Hirek-érdekességek politikáról, közéletről, kultúráról. Hardcore.

Szegedi Csanád egy "gázkamraszökevény".

MasterMason 2012.06.26. 21:41

arbeit_macht_frei_00000_1342056236.jpg_800x333

Sokakat talán megrázott a "becstelen hír", de "sajnos" igaz. 

Szegedi Csanád egy "büdös zsidó". Természetesen nem mindenkinek gyásznap a mai, sokan talán pezsgőt bontva gúnyosan ünnepelhetik, mikor is nemzetünk "hazátlan" és "palesztingyilkos" szittya harcosa, kénytelen kelletlen a karikást ostort egy egyszerű kipára cserélni. Valljuk be őszintén, gyanús volt már az elején, hogy ütik vágják az embereket az utcán, ez meg a kuruc infón árulja a különböző portékáit. Érdekes logikai bukfenc volt az is, hogy a Zázrivecz szerint a fidesz a likud testvérpártja, dehogy miért szolgálta 8 évig a likud testvérpártját arra a ma napig nem tudna választ adni. Az is rendben volna, hogy Csanád végighaknizta európát a családfáját irtó elmebeteg Adolf Hitler nézeteivel, de hogy egy a Csanád és a kuruc infó által csak "gázkamraszökevénynek" hívott zsidó származású "magyar" ember zsidózása miatt emelkedjen itt az antiszemitizmus, és ez rombolja ilyen mértékben Magyarország megítélését, hát ez már egy kicsit sokk!

Tessenek jelezni Ellie Wiesel úrnak, hogy megtaláltuk az antiszemitizmus és fasizmus terjedésének okát. 

Tessenek elnézést kérni a Feldmayer Péter és Fröhlich Róbert rabbi uraknak is, az eltévelyedett gyermekük által okozott nemzetközi rossz hírért. A Szegedi Csanádhoz közelálló kuruc infó szerint, a náci táborok leginkább egy hétvégi kerti grillpartihoz voltak hasonlatosak... De hát akkor most itt lenne az ideje megkérdezni a Csanádot, hogy mégis mit gondol erről a kedves nagymama, Klein Magdolna? Akit 1944 júniusában deportálták Auschwitzba, ahonnan hazatért. Majd a háború után bő egy évvel férjhez ment Meisels Imre ortodox zsidó emberhez. Még az a szerencse, hogy az "igazság szabaddá tesz" és így legalább már arról is van fogalma Szegedi úrnak, hogy milyen jó érzés szabad embernek lenni. El tudja azt valaki képzelni, hogy Szegedi Csanádnak nem volt tudomása arról, hogy a nagymamája megjárta Auschwitz-ot?! El tudja azt valaki képzelni, hogy a zsidóság történelmében meghatározó borzalmat ne viselte volna a családja. Volna helye a politikában egy olyan embernek, akinek a nagymamája megjárta a haláltábort de unokája nem csak tagadja annak szörnyűségeit, hanem támogat egy olyan aljas politikát amely szerint minden zsidó embernek a gázkamrában lenne a helye?! Mit várhatunk olyan embertől aki azért nem vállalja fel zsidó származását, mert egy olyan politikai csoportosulás kápója kíván lenni, amely együtt gyalázza a zsidóságot és a magyarságot egyaránt?! 

Döbbenet. 

Szegedi Csanád egyszerre szégyelheted magad zsidóként és magyarként is, nem csak a hazádra hoztál szégyent hanem a magyarságodra és zsidóságodra egyaránt. Szegedi Csanádnak nem a jobbik és nem is a "magyar hazafiság" jegyében kell lemondania minden politikai tisztségről a jobbikban, hanem a nagymamája végett. 

Magyar állampolgárként pedig joggal várhatjuk el zsidó honfitársainktól, hogy ne gyalázzák tovább magyarkodva a zsidóságot, tovább rontva ezzel Magyarország nemzetközi megítélését. 

Címkék: holokauszt jobbik kereszténység kuruc zsidók diktatúra zázrivecz Vona Auschwitz Szegedi Csanád Láger

431 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

http://narancshirado.blog.hu/api/trackback/id/tr454613412

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.27. 12:09:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Jóízű zsidózással kapaszkodik az Index fogyatkozó számú olvasóiba 2012.06.27. 11:31:22

Láthatóan csökken a látogatók száma a jobboldali kötődésű hírportál statisztikáiban. Kérdés, hogy meg tudják-e fordítani a trendet az intenzív, szaftos zsiráfozással? * * Szegedi Csanádnak, a Jobbik parlamenti képviselőjének sztoriját tegnap este kapta...

Trackback: Keresztállítás fejlődése a jobbiknál 2012.06.27. 08:42:02

Egyszeres kereszt, kettős kereszt, hármas kereszt, négyes kereszt, ... hetes kereszt, nyolcas kereszt és kész is a fenyőfa. A kezdetekben ezen pártegyház, olyan 2003-2007 körül, sima ókori kivégzőeszközöket állított még, jellemzően tömör hulladékfáb...

Trackback: házi zsidóra nem lövünk 2012.06.26. 23:09:51

Tudom, hogy egy idő után unalmas a Jobbik-kuruc tengely bukásain pörögni, de ezt egyszerűen nem tudom kihagyni. Radikáliséknál nagy esemény történt, kiderült, hogy a tudjukkik beférkőztek a soraikba. Bár szerkesztőségünk mindig is sokra értékelte,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

David Bowman 2012.06.27. 11:17:11

Dolfi első dolga is az volt az anshluss után, hogy felszántassa a zsidó temetőt, ahol dédikéék pihentek.

dr. Bubó 2012.06.27. 11:18:18

ki kell rekeszteni a demokratikus közéletből a dzsobbikot, mert kirekesztik
-azokat a zsidókat, akik nem dzsobbikos zsidók
-azokat a melegeket akik nem dzsobbikosok
-azokat a dakotákat akik nem dzsobbikosok....

kirekesztéshez kell a sok rekeszizom...

