Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Az iszlám is nácizmus, a vallás pedig önmaga a terror.

MasterMason 2015.01.09. 11:18

charlie-hebdo.jpg

Látva a Párizsban történteket csak egyetlen módon nem sértjük meg az áldozatok és leendő áldozatok emlékét, ha végre kimondjuk az igazságot. Ez az iszlám. Semmi mást nem csináltak ezek a barbárok mint követték a könyvben leírtakat. Nem pusztán szélsőségesnek kikiáltott imámok parancsait teljesítik ezek a terroristák hanem a könyv és az iszlám gyilkosságokra felbujtó utasításait követik, amely halálos ítéleteket mond bárki felett aki a Hitlert is megszégyenítő Mohamednek csúfolt náci vallási vezér tanításaival ellenkezni mer. Nem attól szélsőségesek a terroristáknak kikiáltott imámok sem mert saját maguk tesznek hozzá bármit ahhoz az íráshoz, pusztán csak megkövetelik azt ami abban van, a vallási törvények által kihirdetett gyilkosságokat.

Mindeközben a politikailag korrektnek látszani akaró újságírógyilkosok miatt mindig újabb és újabb halálos áldozatok lesznek majd, mert náci vallási eszméket támogatnak, altatják a társadalmat miközben az igazi nácizmus vallási köntösben terjed.

A valóság sajnos az, hogy csak annyi a különbség Hitler fajelmélete és egy monoteista vallás között, hogy a vallás nem származás hanem hit alapján válogatva gyilkolta és gyilkolja mai napig az embereket kívánja őket a pokolnak csúfolt koncentrációs táborba.  

Minden monoteista vallás a Hitlernél is már látott alapokra építkezik és teremt gyilkosokat a világban, a vezér védelmére és szolgálatára gyermekkortól kiképzett embereket arra tanítják, hogy a prófétának csúfolt náci vezér akaratát közvetítsék és aki ellentmond azt meg kell ölni. Persze ilyenkor aztán a Mózes-Jézus vagy éppen a Mohamed-Jugend tagjai mindig szeretetről papolnak nem beszélvén arról, mit kívánnak azoknak akik elutasítják a vallási tanokat. Egy vallás igazi arcát soha nem abból lehet felismerni, hogy mit kíván a híveknek hanem abból, mit kínál azoknak akik elutasítják azt. És azoknak bizony mindig pokolban a helyük, ahol örökké tartó szenvedés kell várjon rájuk, azt érdemlik a náci vallási vezérek és náci tanítványaik szerint! Hitler is pont így csinálta, csak azokat küldte koncentrációs táborba (pokolba) akik ellenkeztek, a többiek meg rendről a vezérből sugárzó szeretetről regéltek. De ahogy láthatjuk is a világban, az iszlám nácik is pont olyan hatás alá kerülnek mire megnőnek mint a Hitler-Jugend tagjai anno, akiket szintén nem véletlen gyermekkorban kezdtek a vezér szolgálatára képezni. Ugyanaz az iszlám is akárcsak a többi vallás mint a náci rendszer, megegyeznek az eszközeik, már gyermekkorban a lehető legfiatalabban a náci vallási vezér szolgálatára felesketni.

Beleverni a gyerekekbe, hogy a vezér az "isten" és meg kell halnotok érte és elmebeteg ideológiájáért is.

A vallás önmaga a terror, terrorral kezd pokollal halálunk után örökké tartó szenvedéssel fenyegetve ha elutasítod és a történelem a bizonyíték arra, hogy bármeddig hajlandóak elmenni a lelki terroron túl is. Beteg náci eszméket támogató újságírók gyilkoltak Párizsban azzal, hogy náci eszméket valló kőkorszaki ősembereket engednek rá demokráciákban a jelenben, a 21. században élő emberekre. Ti újságírók vagytok ezeknek a barbár gyilkosoknak a cinkosai és már túl sok áldozat szárad a lelketeken az miatt, hogy középkori a nácival megegyező vallási eszméket támogattok. Ti polkorrekt újságírók vagytok a fasizmus felemelkedésének élharcosai és csak idő kérdése, hogy azon bűnötök, hogy nyíltan fasiszta eszméket támogattok demokráciákban vallási köntösbe bújtatva, másféle fasizmust szüljön újra. 

UI: A képmutató polkorrektnek látszani akaró wannabe jogvédők és újságírók akik múlt héten még azon melegek jogaiért voltak úgy oda, akik felett amúgy minden monoteista vallás kapásból halálos ítéletet mond, ilyenkor hirtelen már nem tudják melyik ujjukba harapjanak és a szeretet és békesség mintájaként szeretnék prezentálni a melegeket és másként gondolkodókat azonnali kivégzésre meg örökké tartó szenvedésre is kárhoztató vallásokat... Döntsd már el kedves wannabe jogvédő, hogy most a melegek jogaiért és vagy a melegek felett halálos ítéletet mondó írásokért állnál ki inkább?! Mert az nem fog sokáig menni, hogy egyik héten még a melegek jogaiért állnátok ki, aztán a másik héten a melegeket halálra ítélő írás mellett ágáltok, hogy azok amúgy mennyire szelídek meg békések. Ti hetente másként köptök fel az égre majd álltok alá. 

Agyrém azaz elvtelen tudathasadásos újságíró brigád amelyik évek óta vergődik saját mocskában.

 

Címkék: index botrány Párizs Franciaország Origo Mandiner Fasizmus Terrorizmus Terror Cink Charlie Hebdo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr897055703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

-JzK- 2015.01.10. 01:49:41

www.ferfihang.hu/2012/12/23/iszlam/

mandiner.hu/cikk/20130528_aristo_eurabiarol_es_a_jovorol

Ha (az egyébként jogos) iszlámellenességet felhúzod egy vallásellenes és autoritásellenes szekuláris-liberális mázra, éppúgy a kulturális marxizmus pártján állsz, mint a PC-isták.

MasterMason 2015.01.10. 01:56:58

@-JzK-: Tévedsz, liberális máz az, hogy mind a mózesi mind a jézusi mind pedig a mohamedi milliók életét követelő fasizmust és vezérelvűséget összeegyeztethetőnek tartják a demokráciával.

Aztán meg sírdogálnak ha jön majd megint egy másik vezér, és hirtelen ő lesz az isten, ők meg megint mennek majd a koncentrációs tábornak csúfolt pokolba. Amelybe egyébként minden másként gondolkodónak helyett találtak eddig minden monoteista náci vallásban. Szóval én még mindig csak azt mondom, hogy aki kardot ránt kard által vész, a nagyon liberális fasiszták pedig a fasizmus által.