Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Az iszlám állam és a lefejezések.

MasterMason 2014.09.03. 15:43

soldiers-peeing1-600x320.jpg

Egyre több helyen bukkan fel az ISIS az iszlám állam nevű szervezet a médiában, és sajnos sok dologról ez a "teljesen független magyar média" elfelejt tudósítani, felhívni rá a közvélemény figyelmét. 

Már rögtön az elején szögezzük is le, hogy azok akik kivégzett halott civileket hugyoznak le amerikai katonaként egy általuk megszállt országban, semmivel nem különbek azoktól akik lefejeznek másokat, és az ő embertelenségüket nem fogja semmissé vagy elfogadhatóvá tenni mások embertelensége sem.  

2007-ben Bradley Manning Julian Assang segítségével nyilvánosságra hozott egy videót, illetve emellett több tízezer olyan dokumentumot és fényképet, amelyek az amerikai katonák által elkövetett háború bűncselekményekről szóltak.

Ugye ez volt anno a Wikileaks egyik legnagyobb dobása:

Ebből az egyik videón az látható, hogy amerikai katonák szórakozva civileket gyilkolnak Irakban - Bagdadban, és a civilekkel együtt megölték a Reuters két munkatársát is. Nem szabad elfelejteni, hogy mindezen háborús bűncselekmények nyilvánosságra hozatalát 35 év börtönnel jutalmazták a "szólásszabadság demokratikus hazájában", Julian Assangot pedig a fél világon át üldözték és a mai napig egy nagykövetségen él bezárva üldöztetve, későbbi kollégájához Edward Snowden-hez hasonlóan.

Aki minő véletlen nem is olyan régen iratokat mutatott arról, hogy ennek az iszlám állam nevű szervezetnek a vezetője amerikai CIA kapcsolatokkal rendelkezik, emellett pedig John McCain szenátor mellett láthatjuk őt az ISIS több tagjával Szíriában készült képeken, amikor is egy amerikai fegyverszállítmányt kísért el amit a Szíriai felkelőknek szállítottak.

isis 3.jpg

isis.jpg

Vagyis az ISIS vezetőjének közvetlen kapcsolata volt-van McCain szenátorral, véletlenül ennek az ISIS-nek amerikai fegyvereik vannak, véletlenül akár csak 2007-ben a Wikileaks által nyilvánosságra hozott videókon úgy megint civileket és újságírókat gyilkolnak.

Mindenki döntse el saját maga mit gondol, de Bradley Manning, Julian Assang és Edward Snowden üldöztetését látva, azért csak fel kéne már tenni végre a kérdést:

Biztos, hogy ezek a nagyon demokraták tényleg demokraták?! Biztos, hogy van akárcsak egy szemernyi különbség ezen amerikai katonák és a terroristák között? Bradley Manning 35 éves börtönbüntetését látva, vajon lesznek e majd még olyan emberek akik ennyit kockáztatnának csak azért, hogy egy ember számára elfogadhatatlan háborús bűncselekmények valaha napvilágra kerüljenek? 

isislef.jpg

Érdemes volna mindenkinek megtekintenie Oliver Stone tíz részes dokumentum filmjének egyik epizódját is, amit egyébként a Spektrum tv-n vetítettek és az amerikai háborús bűncselekményekről valamint a terrorizmusról szól, "amelyek a történelemkönyvekből és a híradásokból kimaradtak"...

 

 

Címkék: Amerika Irak Index ISIS Szíria Origo Mandiner Háború Terror Lefejezések

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr106665615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.