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 11:18:19

@tusuanzen:
A politikai elit janicsárokból áll. Orbán putriszökevény, a fél Jobbik csöves zsidó, az ô munkájuk a magyarok egymás ellen való ugrasztásából áll.
Oszd meg és uralkodj, ez a legnagyobb biznisz.

hunyuan 2012.06.27. 11:18:57

szarfaszú csuti cigány ezekkel akar majd összebútorozi,
okádék faseobolsevisták faszpumpával, pornós kurvával, buzikkal, zsidó származással, az élen a névváltoztatós záriveces csírával
fosadék egy csürhe
ez a focista-cigáykirály szintje meg a faszpattintó rájukszavazó senkiházi hazaárulóké

Hegseztő Hegesztő 2012.06.27. 11:20:36

Mi probléma? Reiner Peti már10 éve vállalja identitását. Mert ő egy keménytökű magyar srác. Nem úgy mint a köcsög Index-es.
Ha a Grossi zsidó, akkor Na és! Ha sváb, akkor is Na és! Egy demokráciában mindenki annak vallja magát, akinek akarja.
Ez a téma csak idióta Index-szerkesztőnek a bunkóságát mutatja. Bravó Index, gratulálok!!

Plumper 2012.06.27. 11:20:49

@dr. Bubó: de, te nyilas vagy. mert a nyilasok vélekedtek így, és szintén ilyen tévképzetek alapján kötöztek össze gyerekek lábát, úgy lőtték őket a Dunába, vagy vertek puskatussal péppé kismamát a babájával együtt (Józsefváros), a Liszt Ferenc téri és Klauzál téri hullahalmokról nem is beszélve. Alig 68 évvel ezelőtt. Az átfedés az akkori és mostani nyilasok között van. A nagypapa által a kisunoka nevelése, a régi szép idők mesélése.
A saját frusztrációdat, sikertelenségedet, kispöcsűségedet azzal magyarázod, hogy a "zsidók élősködnek mindenhol". Mindig a magadfajta járási, bunkó, borgőzös, hétszilvafás, bűnbakkereső alakok tehettek Magyarország bajáról, a mohácsi vésztől kezdve a valódi ki-nem-egyezésen át háborús uszításért (1914), a trianoni trauma érleléséért. Az irredenta, soviniszta, hitlerista Horthy-korszakról nem is beszélve.
Vagy túl sokat feltételezek rólad?

dr. Bubó 2012.06.27. 11:20:54

szerintem szegedi csalamádé ról még simán kiderülhet hogy nemcsak zsidó....
hanem buzi
cigány a másik nagyszüleje révén
és akár komcsi pl akár a zapján át...

szegedi csalamádé akkor lehet hogy? meleg cigány zsidó komcsi ?

szerintem ő bármi amiből pénzt tud harácsolni... mert van benne zsidóvér....

dr. Bubó 2012.06.27. 11:21:44

@Plumper: tévecc... nemcsak a zsidók tehetnek mindenről,

hanem a komcsik és a cigányok is...

Plumper 2012.06.27. 11:23:16

@dr. Bubó: hátha még rólad kiderül, mekkora lesz a derültség.:-D Csanád is így koppant valszeg.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 11:28:09

@Almmma:
csanádka a kuruc legfôbb hirdetôje, tehát a kurucot zsidók pénzelik.

KANADA 2012.06.27. 11:31:17

De sok buta ember van! Ha olyan nagy magyarok ott Borsodban a párttagok, akkor miért akarják kitúrni egyesek? Hát a pénzért, egy rakás szarházi megélehetési politikus az összes!!! Ők a nagy magyarok?? Egy senkik, úgy látom a Jobbik sem különbözik a többi párttól! Mindenki a pénzre megy - akkor ők is zsidók? Hülye egy gondolkodás ez a: gazdag=zsidó - csak a buta, sikertelen emberek gondolkodnak így!!!
Ha kizárják a Jobbiknak vége! Aki képes mondjuk a legjobb barátját kitagadni, mert kiderül valami ilyesmi róla, az nem ember, az még az állatok közé sem sorolható!!!!!!

Környezettudatos 2012.06.27. 11:31:33

Túllendülnek a nácik ezen is, hitler is egy korcs volt, mégis vezér lett egy fajelméleten alapuló rendszerben. A jobbikosok és primitív hívőik majd mantrázzák egy kicsit, hogy sebaj, elhiszik és kész is a nyugalom. Ez a buzi szegedi gyerek meg kösse fel magát. Milyen ótvar büdös cigány fajta ez az ember, hogy olyan pártban csillogtatja magát, ami a nagyanyját ki akarta nyírni?!

VT Man 2012.06.27. 11:36:00

A posztoló igazán kifejthetné, hogy mi azzal a baj, hogy egy magyarkodó pártban van fő pozícióban zsidó.

Miért, ne legyen? Talán tilos?

galicius 2012.06.27. 11:41:08

Van valaki,akinek kérdés volt,hogy ki pénzeli a Jobbikot?Hát persze,hogy a zsidók.És,ha létezik ma Magyarországon legalább egy tökös újságíró,akkor az ki fogja deríteni,hogy bizony nem csak Csanád rendelkezik a Jobbikban zsidó felmenőkkel.Persze ez nem baj,végül is senki sem tehető felelőssé a felmenőkért,de akkor ne játsszuk is a bazári majmot.Attól tartok,hogy ez az ügy a Jobbik végét fogja jelenteni.

