevezik "mérsékelt" iszlámnak, amelyik akasztja a hitetlent a fejlevágás helyett... 

Természetesen van egy harmadik lehetőség is ami fennállhat egy többségében iszlám vallású országban és ez pedig az, hogy valamely vallási kisebbség tagjai külföldi támogatással katonai diktatúrát vezetnek be. Amilyen volt Szíriában Assad rendszere, Egyiptom esetében Hoszni Mubarák, Irán esetében pedig Mohammad Reza Pahlavi rendszere. De még ezekben a rendszerekben is, ahogy a gyarmati kor egészében érvényben maradt a saria és a közemberekre ugyan úgy vonatkozott. Az atombombával rendelkező Pakisztán meg például "nyugati jogrenden alapul" csak a törvényük azt mondja, hogy az iszlám jog a saria magasabb rendű, vagyis ott is saria van, ott is van kézlevágás meg kövezés... Sajnos a nyugati embereknek a saját maguk által épített társadalmi közegben élve jóval kevesebb idejük marad más földrészek és kultúrák mindennapjait, politikáját és történelmét mélyebben megismerni. Az ismereteink nagy része bizonyos földrészekről és kultúrákról felszínes, ráadásul sok esetben ezen felszínes ismereteket sem a racionalitás, hanem a politikusok és médiamunkások által a társadalomra kényszerített "gondolatbűnökkel" formálják. Szerencsére azért biztonságpolitikai szakértők akik ismerik az arab félsziget, a perzsa öböl és a közel-kelet történelmét és kultúráját, már évek óta hangoztatják, hogy a médiák a terrorizmus elleni háborút és most a bevándorlást is elhazudják. Miért nem a több tucat iszlám ország valamelyikébe mennek? Mert ott már nem kell iszlámra téríteni...

Nem menekülés és nem is bevándorlás amit látunk hanem a hidzsra: A dicsőséges bevonulás. 

Miért tart 15 éve a terrorizmus elleni háború, meddig fog tartani, egyáltalán kik ellen harcolunk? Mi a céljuk és vajon hogyan szeretnék ezt tervet a cél érdekében végrehajtani? Mi az a szalafizmus? Sok sok kérdés van és ahelyett, hogy találgatnák, talán érdemes lenne elővenni a történelem könyveket és mellette a koránt, hiszen a történelem mint sok esetben most is ismétli önmagát. Hanyatló birodalmaknál és persze vallásoknál is szokás, hogy a sikeres történelmi időszakokat elemezve kísérelnek meg megújulást. Gyakorlatilag erről szól a szalafizmus is, a legsikeresebb elődökhöz való visszanyúlás. Ebben a korszakban folytatta a legnagyobb mértékű területhódításait az iszlám, és vált igazi világhatalommá. Az iszlám nem mindig fegyverrel terjedt, hanem kivándorlásokkal, a területekre fegyvertelenül bevándorolva az után tudatosan kezdték rákényszeríteni az őshonos lakosságra a Medinából irányított hódító iszlámot. 

Nem Bin Láden alapította az al-kaidát, hanem a legelső szaúdi király.

Szaúd Arábia a szalafizmus, a vahabita (hanbalita) szunnita iszlám tanok terjesztője és hazája, ami a legkeményebb és legembertelenebb iszlám irányzat ami a földön valaha is előfordult. Minden amit a médiákban az iszlám állam nevű terrorszervezetnek tulajdonítanak, az a Szaúd Arábiában alkalmazott iszlám és saria értelmezésen alapszik! Bin Láden és az al-kaida zászlaja nem csak egy ország (Szaúd-Arábia) hanem egy élő ember - az ország uralkodójának zászlaja. Ebben az országban van az iszlám háza (kába szentély), az ország mindenkori uralkodója pedig az iszlám állam kalifája. A iszlám állam nevű terrorszervezet vagyis Szaúd Arábia célja nem ea legszélsőségesebb saria törvényeken alapuló kalifátus létrehozása, hiszen az már régen megvan, hanem a terjeszkedés, fennhatóságának és az iszlám vallásának annak is a legdurvább irányzatának terjesztése. A szaúdi uralkodó zászlaja alatt beszélő Bin Ládenről minden iszlám hívő tudta, hogy tábornokként nem a saját hanem Szaúd-Arábia vagyis az iszlám állam uralkodójának nevében beszél, tolmácsolta annak felhívását a jihádra. Tehették és teszik is mindezt annak tudatában a szaúdi uralkodók, hogy országukat nem támadhatja meg az egyesült államok:

Miért?