Kabbe (törölt) 2012.06.27. 11:42:10

nem buzi is ez a Csanád? nekem gyanús a kis köcsög.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.06.27. 11:42:18

figyelitek szegedicsanad.hu - ahol megtalálhatók a beszédei, szépen át van irányítva a facebook-os oldalára. gondolom most szortírozza gyorsan melyik beszédében mit mondott a holokausztról meg a zsidóságról. pár perce még a facebook-ján is kintvolt a hivatkozás a szegedicsanad.hu-ra, most onnan is leszedte. szánalmas.

SemBoga 2012.06.27. 11:42:31

@VT Man:

a jobbikot szokta érdekelni emberek származása, és az ez alapján történő ítélethozatal

Lacdelo 2012.06.27. 11:43:20

Ebbôl a Szegedi Csanádos ügybôl is látszik, hogy mennyire butyuták, elmebetegek a jobbikosok.

Minden hithû jobbikos elmebeteg vagy hibbant.

Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2012.06.27. 11:46:48

@Kabbe:

Elképzelhető, mert a zsidók között elég sok buzi és pedofil van. A belterjes elkorcsosulás eredménye...

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 11:48:49

@VT Man:

Nem tilos, csak baromira gyomorforgató és sunyi, gerinctelen, amikor valaki egy olyan párt fő hangadója, az idióták fő hergelője, a párt félhivatalos szócsövének egyik fő támogatója, amely párt agyhalott tagsága őt megsemmisítőtáborba zárná és családostól kiírtaná.

Nem hinném, hogy magyar ember az ilyen, az önmagunkról alkotott képek szerint.
Vagy ma már a gerinctelenség, sunyiság, aljasság, a pénzért való gátlástalanság a magyarság jellemzője?

imperial 2012.06.27. 11:51:19

@SemBoga:

A származás és az erre épülő etnobiznisz a liboldók és cigányok érdekeltsége.

imperial 2012.06.27. 11:53:34

@Putyilov gyári melós:

Az agyhalottak ti vagytok, amikor megsemmisítő táborokról és kiirtásról hallucináltok.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 11:55:53

@Putyilov gyári melós:

Különben ugyanezt látni a többgenerációs kommunista családból való MSZMP tag Kövérnél, a szegény magyarokat szarba sem vevő putriszökevény cigány Orbánnál, a szem és gyomorforgatóan pénzéhes Jézust kiárusító KDNPseknél, és az összes pártban.

Végtelen, gátlástalanul aljas cinizmus, amelyet csak a hideg számítás, a hatalom, a pénz utáni sóvárgás vágya vezérel!

Lámpavasra velük, nem magyarok, hanem idegenszívű janicsárok!

imperial 2012.06.27. 11:56:46

@Lacdelo:

És a libsik mekkora elmebetegek? Egészen eddig egy zsidót náciztak. Szerencsétlen balfaszok, keresgéljétek csak tovább a nem létező nácikat meg fasisztákat :)

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.06.27. 11:56:51

Most nem mindegy hogy milyen faju??? Nagyon kevesen tiszta Hun vérüek itt már!!! 6000 év a Kárpát-Medencében sajnos sok volt a keveredés!!! A lényeg az hogy a Csanád hogyan érez és mit tesz az Országért!!! Bizony Ő mindenképpen igaz Magyar ember marad!!! Ezt most bebuktátok bibsikéim, nem jött be a trükk!!! A Csanádot nem fogják a Zsidók kicsinálni nem engedjük!!!

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 11:57:34

@imperial:
Szegedi Csanádról, Morvai Krisztináról, Zazrivetzről, Novákról, a cigány Orbánról beszélsz?

Baromi jól megélnek az etnobizniszből!

Buci-Bigyo (törölt) 2012.06.27. 11:59:05

A tegnapi híreken jót röhögtem.Radnóti Zoltán rabbi azt kutatta, hogy az egyik MAZSIHISZ-esnek katolikus volt az anyja ( ez pont olyan, mint amikor a múltkor egy jobbikos elment magár genetikailag kivizsgáltatni, hogy nem zsidó :), Szegedi Csanád nagyanyja tábortúlélő.Ó, Istenem, mekkora tragédiák!:D
A hülyeség oldal-, párt-, és vallásfüggetlen.

nemecsek ernő áruló 2012.06.27. 11:59:29

@Almmma: Szegedi Csanád nem annak a Jobbiknak a képviselője, akik EU zászlót égettek, és mindenütt elegünk van a holokausztból pólóban jelennek meg? (költői túlzás, a barikád címlap, és a lépten nyomon felbukkanó google hirdetések gyakoriságának érzékeltetéséhez - meg kell jegyeznem, mert tapasztalataim szerint felül vannak reprezentálva a jobbik támogatók között a funkcionális analfabéták sajnos.)

Ettől milyen több bizonyíték kell neked?

Karipapa01 2012.06.27. 11:59:35

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: "Kurva jó nézni, ahogy a filoszemita ballibák őrjöngve zsidóznak :DDD"

Nos itt tévedtél! Őrjöngve a jobbnácik zsidóznak. A ballibák most elégedetten és vigyorogva. De ezt sem tennék, ha most a szélsőjobb nem saját magát szopná le. Tudod hogy van ez...

belekotty 2012.06.27. 11:59:46

@imperial: Látom nem érzékeled azt az apró különbséget, hogy zsidózni származási és vallási alapon szoktatok, nácizni viszont mi a tettek alapján szoktunk.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:00:37

A mocskos zsidók tolvaj voltára az a legfőbb bizonyíték, hogy a zsidózást is ellopják a becsületes magy... MAGYAR ember elől, aki sosem antiszemita.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:02:10

@imperial:
Csak olvassuk a Csanádi által, tehát zsidó pénzből uszító, SzDSZben kinevelt Melnyikov által főszerkesztett kurucot!

Nincs ebben semmi meglepő, az ULTRAORTODOX zsidók is utálják Izrelt.

Karipapa01 2012.06.27. 12:02:17

@nemecsek ernő áruló: " Szegedi Csanád nem annak a Jobbiknak a képviselője, akik EU zászlót égettek, és mindenütt elegünk van a holokausztból pólóban jelennek meg"

Úgy van! Szegedi egy másik Jobbik képviselője! De sok van belőlük...

belekotty 2012.06.27. 12:02:20

@imperial: Aha. Tehát akkor a Jobbik politikai etnobizniszt folytat. Stimmel. Köszönjük a beismerő vallomást!

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:02:39

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: "A lényeg az hogy a Csanád hogyan érez és mit tesz az Országért!!! "

Eztet akármelyik ballibsi mondhassa.

imperial 2012.06.27. 12:03:56

@belekotty:

Ebből is látszik, hogy kivételesen sötét agyhalottak vagytok.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:03:56

@Buci-Bigyo:

Akkor ez a rabbi mehet a Jobbikba birkahergelőnek, Csanád meg a zsinagógába rabbinak, oszt helyreáll a rend:O))))

The brain 2012.06.27. 12:04:01

Ebből az irományból az derül ki,vannak normális zsidók is.Inkább örülnötök kellene.Személy szerint én örülök,hogy zsidó felmenői vannak.

imperial 2012.06.27. 12:05:20

@belekotty:

Szegény hülye, inkább ne erőlködj :(

imperial 2012.06.27. 12:06:17

@Putyilov gyári melós:

Olvasd csak a kurucot, rád fér egy kis művelődés :)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.06.27. 12:07:44

Ismét egy újabb és ékes bizonyítéka annak, hogy a jobbik egy zsákmánypárt.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:08:18

@imperial:
Inkább comming uotolj, jómunkásember elvtársam!

Mesélj, komcsi-zsidó-meleg-narkós Jobbikos vagy?
Semmi gond, jó leszel a Rabbik Magyarországért Mozgalom élére, oszt dől a sékel!

csárli hárper 2012.06.27. 12:08:43

@Putyilov gyári melós: "Vagy ma már a gerinctelenség, sunyiság, aljasság, a pénzért való gátlástalanság a magyarság jellemzője?"

roviden: igen...

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.06.27. 12:08:53

@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Lehet és ezzel nincs is semmi baj - sőt. De tehetné ízlésesebben is. Szerintem.

broni light · http://broni-light.tumblr.com 2012.06.27. 12:09:12

atomot gázára! free breivik!!!)))))))

Karipapa01 2012.06.27. 12:09:50

@The brain: "Ebből az irományból az derül ki,vannak normális zsidók is.Inkább örülnötök kellene.Személy szerint én örülök,hogy zsidó felmenői vannak."

Ilyen alapon az is kiderülhet, hogy vannak normális cigányok is. Nem ezt pofázzák már évek óta a "ballibák"? Elég nehezen ment át...

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:10:17

@Putyilov gyári melós: "Nincs ebben semmi meglepő, az ULTRAORTODOX zsidók is utálják Izrelt."

Hogyne utálnák, amikor túl világias, túl liberális nekik.
Nekünk is van Hoffman Rózsánk...

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:10:40

@imperial:

Én már akkor olvastam, amikor Gyurcsányék pénzelték :O)))

Sőt, a Szadeszban kinevelt kizsidó Melnyikovot már évekkel előtte.
Az Index kultúr rovatában ott az életműve.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:15:17

@dr. mesterseges szinezek:
Hehe, Rózsikának ismerem az egyik kegyencét.
A Békés megyei oktatási hivatal vezetője Tóth Imre egy vonalas MSZMP tag, ő szervezte anno az összes április negyedikét, május elsejét, és integetett a tribünről.
De ő jó Fideszes kommunista, akárcsak Rozi néni :O)))

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:20:30

@dr. mesterseges szinezek:
Amúgy az ultraortodox zsidók nem csak azért utálják Izrelt, mert túl világias nekik, azok az ortodoxok.
Az ultraortodoxok még ennél is tovább mennek, szerintük a mai Izrel a Sátán műve, mert a szent irataik szerint Izrel állam csak akkor jöhet létre, ha földre száll az Isten.

Buci-Bigyo (törölt) 2012.06.27. 12:22:12

@wilson77: Ha már témánál vagyunk, elég szégyennek tartom, hogy ha valakivel egymásba szeretünk, minden vallás szerint összeházasodhatunk, de a zsidó vallás szerint nem.Úgy értem egy zsidó srác és én. Szerintem elég nagy szégyen ez a zsidó vallásra nézve 2012-ben!Szóval akárhogy is nézzük, ez a legkevésbé toleráns vallás. Szerencsére ezt az izraeli vegyes párok meg tudják oldani, elutaznak ide-oda házasodni, de akkor is nagy szégyennek tartom! Szóval, nem kéne okoskodni azzal, hogy kinek fontosabb a származás,mert a végén nem lesz igazad! Lásd az előző hozzászólásom utolsó mondatát a hülyeség természetéről.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:24:30

@csárli hárper (nyikhaj, tollforgató terrorista):
Az ember mintakövető, a politikusok, az elit szabják meg a morált, ők alakítják ki az erkölcsi viszonyokat.
Fejétől bűzlik a hal farka.