Kétféle jihád létezik, a támadó és a védekező. Amennyiben az iszlám házának (Kába szentély) országát vagyis Szaúd Arábiát katonai támadás éri, abban az esetben a világ minden iszlám hívőjének több mint egymilliárd embernek kötelező lenne a jihád. Ezzel zsarolja Szaúd-Arábia az Usát és a nyugatot ezért történhetett meg az, hogy annak ellenére, hogy Bin Láden a szaúdi király zászlaja alatt tolmácsolta annak akaratát, majd hajtottak végre terrortámadást a többségében szaúdi terroristákkal, nem Szaúd-Arábiát hanem Afganisztánt támadta meg az USA, majd Irakot, miközben véletlenül az arab tavasz végigsöpört több arab országon. De ennek az arab tavasznak sem az volt a célja, hogy az USA hanem hogy Szaúd Arábia a totális iszlám állam terjessze ki hatalmát és befolyását.

Mégpedig úgy, ahogy a "nagy könyvben" is meg van írva és ahogy történt a "tiszta elődök" idejében:

Ugyanis véletlenül annak idején az egykori Afganisztán, Egyiptom és Szíriai területek elfoglalása után Szíriából kezdett kirajzani a további területekre az iszlám akárcsak ma láthatjuk. Egyértelműen másolják a szaúdi szalafisták a legsikeresebb iszlám időszakot, céljuk pedig most már a hidzsra: Elárasztani európát aztán rákényszeríteni az őslakosokra az iszlám vallást, vissza vezetve európát és a világot a sötét középkorba. Minden amit látunk a terrorizmus és a tömeges bevándorlás kapcsán, az egyszer már megtörtént ugyan úgy ahogy ma látjuk,hogy gyakorlatilag tapssal fogadták őket anno több mint 1300 évvel ezelőtt is (Ezért hívják dicsőséges bevonulásnak), és hamarosan mindenhol az iszlám uralkodott ahova betették a lábukat. (Akkoriban természetesen még nem Európára való terjeszkedés volt a célpontjuk)

Ezért nem a több tucat iszlám ország egyikébe akarnak "eljutni" a bevándorlók... 

Az egyesült államok sajnos nem a demokrácia, hanem az iszlám és annak is a legkeményebb szalafista válfajának terjesztésének záloga egy muszlim vezetővel az élen akit úgy hívnak, hogy Barack Hussein Obama. Aki igaz hitű muszlimként kötelességének érezte együttérzését kifejezni egy olyan embertelen ország, Szaúd Arábia uralkodójának halála kapcsán, amely országban nők fejét és emberek kezét-lábát vágják le a nyílt utcán karddal, és ahol a becsületgyilkosság miatt nyilvánosan vízbe fojtott sok esetben kiskorú lányok halálát taps és üdvrivalgás követi. Ahol a tv adókból szabadon folyik a felhívás a hitetlenek, keresztények és zsidók lemészárlására! 

Amerika az elmúlt 50 évben elképzelhetetlenül gazdaggá tette, aztán még fel is fegyverezte ezáltal az iszlám világ és a közel-kelet legerősebb katonai erejét faragta a valaha látott legkegyetlenebb szélsőségesek csoportjából:

A szalafista vahabitákból, az iszlám állam kalifájából és annak terroristáiból:

Szaúd-Arábiából.    
 

    

Címkék: USA Középkor Diktatúra Bevándorlás Iszlám Szunnita Hidzsra Vahabita

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr137807516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.