Abban igazad van, hogy ami nálunk van, az RENDSZERCSŐD és folyik az ország tudatos elzüllesztése.

"A MAGYAR FIATALOK 80%-A SZERINT NEM ÉRI MEG MA BECSÜLETESNEK LENNI"
www.transparency.hu/Fiatalok_es_korrupcio?bind_info=index&bind_id=0

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:24:42

@Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: "Elképzelhető, mert a zsidók között elég sok buzi és pedofil van. A belterjes elkorcsosulás eredménye..."

Biztos forrásból tudom, hogy ministránsfiúkat felebarátin túl szerető papok tkp. zsidók, csak addig-addig korcsosultak, míg bezupált katolikusokká degenerálódtak.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:27:06

@Putyilov gyári melós:
Ja, és ugyanezt az ULTRAORTODOX érvrendszert találod a kurucon!
Izrel a Sátán műve, ettől harsog a kuruc.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:27:15

@Putyilov gyári melós: Jaja, láttam pár vidiócskát róluk. Nem véletlenül egy az isten: az állatkertje internacionalista szempontok szerint szerveztetik.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:28:48

@dr. mesterseges szinezek:

A pedofil katolikusokkal semmi baj nincs. Vallási családban, nyájon belül marad, ha megerőszakolnak egy gyereket.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:29:23

@Putyilov gyári melós: Ebből egy normálisan (...) fejlett konteós-kurucos simán ki kell, hogy olvassa, hogy cionista világösszeesküvés már a kurucot is elérte, és egy követ fújnak, illetve, hogy a közös izraelellenesség leple alatt valami MÉG MAGYARELLENESEBBRE készülnek.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 12:31:24

@Putyilov gyári melós: Meglepő, hogy nem vált még a dogma részévé.
Nagyon elpuhultak - amiról persze a szabadkőművestudjukkik tehetnek.

wilson77 2012.06.27. 12:32:23

@Buci-Bigyo:
Kedves Buci-Bigyo!

Szerintem nem a zsidó vallásra nézve szégyen, hanem a zsidó fiúra, aki deklaráltan többre tartja a vallását, mint téged, aki elvileg az élete párja lehetnél.

üdv:
-wilson

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:33:00

@dr. mesterseges szinezek:
A fanatikusok mindenhol egyformák.
Az agyban termelődő extra adag endorfin mozgatja őket, tehát tulajdonképpen súlyos narkósok.
MRI vizsgálatokkal már elég szépen feltérképezték az agyuk működését.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 12:38:31

@dr. mesterseges szinezek:
Nem kell ide konteó, az élet maga a valóság.
Ezek az ultraortodox fiatalok simán elférnének a kuruc szerkesztőségben vagy akár Szegedi Csanád mellett, aki nem mellesleg pénzeli a kurucot.

"Ultraortodoxok gyalázták meg a Jad Vasemet

Két héttel a jeruzsálemi holokauszt-emlékközpont meggyalázása után az izraeli hatóságok letartóztatták a tetteseket, három ultraortodox zsidó fiatalembert.

MTI| 2012. június 26. |21 komment

A 18, 26 és 37 éves tettesek beismerték, hogy ők csúfították el falfirkákkal a Jad Vasem egyik falát, és korábban, még áprilisban két katonai hősi emlékművet is. Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő közölte, hogy a vétkesek a Neturei Karta cionistaellenes mozgalomhoz tartoznak.

A férfiak Jeruzsálemből, a dél-izraeli Asdod kikötővárosból, illetve Tel-Aviv ultraortodox elővárosából, Bné-Berakból származnak. Lakásukon cionistaellenes anyagokat találtak. A Neturei Karta a legismertebb a radikális cionistaellenes csoportok között, tagságának létszámát 15 ezerre becsülik. Ez a teljes ultraortodox népesség 2 százaléka.

A szigorúan vallásos zsidók között több olyan áramlat létezik, amely nem ismeri el, és istenkáromlásnak tekinti a modern Izrael államot. Felfogásuk szerint egy zsidó állam csak a Messiás eljövetele után, Isten keze által születhet. A szélsőségesek egy kisebb csoportja abban a mítoszban is hisz, hogy Izrael alapítói összejátszottak Hitlerrel a zsidó állam létrehozása érdekében.

Június 11-én reggel tucatnyi, helyenként csaknem kétméteres cionistaellenes falfirkát fedeztek fel a Jad Vasem udvarán. Az eset nagy felháborodást keltett Izraelben. A héber nyelvű feliratok között ilyenek is voltak, mint: „Hitler, köszönet a soáért”, „A cionisták akarták a holokausztot” és „Ha Hitler nem lett volna, a cionistáknak kellett volna kitalálni”. A Jad Vasem fennállásának csaknem 60 éve alatt ez volt az első eset, hogy a nácizmus által meggyilkolt hatmillió zsidó emlékközpontját meggyalázták."
nol.hu/kulfold/ultraortodoxok_gyalaztak_meg_a_jad_vasemet

Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.06.27. 12:50:27

@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): " Miért hitvány vallás a zsidó? Mennyivel hitványabb az egyik vallás a másiknál?"
Mert a zsidó vallás minden nem zsidót kifosztható, leölhető gusztustalan állatként jelöl. Persze van aki ezzel egyetért, de a többség szemében a zsidó emiatt hitvány aljanép.

nyárittyom 2012.06.27. 12:53:17

Nem értem a bejegyzés logikáját.
Miért csak a zsidóktól várja el hogy ne rontsa Magyarország megítélését? A Jobbiktól miért nem ?
A Jobbikban eddig csak 1 db "zsidót" találtak ?
A többi "magyar" benne nem mind antiszemita ?
Ha valakinek 1 db nagyija zsidó az már zsidó ?
Ha eszünk 99% halat és 1% krumplit akkor csak krumplit ettünk ?
Nem mindenki az akinek érzi magát ?
Petőfi legnagyobb magyar költő vagy 0% magyar volt ?
Na és Mátyás király ?
Ha valaki nem zsidó az már tuti magyar ?
Vona vagy Ustich magyar nevek ?
IV. Béla mennyi más nemzetiséget telepített be ?
Magyar állampolgárok között hány idegen hangzású név van ?
Hány színészünk magyarosította a nevét (szlávosból, németesből) ?
Vajon van tiszta "magyar" ebben az országban ? Ugy-e nincs ?

véelbé 2012.06.27. 12:54:47

@nemecsek ernő áruló:
Az érvelésed több ponton is híján van mindenfajta logikának. Az EU zászlajának elégetése nem antiszemita tett. Az, hogy "a Jobbikosok" "mindenütt" milyen pólóban vannak (azon túl, hogy hatalmas általánosítás), semmi esetre sem jelenti azt, hogy Szegedi Csanád antiszemita.

Nem azt vitatom, hogy jelen van-e a zsidóellenesség a nemzeti radikális körökben, hanem az érvelésetek hiányosságaira mutatok rá, amikor antiszemita nézeteket akartak Szegedi szájába adni. Ő, bármennyire is fáj, nem az. Sőt, ő maga mondta ki, hogy a magyarsághoz tartozás nem fajiság kérdése.

nemecsek ernő áruló 2012.06.27. 13:00:23

@Almmma: Egyrészt az EU zászló elégetése nem antiszemita tett, csak mutatja, hogy simán ostoba paraszt, aki csinálta. Az elegünk van a holokausztból nettó antiszemitizmus, semmi köze az állítólagos "csak a cionista ilyenolyanokkal van bajunk" dologhoz.

Két lehetőség van: vagy beidézel ellenőrizhető forrásból Csanádtól nyilatkozatokat, amelyekben nyíltan elítéli ezeket a tetteket, vagy nincs miről beszélni.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 13:06:53

@nyárittyom: "Nem értem a bejegyzés logikáját."

Segítek: visszanyalt a fagyi.

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 13:18:17

Ha volnék egy zsidó, most nyilvánosan felvételemet kérném a jobbikba, és erre biztatnám a ismerőseimet azzal, hogy mindenki léptessen be még egy embert.
Ne érezze má szegény Csanád, hogy egyedül marad a széljobbosokkal.

véelbé 2012.06.27. 13:53:00

@nemecsek ernő áruló: Itt nem én vonok le túlságosan messzemenő következtetéseket, és kapcsolok össze Jobbikosokat és nem Jobbikosokat, tehát itt nem nekem kell bizonyítanom. Könnyen lehet, hogy Szegedi sosem ítélte el ezeket az (egyébként a Jobbikhoz csak azon az alapon köthető, hogy "egyik árpádsávos, másik is az, bizots ugyanolyanok") dolgokat - nem tudom. De az biztos, hogy az el nem ítélés nem egyenlő azzal, hogy ő támogatja az ilyen nézetek.

Ne érts félre, nem zsidógyűlölőket akarok mosdatni, egyszerűen értelmetlen az érvelésetek, ennyi az egész.

Ha pedig végigolvasod a tegnapi barikád-interjút Szegedivel, épp a ti "érveléseteket" cáfolja meg.

zum trucc 2012.06.27. 13:56:01

Ugye, már a pofa keresztnevéből is látszik, a szülei sem lehettek egy kicsit sem normálisak. Vagy ez is utólagos "ősiség", mint Zazrinyecnél??
Nem tudom, a nagymama visszajött-e Auschwitzból.
Az egész történetben szerintem igaziból a nagymama érdekes.
Az unoka nézetei meggyalázták ugyanis az idős hölgyet. A sorsát.
Ő, ha megérte ezt a szégyent, nyilván akkor is szerette az unokáját. (A zsidók, meg a nagymamák márcsak ilyenek, szeretik a családtagjaikat.) Pedig, ha valaki nem érdemelte meg ezt a szeretetet, az meg ez a díszes nevű barom.
A nagymama a tragikus hős.
Egy barom szerető nagymamája.
Ha meghalt már, Isten nyugosztalja.
Az unoka meg érdektelen. A legjobb minél gyorsabban elfelejteni.

zum trucc 2012.06.27. 13:59:02

@Almmma: Össze vissza beszélsz, ezt hívják magyarul "szerecsenmosdatásnak."
Nekem mindegy, hogy valaki csak újnáci, vagy még jobbikos is.
Mindkét (?) csapat a nemzet szégyene.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 14:04:42

@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb:
Ilyen a katolikus vallásban is van.
2 évezreden keresztül formáltak jogot a pogányok, köztük az ősmagyarok kipusztítására.
A magyarság legnagyobb arányú mészárosa, a hitehagyott István 40-50 ezer pogány magyart gyilkoltatott le az akkor 400 ezer körüli létszámú magyarságból bajor lovagok és papok segítségével.
Évszázadokon keresztül írtották a pogány magyarokat, ezért nem nagyon van régi regénk, mondánk, énekünk, mert a kultúránkat kipusztították a felsőbbrendű kereszténység nevében.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 14:11:17

@zum trucc:
Ezt hívják rejtőzködésnek.
Csanádka esetében pedig túlkompenzálásból eredő identitászavarnak.

A szülök féltek Csanádka szellemi tejtestvéreitől és megpróbálták régi magyar név mögé elrejteni.
A Grószmutter biztos mesélt nekik a Csanádka pártja szerinti "holokamuról".

Különben volt már ilyen bukta.
Pl. a zsdidótörvényeket hozó a német nácik seggét fényesre nyaló Imrédy Béla is zsidó ősökkel rendelkezett.
Kurucék példaképe Szállasi pedig örmény származású volt, Szalosján Ferencnek született.

véelbé 2012.06.27. 14:14:25

"Nekem mindegy, hogy valaki csak újnáci, vagy még jobbikos is." Az érvelésed valahol a kuruc.infós "nekem mindegy, hogy csak zsidó valaki, vagy még kommunista/cionista/nemzetáruló (helyettesítsd be, amit akarsz) is" színvonalán mozog.

Tedd meg, hogy alátámasztott érvek hiányában nem nevezed a gondolatmenetemet "össze-vissza beszélésnek".

zum trucc 2012.06.27. 14:29:00

@Putyilov gyári melós: Vagy az is lehet, baromság minden etnikai elveken alapuló gyűlöletideológia, nemdebár?

zum trucc 2012.06.27. 14:32:46

@Almmma: Például legutóbbi bejegyzésed olyan szabad asszociációs gondolkodási és logikai sablont alkalmaz, amilyet csak a legprimitívebb komcsi és náci propaganda nem szégyellt.
Nem vagy egy kiemelkedő intellektus, talán azzal kellene amúgy visszataszító nézeteidet védeni, hogy gátat vetsz az íráskényszerednek.

véelbé 2012.06.27. 14:35:43

@zum trucc: Ha azt hiszed, hogy én osztom az idézetben szereplő gondolatot, akkor félreértelmezted a mondanivalómat.

Attól, hogy olyan szavakat használsz, amik ide sem illenek, még nem lesz igazad! :)

Legyen szép napod!

zum trucc 2012.06.27. 14:42:09

@Almmma: Akkor egy magyar nyelvlecke.
Azt írod "attól, hogy olyan szavakat használsz, amik ide sem illenek...". Helyesen és érthetően: Attól még, hogy olyan szavakat használsz, amelyek ide sem illenek stb...
Ennyi magyar nyelvtudás persze csak akkor kötelező, ha nem vagy szélsőjobbos. Minél "nemzetibb" és "radikálisabb" valaki, annál rosszabb a stílusa.
Lehet, ezért értettelek félre, ha nem vagy szélsőjobber, akkor elnézést az alaptalan gyanúsításért.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 14:42:53

@zum trucc:
A gyűlöletet a politikusok gerjesztik, mert a gyűlölet az egyik legerősebb csoportképző erő.
A gyűlölet tulajdonképpen félelem a másiktól.

A birkák is a farkastól félve tömörülnek nyájba, a gyűlölködő ember is ugyanilyen rettegő birka, aki bégetve megy a politikusa kolompszava után.

véelbé 2012.06.27. 14:49:28

@zum trucc:

A mondatom sztem helyes volt, de mindegy is.

"Az érvelésed valahol a kuruc.infós "nekem mindegy, hogy csak zsidó valaki, vagy még kommunista/cionista/nemzetáruló (helyettesítsd be, amit akarsz) is" színvonalán mozog." Ezen nem sok félreérteni való van :D

zum trucc 2012.06.27. 14:49:53

@Putyilov gyári melós:
A gyűlölet (pontosabban a primer, tehát nem válaszként kialakuló gyűlölet) ezek szerint hamis tudat? Vagy legfeljebb egy objektív érdekkülönbség egyoldalú kivetítése, ideológiai köntösben?
Ebben egyet tudnék érteni veled.

zum trucc 2012.06.27. 14:57:53

@Almmma: Félreértenivaló nincs az idézetben, amelyről nem derül ki, kitől származik. Bár értelme sem sok. Szóval, őszinte leszek, nem olvastam végig az összes kommentet, nekem a szóhasználat kicsit cikinek tűnik.
Például. A kommunista/cionista/nemzetáruló nem egészen ugyanaz.
Nemcsak tartalmilag különböznek, hanem értékalapon is.
Mondjuk, aki a cionista szót szitokszóként használja, az vagy kelet-európai szélsőjobber, vagy szélsőbalos (azok is erősen Izrael-ellenesek) vagy egyszerűen nem tudja, mit beszél. Ez utóbbi még a legjobb eset.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 15:07:54

@ttzum trucc:
Igen az.
A politikus kijelöli a célpontot, a többi a fizetett média dolga.
Aztán jön a Rákosi által is alkalmazott Aki nincs velünk az ellenünk, az a Párt, a nép, a nemzet, haza ellensége.
A tömegnyomás a sorból való kilógástól való félelem a többit megoldja

dr. mesterséges színezék 2012.06.27. 15:29:15

@zum trucc: Az ecceri politikusnak (aki legfeljebb egy dolgot tud és akar építeni: szavazótábort), valamilyen alapon szegmentálnia kell a masszát. Gyakorlatilag valamilyen szempont alapján muszáj az egészből (amelyet tudja, hogy nem tud megszólítani) egy részt valamilyen szempont mentén leszakítania.
Kellemetlen helyzetben van, ha (viszonylag) racionális szempont mentén már le vannak szaggatva részek, mert ilyenkor "kénytelen" önmagából hülyét csinálva irracionális baromságokkal előállni, bízva abban, hogy valamekkora szegmens azt is kajolni fogja.
Hogy az a szempont az, hogy kinek nő több árvalányhaj a szemöldökén, vagy ki tud/képes gyorsabban leírni rovásírással, hogy "zsidók, menjetek haza, és kergetődjetek a tengerbe", az bizonyos akarási szint fölött lényegtelen.

Az egész semmiben sem különbözik a "mondjuk nekik, hogy 'te pepszit iszol, nem kokát, mer bulizósabb vagy'!" marketingelvtől, csak egy kritikus tömeg elérése után károsabb.

zum trucc 2012.06.27. 16:03:51

@dr. mesterseges szinezek: Okos meglátás, szellemes megfogalmazás, én előléptetlek téged "dottore természetes színezékké" és gratula grósz.
@Putyilov gyári melós: úgy látszik, ma különleges nap van, mert veled is lelkesen egyetértek.
Történt viszont egy meglepő fordulat. Jött Kádár, tudjuk, hogy hogyan, felületesen megtörölte kicsit véres kezét és kijelentette, hogy "aki nincs ellenünk, az velünk van".
Legyünk őszinték, a Kádár-rendszer tulajdonképpen nagyon visszataszító volt, de nem volt elviselhetetlen.
Én például élveztem, mert akkor voltam fiatal. Még jobban élveztem volna, ha tudom, hogy a "rendszer" nem lesz örökéletű.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 16:13:20

@dr. mesterseges szinezek:
Én az "ôsi" Fradi-Dózsa ellentéttel szoktam példálózni.
Csak egy felvett mez különbözteti meg a két csapatot, mégis anyázzák, zsidózzák, néha verik is egymást, a klubbmenedzserek meg röhögve kaszíroznak és közösen fejik az államot, a balekokat.

nemecsek ernő áruló 2012.06.27. 16:42:51

@Almmma: Engem nem érdekelnek Szegedi Csanád dolgai, nem érdekel, hogy zsidó, önmagának kell elszámolnia azzal, hogy egy olyan szervezet tagja, aminek kvázi az alapító okiratában szerepel, hogy amit a nagyanyja megjárt, az nem történt meg. Hogy egy fél pillanatra sem merült fel benne, hogy az "elegünk van a holokausztból" mozgalom undorító, és meg sem szólalt sehol, hogy "Fiúk, ezt azért nem kéne" az mutatja, hogy egy tetű alak, és mentegetheted akárhogy, attól még egy féreg marad!

David Bowman 2012.06.28. 09:00:31

@nemecsek ernő áruló:
Ausvuci egy hely, tehát nem értelmezhető rá, hogy történt-e, vagy sem. Nos, Csalamádéék alapító okiratát nem olvastam, de a Kurucinfó idevágó cikkeit igen. Abban sehol nem állítják, hogy Ausvuciban nem gyilkoltak zsidókat. Azt állítják, hogy semmi bizonyíték nincs arra nézve, hogy
- államilag elrendelten
- előre kitervelten
- a zsidó nép kiirtása céljából
- "gázkamrákban"
- miliós nagyságrenben
zsidókat irtottak volna.

nemecsek ernő áruló 2012.06.28. 09:21:14

@David Bowman: És számít ez? Esetleg csak nem rendőrök/csendőrök/katonák anyámtudja kik ellenőrizték a papírokat, meg a sárgacsillagokat a ruhán. Esetleg nem a hadsereg kísérte a vonatokat, és szállították a deportált nők, és férfiak százezreit? Dehogyis nem!

Tehát azt mondod, hogy az állami hadsereg parancsnokai a törvényeket megszegve gyilkoltak le több százezer/millió embert, férfiakat, nőket, gyermekeket? Akkor ez még nagyobb skandallum, és még inkább vérlázító, hogy ez ellen Csanád nem kel ki annak ellenére, hogy a nagyanyja is megjárta a haláltábort!

David Bowman 2012.06.28. 11:37:08

@nemecsek ernő áruló:
Hát kérlexépen az angolok jól dokumentáltan a tengerbe lőttek 3600 zsidót. Senkit sem érdekelt.
Az amik koncentrációs táborba hurcolták a nyugati part összes jappán származású amerikai állampolgárát. Az oroszok tízezerszámra végezték ki a lengyel hadifogjokat. Saját polgárainak milióiról már nem is szólnék. Stb. stb. A háború már csak ilyen.

nemecsek ernő áruló 2012.06.28. 11:39:08

@David Bowman: És ez mentség arra, hogy több millió férfiat, nőt és gyereket futószalagon végeztek ki? Te beteg vagy!

David Bowman 2012.06.28. 12:00:38

@nemecsek ernő áruló: Nem mentség semmire. Nem is állítottam ilyet. Honnan veszed a több miliót? De komolyan?

látjátok feleim szümtükkel 2012.06.29. 21:50:40

@Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: "...a zsidók között elég sok buzi és pedofil van."

Érdeklődéssel figyelem a vitát, de kérdést csak ez az egy mondat generált:
- Ezt saját tapasztalásból tudod?

látjátok feleim szümtükkel 2012.06.29. 22:08:01

Szegedi Csanádnak, és mindenkinek ajánlom, olvassa el André Schwarz-Bart Igazak ivadéka című regényét.